شماره خبر : 26054
منتشر شده در مورخ : ۸ مهر ۱۴۰۲
ساعت : 20:22
راوی گفت: سکان سازمان جهاد کشاورزی استان به مدیری متخصص، متواضع و کار بلد سپرده شد

راوی گفت: سکان سازمان جهاد کشاورزی استان به مدیری متخصص، متواضع و کار بلد سپرده شد


هفته گذشته یک انتصاب در استان داشتیم که طی آن رئیس جهاد کشاورزی استان کنار گذاشته شد و با حکم وزیر جهاد کشاورزی، مجید نبی پور به عنوان رئیس جدید سازمان جهاد کشاورزی خوزستان منصوب شد. نبی پوراستاد تمام کشاورزی از دانشگاه نیوکاسل انگلستان و از مدیران با سابقه حوزه کشاورزی است که مسئولیت هایی از جمله مسئول هیات واگذاری اراضی، معاون تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی، معاون مالی اداری دانشگاه و رئیس سازمان تعاون روستائی استان را در رزومه کاری خود دارد. ضمن این که فعالیت هایی در حوزه های مختلف و طرح های تحقیقاتی داشته است.  ‌نبی پور از نیروهای مخلص و متواضع و متخصص سازمان جهاد کشاورزی است که نام نیکی در مسئولیت هایی که داشته از خود به جا گذاشته است.همکاران ایشان تعریف می کنند، در سال های 67 و 68 زمانی که رئیس سازمان تعاون روستائی استان بود، با موتورسیکلت به اداره رفت و آمد می کرد، هر کدام از همکاران را هم در مسیر می دید بر ترک موتور سوار کرده و به مقصد می رساند. در زمان تصدی همچنین معاونان قوی داشت و کارها خوب پیش می رفت.
برای رئیس جدید سازمان جهاد کشاورزی خوزستان آرزوی توفیق در خدمت داریم. ‌پیش از این، سید رحمت ا... پریچهر ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان را عهده دار بود. وی در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید این سازمان عنوان کرد که به دلیل مشکلات خانوادگی نتوانسته در استان بماند و چند بار هم استعفا داده بود.
ما هم بارها متذکر شده ایم کسی که بخواهد در استان خدمت کند، بهتر است از اول تکلیف خود را با خانواده اش روشن کند تا بعد به هر دلیل که قرار شد کنار برود چنین بهانه ای را عنوان نکند.
ناگفته پیداست که خوزستان استان ویژه ای با ظرفیت ها و قابلیت های بالائی است و می طلبد برای بهره برداری از چنین موقعیتی به ویژه در زمینه کشاورزی، مدیران توانمند و کاری و بی حاشیه داشته باشد.

کانون های فرهنگی، هنری برای رشد مطالعه با استفاده از ظرفیت مساجد چه کرده اند؟ 
مدیر کانون های فرهنگی، هنری مساجد خوزستان گفته : مطالعه در استان 13 دقیقه در روز است و در حال حاضر میزان مطالعه کم شده و اکثراً به موبایل مراجعه می شود.
به این ترتیب ایشان هم طبق معمول چند <باید> را عنوان کرد و از جمله گفت : همانطور که مرکز فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، دینی و سیاسی، کانون است، باید موضوع کتاب را هم در این بخش توسعه دهیم. به گفته وی وظیفه متولیان امر فرهنگ و کتاب باید بستر مناسب برای مطالعه و کتابخوانی فراهم و از ظرفیت ها و استعدادها استفاده شود زیرا در کانون های مساجد پتانسیل و ظرفیت های زیادی وجود دارد و <باید> از کتاب و تجهیزات کتابخانه ای حمایت کنیم.
خیلی هم خوب است، اما بهتر نیست همان طور که خودشان گفته : کتاب و مطالعه تنها صرف شعار نباشد تا بتوان آن را به سرانجام رسانند. ضمناً با توجه به این که باز هم گفته اند اعتباراتی به ستاد عالیه کانون های مساجد اختصاص یافته تا حالا چه اقداماتی شده و از این اعتبارات چه بهره ای برده اند؟ همچنین به جا بود این فرمایشات اول تابستان عنوان می شد و اکنون اعلام می کردند در این چند ماه تعطیلی مدارس، چه اقدامی در راستای تشویق جوانان و نوجوانان به امر مطالعه و استفاده از ظرفیت های مساجد در این باره شده است.

جلوی مخدوش کردن غارهای خوزستان با قدمت هزاران سال را بگیرید
مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان با بیان این که رشته کوه زاگرس در خوزستان دارای قابلیت های منحصر به فرد از جمله وجود غارهای خاص است، اعلام کرده براساس مطالعه در حال انجام شناسائی غارها در استان خوزستان، تاکنون 50 غار در ابعاد متفاوت، شناسائی شده است.داود میرشکار گفته در خوزستان پنج گونه جانوری غازی حقیقی داریم که سه گونه آن آدمیک استان خوزستان و کشور هستند. به گفته وی غارها اکوسیستم ثابتی دارند و هر گونه آلودگی به آنها می تواند شرایط استاندارد آن ها را دستخوش تغییر کند و حفاظت از آن ها الزامی است. وی این هشدار را هم داد که با دستکاری و تخریب غارها، زیست موجودات زنده به خصوص خفاش ها که نقش منحصر به فردی در رویش گیاهان و کنترل حشرات به عنوان یکی از زنجیره های اصلی حلقه غارزیان دارند در معرض خطر قرار می گیرد.
میرشکار در خصوص حفاظت از غارها و تقسیم بندی آن ها در آئین نامه مدیریت، حفاظت و بهره برداری از غارهای کشور گفت این موارد در مصوبه 29 فروردین ماه سال 1389 هیات وزیران بیان شده است.جاده سازی و ایجاد تاسیسات گوناگون در نزدیکی دهانه ی تمام غارهایی که توریستی شده، منظر طبیعی حریم آن ها را به کلی مخدوش کرده است و ایجاب می کند دستگاه ها و ارگان های مسئول از آن شاهکار طبیعت که پیدایش آن به هزاران سال می رسد، حفاظت کنند.
با اعلام فروش مدارس خیرساز، از خیرین سلب اعتماد نکنید
مدیر عامل موسسه خیریه ساز مهر گیتی گفته در حالی که 70 درصد مدارس توسط خیرین ساخته می شود، در سایت مولد سازی تعداد زیادی از مدارس خیر ساز در فهرست املاک فروش اعلام شده و این جای تعجب دارد، زیرا خیرین وقت و مالشان را صرف بچه های مردم می کنند و مسئول کسری بودجه دولت نیستند و با این کار اعتمادشان سلب می شود و خواهش می کنم رئیس نوسازی مدارس یا وزیر آموزش و پرورش شفاف در مورد این فهرست صحبت کنند تا جواب قانع کننده ای برای خیرین داشته باشیم.

ماهی سالمون هر کیلو 1/5 میلیون تومان که سه روزه به تمام دنیا صادر می شود
یک محموله ماهی از نروژ رسیده که شاید در فضای مجازی دیده باشید. این ماهی سالمون نروژی 7 کیلوئی است که قیمت عمده فروشی آن هر کیلو یک میلیون و پانصد هزار تومان و قیمت سه کارتن آن شده 98 میلیون و 589 هزار تومان. می دانیم که سالمون از محبوب ترین ماهی های دنیاست که از نروژ به سراسر دنیا صادر می شود و طوری است که از زمان صید ظرف مدت سه روز به سراسر دنیا صادر می شود و تازه ی تازه به دست مصرف کننده می رسد. قسمتی از ماهی را که فیله می شود خام هم می خورند (بنام ساشی می) ولی معمولاً در ایران با آن شوسی درست می کنند که خوراکی ژاپنی است.

برچسب ها : سازمان جهاد كشاورزی خوزستان كانون های فرهنگی، هنری مساجد خوزستان تعطیلی مدارس