راوی گفت: سازمان نظام پزشکی اگر نیرو و تجربه نداشت چرا به حوزه پسماند ورود کرد؟/مردم زورشان به سواری نمی رسد اتوبوس ها هم کم شده اند
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند اهواز نسبت به غیر اصولی بودن جمع آوری پسماندهای مطب های پزشکان اهواز، هشدار داده و گفته : < بیش از یک سال است این پسماندها در مخازن شهری تخلیه و توسط ماشین آلات پسماند عادی شهری جمع آوری می شوند و این مساله ممکن است برای کارگرانی که رفت و روب می کنند و نیز برای چهل کارگر زن مشغول کار در کارخانه پردازش پسماند که زباله ها را تفکیک می کنند مشکلاتی بوجود آورد.>
خدا خیرت بدهد، چرا بعد از یکسال حالا از این ماجرا حرف زدی و چه بسا اتفاقی که در باره آن هشدار داده ای، رخ داده باشد. <البته این عضو هیات مدیره سازمان نظام پزشکی اهواز توضیح داده که سازمان نظام پزشکی، عضو ناظر است و تشکیلات اجرائی و اداری ندارد تا وارد قضایا شود و ما نباید در این حوزه ورود می کردیم اما سال گذشته وارد قضیه جمع آوری پسماندهای عفونی شدیم در حالی که تجربه و نیرویی برای کار نداشتیم که مقداری چالش برانگیز بود.>
معلوم هست در این استان چه خبر است؟ اگر سازمانی نباید به این قضیه ورود می کرد و اصلاً تجربه و نیرویی برای انجام کار نداشته اند چون موضوع به بهداشت و سلامت مردم و نیروهای شاغل در پسماند مربوط می شود و حالا مسئولان بهداشتی در این مورد باید پاسخگو باشند و مدیران مسئول گذشته و حال جواب بدهند.
مدیر عامل پسماند اظهار امیدواری کرده که با اجماع دستگاه های ذیربط، امسال کار جامعی انجام شود و با عقد قرارداد با شرکت های معتبر، فعال تر عمل کنند.
به شرطی که این بار، از با تجربه ها استفاده شود.
شورای شهر اهواز، قویتر شدن شورا را در کاهش اختیارات شهردار می داند
مدتی است شورای شهر اهواز پی گیر کاهش اختیارات شهردار است که البته این طور که عنوان شده شهردار مخالف این اقدام شوراست و شایع شده که گفته اگر چنین کاری عملی شود، استعفا خواهد داد که باید دید چقدر این تهدید جدی است.
یک عضو شورا در توجیه کم کردن اختیارات شورا، آن را به عنوان احیای قدرت شورا دانسته تا نظارت بیشتری بر عملکرد شهرداری داشته باشد.
سید جواد رضوی موضوع را به بحث ترک تشریفات در معاملات شهرداری مرتبط می داند و مدعی شده که : تاکنون شورا نظارت جدی روی معاملات انجام شده نداشته ( مثل معاملات زیر 200 میلیارد ریال) و با اجرای این طرح میزان پروژه ها، خریدها و محل انجام این گونه معاملات، شفاف تر خواهد شد و اگر این طور نباشد، عملکرد شهرداری در هاله ای از ابهام و بی اعتمادی تلقی می شود.
حالا باید دید چرا شهردار مخالف در جریان قرار گرفتن معاملات، به خصوص از نوع ترک تشریفات است و آن را که پاک است، از معامله چه باک است و هر قدر بیشتر در این باره مخالفت شود، موضوع حاشیه دارتر خواهد شد.
البته داستان معاملات با ترک تشریفات فقط در شهرداری حرف و حدیث ندارد و در سایر ادارات و سازمان و شرکت ها هم مطرح و چه بسا ممکن است مساله دار باشند و بعضی مدیران در این مورد ( ترک تشریفات ) و سپردن کار به پیمانکاران مورد نظر ( ممکن است) اصرار کنند و بارها در این باره مسئولان از انجام این کار منع شده اند چون طبق قانون ترک تشریفات در موارد خاص باید انجام شود که بهتر است در این باره سازمان مدیریت و برنامه ریزی و استانداری نظارت بیشتری داشته باشند.
وجود سگ های بی صاحب در اطراف مدارس و خطر مرگ بر اثر حیوان گزیدگی
شاید تصور شود مشکل مربوط به بازگشائی مدارس، فقط ترافیک شهر است، در حالی که مسائل و مشکلات دیگری هم وجود دارد که خبر از سهل انگاری در رفع این موارد، قبل از شروع به کار مدارس است. مثلاً این طور که در جلسه شورای سلامت فرمانداری اهواز مطرح شده وجود سگ های ولگرد یا بلاصاحب اطراف مدارس مهم است و باید مورد توجه و بررسی قرار گیرد تا مشکلی برای دانش آموزان پیش نیاید، به خصوص این که دبیر شورای سلامت اهواز اعلام کرده که امسال یک مورد ابتلا به هاری در پی حیوان گزیدگی در یکی از روستاهای خوزستان بوده که منجر به مرگ شده است.
ممانعتی هم برای جلوگیری از ورود حیوانات، به خصوص سگ به شهر وجود ندارد و همچنان تجمع سگ ها در نقاط مختلف شهر را شاهدیم.
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور هم خبر داده که سال گذشته بیشتر از 10 هزار مورد حیوان گزیدگی در نقاط مختلف استان اتفاق افتاده که معلوم می شود این مشکل در تمام شهرها و روستاهای استان وجود دارد. شاید بهترین راهکار برای جمع آوری این سگ ها همکاری دستگاه ها برای انجام این کار ( به جای پاس دادن به هم ) باشد.
مردم زورشان به سواری نمی رسد اتوبوس ها هم کم شده اند
با افزایش کرایه خودروهای مسافرکش، تاکسی و اسنپ، شهروندان مایلند بیشتر از اتوبوس شهری استفاده کنند اما این امکان به خوبی فراهم نیست و مردم از این بابت گله مندند. مسئولان اتوبوسرانی همواره از افزایش تعداد اتوبوس ها می گویند اما عملاً در مناطق مختلف شهر تعداد اتوبوس ها نسبت به گذشته کمتر شده اند. از جمله ساکنان فاز 2 پاداد در تماس با راوی گفته اند : قبلاً این منطقه پنج دستگاه اتوبوس داشت و تدریجاً کمتر شد تا حالا که به یک دستگاه رسیده است. آن هم بعد از یک ساعت که به منطقه می آید، نیم ساعت در ایستگاه توقف می کند و وقت مردم بیش از حد تلف می شود و آنها خواستار رسیدگی به این وضع هستند که جا دارد مسئولان به چنین مناطقی توجهی داشته باشند.
حرف آخر !
زندگی تر شدن پی در پی
زندگی آب تنی کردن در حوضچه <اکنون> است
رخت را بکنیم
آب در یک قدمی است
سهراب سپهری
برچسب ها : حیوان گزیدگی شورای شهر اهواز سازمان مدیریت پسماند اهواز