راوی گفت: مشخص کنید در جا به جائی اهالی منطقه پر خطر منبع آب، خانه ها را به چه کسانی می خواهید بدهید
کمتر کسی در اهواز است که نام محله منبع آب که در مجاورت حصیرآباد است را نشنیده باشد.
این منطقه از اولین اجتماعات حاشیه نشینی اهواز است که در حوزه استحفاظی منطقه 7 شهرداری اهواز واقع است و با مسائل و مشکلات متعدد اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی مواجه است که از جمله می توان به ساخت و سازهای غیر مجاز، نداشتن پروانه ساخت و سند قانونی، نارسایی خدمات شهری، آلودگی زیست محیطی، بیکاری، اشتغال کاذب و ... در آنجا اشاره کرد. در سال های اخیر به خاطر نامطلوب بودن ساخت و ساز خانه ها در منبع آب، حوادثی رخ داد و همواره خطراتی مانند ریزش کوه مردم محل را تهدید می کرد که پس از پی گیری های لازم توسط دستگاه های مسئول مقرر شد جا به جائی ساکنان پهنه پر خطر در منبع آب انجام شود و کلید ساخت یک هزار و 680 واحد مسکونی در منطقه سپیدار زده شد و به قرار اطلاع هم اکنون تعداد یکصد واحد مسکونی ساخته شده و یکصد واحد دیگر هم تا پایان سال ساخته خواهد شد. هماهنگی خوبی هم برای تکمیل و تجهیز خانه ها بین دستگاه های خدمات رسان بوده و مقرر است مرحله اول تحویل خانه ها به افراد اولویت دار بزودی انجام شود.
نکته ای که در این مورد لازم است در نظر گرفته شود، این است که باید مشخص شود این خانه ها به چه کسانی تحویل داده خواهد شد و در مرحله نخست به ساکنان مستقر در معرض خطر خانه بدهند و به غیر از این هیچ استثنائی قائل نشوند و حتماً حق به حق دار برسد. ساکنان این منطقه سختی های زیادی کشیده اند و حالا قرار است منبعد در آسایش و اطمینان از ایمن بودن محل زندگی در این خانه ها ساکن شوند بنابراین اجرای کارهای زیر ساختی هم لازم است و خیال اهالی باید از بابت مسائلی مانند فاضلاب، اسفالت و آب شرب راحت باشد و اگر مشکل خاصی هست همین حالا باید از معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر کل استان برای رفع آن کمک بخواهند.
ضمناً مراقب باشند خانه ها به صاحبان اصلی و نه به واسطه ها برسد.
فقط در خوزستان مدیر عامل و اعضای شهرکهای صنعتی و غیر صنعتی غیر بومی هستند، چرا؟
در استان ها و شهرهایی مانند اصفهان، گیلان، مازندران، تبریز و ... مدیران عامل و اعضای هیات مدیره موثر شرکت های صنعتی و غیر صنعتی مستقر در آنها بومی هستند، این در حالی است که خوزستان چنین وضعیتی ندارد و این مدیران عامل اکثراً غیر بومی بوده و کلان شهر اهواز، از این بابت هم رتبه اول را دارد و شما چند خوزستانی را که در استان های دیگر مدیر عامل شرکت ها باشند، نمی توانید پیدا کنید. با توجه به این وضعیت معمولاً ما مدیر عامل غیر بومی بدرد به خور نداشته ایم، اگر هم اندک داشته ایم به دلایلی مانع از کارائی آنها شده اند که بهتر است در این باره آسیب شناسی شود.
منظور از <آتی> برای غیر کاغذی شدن کروکی تصادفات، چه زمانی است؟
معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی خوزستان خبر داد که : در حال حاضر تصادفات به صورت کاغذی کشیده می شوند و ممکن است زمان بَر باشد که ان شاا... در آتی کروکی در صحنه به صورت بر خط کشیده و در کمتر از یک دقیقه به سامانه های فراجا ارسال می شود و شهروندان می توانند کروکی را دریافت کنند.
خبر خوبی است اما باید ببینیم منظور معاون محترم از <آتی> چه زمانی است!
تمام تابستان برای ساخت یک سرویس بهداشتی و محوطه سازی مدرسه روستائی کافی نبود؟
در خبری که شبکه استانی در بخش خبری ساعت 23 (یکشنبه شب) پخش کرد یک مدرسه روستائی در حاجی آباد اندیکا نشان داده شد که مدرسه دیوار نداشت و دانش آموزان از میان سنگ های لاشه ای ریخته شده جلوی کلاس آن هم در کنار یک حفره بزرگ که هر آن امکان سقوط بچه ها در آن می رفت تردد می کردند و بچه ها می گفتند مدرسه حتی سرویس بهداشتی ندارد. در تماسی که با مدیر مربوطه گرفته شد او گفت قرار است تا یک ماه دیگر بعضی کارهای روی زمین مانده مدرسه انجام شود. واقعاً این همه فصل تابستان که این مدرسه تعطیل بوده، فرصت نداشتند یک سرویس بهداشتی بسازند و حیاط مدرسه را که مساحت کمی دارد، آماده حضور دانش آموزان کنند¿ چرا از این محل ها بازدید نمی شود و فرماندار و بخشدار و رئیس آموزش و پرورش محل چه می کنند و چرا زحمت یک سرکشی به خود نمی دهند؟
کارت هوشمند ملی که هویتی است می تواند کارت بانکی هم باشد؟
قرار است طرح کارت هوشمند بانکی به اجرا درآید. در این طرح ارتقای استانداردهای امنیتی شبکه پرداخت کشور و کارت های بانکی در اختیار مردم خواهد بود و با توجه به نیاز نداشتن حضور فیزیکی کارت در زمان تراکنش های حضوری، خطر کپی شدن کارت بانکی، تقریباً از بین می رود. ضمناً با توجه به افزایش ایمنی که اتفاق می افتد، این امکان فراهم است که مشتری خود انتخاب کند که تراکنش از مبلغی پائین تر بدون ر مز کارت و تنها با اثر انگشت خود مشتری انجام شود و در هر صورت نیازی به همراه داشتن فیزیک کارت در فروشگاه و در کنار پایانه فروشگاهی نیست.
حال باید دید اگر قرار است کارت ملی و کارت بانکی یکی شود، آیا این روش جواب خواهد داد زیرا کارت ملی که اسمش روی آنست یک سند هویتی است و کارت بانکی مربوط به حساب های شخصی است.
به یاد داریم مدتی پیش گفتند کارت بانکی بازنشستگان باید عکس دار باشد، ابتدا برای مدت محدودی این کار را کردند بعد دیدند کار درستی نیست و چه لزومی دارد که مثلاً برای خرید سبزی کارت عکس دار همراه با مشخصات شخص ( به ویژه بانوان) ارائه شود و طرح منتفی شد. حالا هم بهتر است فکرهایشان را بکنند و جمیع جوانب را در نظر بگیرند تا بعد پشیمان نشوند.
عنوان <بدهی قبلی> در قبض های برق، در حالی که مشترک بدهی ندارد، چه صیغه ای است؟
مدت هاست وقتی قبوض برق مصرفی به مشترکین پیامک می شود، در آن برنامه ای منظور شده با عنوان <بدهی قبلی> این در حالی است که مشترک، قبض مصرفی ماه گذشته را کامل پرداخت کرده است و هیچ بدهی ندارد. از شرکت توزیع برق خواسته می شود در این باره شفاف سازی کند که منظور از بدهی قبلی در صورتی که مشترک بدهی ندارد، چیست. بدیهی است اگر در این مورد رفع ابهام نشود، ناگزیر از سازمان بازرسی خواستار رسیدگی به این موضوع خواهیم شد.
برچسب ها : قبض برق كارت هوشمند ملی كارت بانكی