راوی گفت: آیا باید منتظر پس لرزه های تصویب کاهش اختیارات شهردار اهواز باشیم یا تهدیدها جدی نبوده؟
حاشیه هائی بر طرح درمان رایگان کودکان زیر 7 سال
وزیر بهداشت و درمان از طرح رایگان شدن درمان سرپائی و بستری کودکان زیر 7 سال در تمام بیمارستان های دولتی خبر داده است که قرار است اجرائی شود. بهتر بود در باره اجرای این طرح، اطلاعات بیشتری در اختیار مردم قرار می گرفت چون با این نوع خبر دهی، فقط یک تیتر در سایت های خبری منتشر شد و از جزئیات طرح، حرفی به میان نیامده است. یعنی باید مشخص شود که آیا از این به بعد وقتی خانواده ای فرزند زیر هفت ساله اش را برای درمان به بیمارستان دولتی می برد، از آنها نخواهند خواست ابتدا به پذیرش بیمارستان و بعد به صندوق برود و فیش پرداخت وجه را بیاورد؟
دیگر این که آیا درمانی که می خواهند انجام دهند کامل است و یا باز هم باید نسخه به دست بگیرد و دنبال داروی آن باشد تا به هر قیمتی پیدا کند¿ به هر حال موضوع مبهم است و اعلام این جور خبرها به صورت تلگرافی دردی را دوا نمی کند.
وزیر بهداشت همچنین از طرح تغذیه کودکان دانش آموز با شیر در دو وعده از امسال در مدارس خبر داده که با تجربه تلخی که از این بابت در سال های گذشته داریم، تا در مدارس بطور صحیح و به موقع اجرا نشود، نمی توان به وعده وزیر، دل بست.
نکته سوم این که وزیر از خانواده ها خواسته با انتخاب سبک زندگی سالم و کاهش مصرف غذاهای پر کالری، پر نمک وفست فود از چاقی کودکان جلوگیری کنند که بهتر است آقای وزیر به جای داشتن دغدغه خانواده هایی که از رفاه نسبی برخوردارند، با همکاری آموزش و پرورش به فکر دانش آموزانی باشند که به دلیل فقر، بدون صبحانه به مدرسه می روند و فقر غذایی دارند و اگر بشود کمک هایی به مدارس برای جبران مشکل تغذیه دانش آموزان بی بضاعت، بکنند.
آیا باید منتظر پس لرزه های تصویب کاهش اختیارات شهردار اهواز باشیم یا تهدیدها جدی نبوده؟
مطرح کردن موضوع طرح کاهش اختیارات شهردار اهواز، در شورای شهر ایجاد دو دستگی و اختلاف نظر کرده بود و برخی موافق و بعضی مخالف طرح هستند. البته نباید انتظار داشت که در یک شورا، تمام اعضا یکدست و بر روی تمام مسائل و پیشنهادات اتفاق نظر داشته باشند، اما این که بعضی اعضا این طرح را غیر کارشناسی با بن مایه سوء ظن عنوان کنند و این رویه را به قول خودشان تناقض جدی با روح فرد جمعی بدانند، از آن حرف هاست. یک عضو شورا از بقیه خواسته بود اگر تخلف یا مفسده ای سراغ دارند که اثبات شده، هر چه سریعتر ارائه دهند تا از طرف دستگاه های ذیربط رسیدگی شود، این در حالی است که یکی از علل ارائه طرح کاهش اختیارات شهردار، انجام ترک تشریفات در مناقصه ها در جاهائی که ضرورت نداشته بوده و می توان صحت و سقم موضوع را روشن کرد و اعضای پیشنهاد دهنده معتقدند باید شفافیت در هزینه ها وجود داشته باشد و بر این اساس می خواهند حقی را که به شهردار داده اند محدودتر کنند. با این حال طرح کاهش اختیارات شهردار اهواز در جلسه روز دوشنبه شورا با 7 رای موافق به تصویب رسید. این طرح از سوی هیات رئیسه جدید شورا تدوین و پس از تصویب در کمیسیون های تخصصی، در صحن علنی شورا نهایی شد و بهتر است شورا و شهرداری به جای داشتن اختلاف نظر، دست به دست هم بدهند و بارهایی از دوش مردم شهر بردارند. البته شنیده بودیم که پیش از این شهردار اهواز تهدید کرده بود در صورت تصویب کاهش اختیاراتش استعفا خواهد داد اما خیلی ها آن را جدی نگرفتند و معتقدند شهردار خیال ندارد فرصت شهردار بودن در یک کلانشهر و ثبت آن در رزومه اش را به آسانی از دست بدهد.
زمان تحویل اتوبوس های خریداری شده شهرداری اهواز نامعلوم است
رئیس سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز گفته زمان انتظار در برخی خطوط حدود 35 تا 40 دقیقه و در سایر خطوط 30 دقیقه است.
با احتساب مشکل ترافیک که موجب می شود اتوبوس به کندی حرکت کند و خطوط ویژه ای در کار نیست، حداقل 30 دقیقه هم طول می کشد تا مسافر اتوبوس به مقصد برسد و این تقریباً معادل یک جابه جائی مسافر در تهران بزرگ است و به همین دلیل است که اکثر مردم ترجیح می دهند به جای اتوبوس با صرف هزینه بالا با اسنپ یا سواری دربست، سفر شهری داشته باشند.
خبر بدی هم که رئیس سازمان اتوبوسرانی اهواز داده این است که همچنان زمان تحویل اتوبوس های خریداری شده مشخص نیست و سوال این است که آیا در سایر کلانشهرها هم وضع خرید و تحویل اتوبوس شهری چنین است که بهتر است رئیس سازمان اتوبوسرانی اهواز در این باره تحقیق و نتیجه را به اطلاع مردم برساند.
شهرداری اهواز می داند قرار است امسال کجا را آب بگیرد!
سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز در خصوص آبگرفتگی امسال و رفع آبگرفتگی بعضی مناطق گفته : با قولی که آبفا داده منطقه 6 شهرداری که سال های گذشته، آبگرفتگی داشت، امسال این منطقه مشکل نخواهد داشت اما با توجه به این که منطقه 8 شهرداری خط القعر است و آب از سمت مناطق یک و هفت به این منطقه سرازیر می شود، مشکلاتی در این منطقه وجود دارد که پیش بینی های لازم با استفاده از پمپ برای هدایت آب به سمت زمین های بایر خواهد شد.
شما که علت را می دانید چرا جلوی سرازیر شدن آب مناطق یک و هفت را نمی گیرید؟
عنوان <بدهی قبلی> در قبض های برق، در حالی که مشترک بدهی ندارد، چه صیغه ای است؟
مدت هاست وقتی قبوض برق مصرفی به مشترکین پیامک می شود، در آن برنامه ای منظور شده با عنوان <بدهی قبلی> این در حالی است که مشترک، قبض مصرفی ماه گذشته را کامل پرداخت کرده است و هیچ بدهی ندارد. از شرکت توزیع برق خواسته می شود در این باره شفاف سازی کند که منظور از بدهی قبلی در صورتی که مشترک بدهی ندارد، چیست. بدیهی است اگر در این مورد رفع ابهام نشود، ناگزیر از سازمان بازرسی خواستار رسیدگی به این موضوع خواهیم شد.
برچسب ها : شهردار اهواز شهرداری اهواز سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز