شماره خبر : 26556
منتشر شده در مورخ : ۲۴ مهر ۱۴۰۲
ساعت : 18:14
راوی گفت: از کی بدون مجوز، شکر از استان خارج کرده اند و حالا فهمیده اند؟

راوی گفت: از کی بدون مجوز، شکر از استان خارج کرده اند و حالا فهمیده اند؟


سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان از دستگاه های امنیتی و نظارتی خواست تا مانع خروج بدون مجوز شکر از استان شوند. شگفتا!!  ‌
مگر گونی های شکر بنزین است که بشود آن را در باک ها جاسازی شده از استان خارج کرد یا می شود آن ها را لابه لا یا زیر هندوانه ها پنهان کنند، یا گوسفند زنده است که هر طور هست از مرزها عبور دهند¿  معلوم نیست تا حالا چقدر از این طریق شکر از استان خارج شده و نتیجه اش همین کمبود شکر و گرانی آن است. حالا معاون استاندار گفته < مواردی در خصوص خروج بدون مجوز شکر از استان گزارش شده که این موضوع از طریق دستگاه های نظارتی و امنیتی استان پی گیری خواهد شد.>
واقعاً مگر استان در و دروازه ندارد که هر کس هر چه خواست بدون مجوز از آن خارج کند و بعد معلوم نیست چند وقت دیگر گزارش برسد و بخواهند جلوی آن را بگیرند، تازه حالا باید دید چقدر طول می کشد که مانع شوند و آیا آنها که در انجام این کار دست داشته اند یا به آنها که باید مانع از خروج شکرها می شدند و این کار را نکرده اند از گل نازکتر خواهند گفت یا نه و اطلاع رسانی خواهد شد یا خیر که باید ببینیم چه می شود؟ 
 رئیس دادگستری خوش خبری داریم
رئیس کل دادگستری خوزستان گفته : < با ورود به موقع دستگاه قضایی و با حمایت های قضائی ستاد پیگیری اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی خوزستان 4210 نفر کارگر خوزستانی به کار بازگشتند یا از اخراج آن ها جلوگیری شد.>
الحق که رئیس دادگستری فعال و پر کاری داریم و مرتب خبرهای مثبت و امیدوار کننده می دهد.
به امید روزی که با پشتکار ایشان اطاله رسیدگی به پرونده ها را نداشته باشیم، دعا هم می کنیم مراجعین به دادگستری روز به روز کمتر شوند.
قصاب ها بهتر از بعضی مسئولان می توانند وضعیت گوشت قرمز را مدیریت کنند
قیمت گوشت قرمز در خوزستان پائین بیا نیست و بر عکس مرتب بالا می رود و این وضعیت خبر از ناتوانی برخی مسئولان در کنترل و اداره این ماده غذائی مردم دارد و اعتقاد بر این است که اگر مدیریت صحیحی باشد، می توان به این وضعیت پایان داده شود. استانداری خوزستان هم که قاعدتاً باید سازمان های ضعیف را وادار به حرکت و عملکرد بهتری کند، همچنان کج دار و مریز و با توسل به بایدها و نبایدها با این گرانی رفتار می کند و مثلاً کل واکنش سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان این بوده که با ابراز نگرانی از ضعف سازمان جهاد کشاورزی در مدیریت مناسب تامین و توزیع گوشت قرمز گفته : هیچ گاه <نباید> مشکلی در تᅢمین کالای اساسی استان ایجاد شود و دستگاه های مربوط < باید> پیشگیری های لازم را برای جلوگیری از کمبود و مشکل در تامین گوشت قرمز و مرغ، انجام دهند.
ما بارها یادآور شده ایم که با بایدها و نبایدها کارها درست نمی شوند و نظارت بر عملکرد مدیران نیازمند اعمال سیاست ها و اقدامات عملی تاثیر گذار است و اگر آقایان به این نتیجه رسیدند که برخی مسئولان توان انجام وظایفشان را ندارند، بدون آن که رعایت حامیان و لابی های آنها را بکنند، بجاست فکری برای آنها کرده و کار را به کاردان بسپارند. باور کنید در همین قضیه گرانی گوشت، اگر چند قصاب با سابقه اهوازی را که شناخته شده هستند، پای کار بیاورند و از آنها راه و چاره بخواهند، بهتر می توانند به نتیجه برسند. 
البته مسئولان همواره تنها راه حل را بر ورود مایحتاج مردم از خارج می دانند کما این که به گفته مدیر کل پشتیبانی امور دام استان برنامه ای برای واردات 80 هزار تن گوشت قرمز در آبان امسال وجود دارد اما سهم خوزستان از این میزان مشخص نشده است.!
خدا را شکر کنیم که هر کس اگر خودرو ندارد، لباس و خوراک دارد!
در حالی که چند روز است زمزمه و شایعه گران شدن لاستیک مطرح است و معمولاً سازمان های نظارتی پز می دهند که با هر گونه گرانفروشی مقابله خواهد شد، حالا در خبرها بود که دبیر انجمن صنفی صنعت تایر ایران مدعی موافقت وزیر صمت با گرانی 20 درصدی لاستیک از 22 مهر شده است.
البته پیش از این رئیس سازمان حمایت بر رصد مستمر بازار و برخورد با هر گونه تخلف در زنجیره تامین و توزیع لاستیک تاکید کرده بود، که اگر چنین است بهتر است با تکذیب ادعای دبیر انجمن صنفی صنعت تایر و اتمام حجت با فروشندگان لاستیک، از افزایش قیمت لاستیک جلوگیری کنند، هر چند معمولاً وقتی یک گرانی روی زبان ها افتاد، سرانجام حرف آن ها که منافعی در آن دارند، به کرسی می نشیند. اتفاقاً وزیر صنعت و معدن همین دو روز پیش در جائی گفته بود<می شود خودرو نداشت اما نمی شود لباس و مسکن و خوراک نداشته باشیم و شاید از این حرف وزیر این طور استنباط شود که هر کس فکر می کند خودرو و لوازم آن ( از جمله لاستیک) گران است، خب می شود اصلا خودرو نداشته باشد و خدا را شکر کند که لباس و مسکن و خوراک دارد.!
دادن زمین و تسهیلات بانکی باعث افزایش زاد و ولد نشد
آمارهای سازمان ثبت احوال کشور نشان می دهد که در 4 ماه اول امسال 338 هزار و 684 نفر درکشور به دنیا آمده اند که نسبت به 4 ماهه سال گذشته کاهش یک درصدی و نسبت به 4 ماهه 1400 کاهش 8/4 درصدی زاد و ولد داشته است که با توجه به این کاهش برخی سیاست های حمایتی مانند اعطای خودرو به قیمت کارخانه و دادن زمین و تسهیلات بانکی برای فرزند آوری نتوانسته به اهداف مورد نظر برسد و به اعتقاد کارشناسان اگر مردم به ثبات اقتصادی اطمینان پیدا کنند شاید تشویق به فرزندآوری شوند.
ماله کشی یزدی ها برای توزیع تخمه شور بین رانندگان
فرمانده انتظامی استان یزد، هدف از توزیع تخمه شور بین رانندگان را کاهش تصادفات بر اثر خواب آلودگی و خستگی رانندگان اعلام کرده اما گفته : کما کان رانندگان نباید پشت فرمان چیزی بخورند بلکه باید توقف کنند و چند دقیقه ای تخمه و چای بخورند، بعد حرکت کنند!

برچسب ها : تسهیلات بانكی قیمت گوشت قرمز فرمانده انتظامی استان یزد