شماره خبر : 26630
منتشر شده در مورخ : ۲۸ مهر ۱۴۰۲
ساعت : 19:38
راوی گفت: توجیه گرانی ها و حمایت از تولید کنندگان مطرح است، خبری از حمایت مصرف کننده نیست

راوی گفت: توجیه گرانی ها و حمایت از تولید کنندگان مطرح است، خبری از حمایت مصرف کننده نیست


پیش از این یادآور شدیم که وقتی زمزمه گرانی یک کالا بر سر زبان ها افتاد، حتماً همانطور که مسببان گرانی می خواهند، خواهد شد و اصلاً خودشان شایعه را مطرح می کنند تا جامعه آمادگی این اتفاق را داشته باشد. حالا مدیر کل صنعت و معدن استان با تایید افزایش حدود 50 درصدی قیمت لاستیک، مهمترین عامل افزایش قیمت این کالا را کاهش تولید در کارخانه های داخلی دانسته است، تقاضای مردم هم برای خرید لاستیک با توجه به افزایش 2 برابری تولید و عرضه خودرو در کشور رشد داشته است.
به این ترتیب، این دیگر یک نقشه راه برای گران کردن یک کالا شده که تولید آن را کم کنند تا به آنچه اراده می کنند دست یابند، نظارت هم در حدود صفر است و سازمان بازرسی وزارت صنعت و معدن و ستاد تنظیم بازار هم تماشاچی هستند و کسی کاری به این ندارد که چقدر فشار به مردم وارد می شود چون اصلاً تمام توجه به تولید کننده است و حرفی از مصرف کننده در میان نیست کما این که مدیر کل صمت خوزستان در خصوص قیمت مرغ هم گفته روند کاهشی قیمت در استان نباید به اندازه ای باشد که باعث وارد کردن ضرر و زیان به تولید کنندگان باشد. لابد در مورد قیمت گوشت قرمز هم چنین استدلالی مطرح است و خلاصه به جای آن که کاری کنند که قیمت تمام شده برای تولید کنندگان اصلاح شود، اعتقاد دارند همین که تولید کننده ضرر نکند کافی است چون مصرف کننده به این وضع عادت کرده و هر کس توان خرید ندارد، یا نمی خورد، یا مصرف را به حداقل می رساند تا متولیان که سوء مدیریتشان بیداد می کند، همچنان جایگاهشان حفظ شود. آنها یا از حال و روز مردم خبر ندارند، یا اصلاح امور در دستور کارشان نیست، یا سواد مدیریتی سمتی را که به هر دلیل به آنها سپرده شده، ندارند.
باران های امسال نشان خواهد داد نقاط بحرانی شهر چه وضعی پیدا کرده اند
رئیس شورای شهر اهواز در آخرین جلسه شورا، با اشاره به بازدید از مناطقی که احتمال آب گرفتگی دارند، گفته : برخی نقاط شهر از جمله کوی مهدیس، سیاحی، ملاشیه، عین دو، کوی علوی و ... به دلیل اصلاح شبکه فاضلاب، خاک برداری شده اند اما هنوز بلاتکلیف و ناتمام مانده و انتظار می رود کار روکش آسفالت در این مناطق با سرعت بیشتری انجام شود و آبفا و شهرداری قبل از بارندگی، مشکلات این مناطق را حل کنند.
پور موسوی مهمترین خواسته شورا از آبفا و شهرداری را حل معضل آبگرفتگی مناطق بحرانی و مرمت حفاری های انجام شده دانست.
آبگرفتگی معابر عمومی اهواز مشکل دیرینه ای است که هر سال با بارندگی چند ساعته، شهر درگیر آن شده و مردم از این بابت گرفتاری داشته اند، در نقاطی از شهر هم که از امکانات لازم برخوردار نیستند، چه بسا آب وارد منازل شده و خساراتی به اهالی وارد می کرد. بعد از پی گیری های زیاد و زمانی که رئیس جمهور و مقامات بالای وزارت نیرو متوجه مشکل فاضلاب اهواز شدند، اعتبارات قابل توجهی برای رفع این معضل تامین و اهواز در حد شخم زدن شهر به کارگاه های بزرگ پیمانکاران فاضلاب تبدیل شد و حالا قول داده اند با رفع نقاط بحرانی، امسال مشکلات بخش فاضلاب خصوصاً از نظر آبگرفتگی کاهش محسوس داشته باشد و آبفا و شهرداری پیش بینی‌های لازم را کرده و تدارک کارهای پیشگیرانه و انجام عملیات دفع آب های سطحی در صورت آبگرفتگی شهر را دیده اند و بارش های امسال نشان خواهد داد که اقدامات انجام شده که به اقرار مسئولان آبفا، به قیمت درگیرشدن طولانی شهروندان و خاک خوردن و تخریب خودروها تمام شده تا چه حد تاثیرگذار بوده است.
شهرداری طرح های اجرا شده در گذشته را اعلام کند تا مردم به وعده های آینده امیدوار شوند
شهردار اهواز با اشاره به این که طرح < هر هفته یک افتتاح> در اهواز، مجدداً شروع شده، گفته : پیش بینی می شود فاز نخست ساحل سازی کارون طی 18 ماه آینده به بهره برداری برسد. بودجه این طرح یکصد میلیارد ریال است.  ‌
ما که یادمان نیست دفعه قبل که طرح < هر هفته یک افتتاح> اجرا شد شامل چه کارهایی بود و بهتر است فهرست وار آن طرح ها معرفی شوند و ببینیم چه وضعیتی دارند و چه تاثیری در شهر داشته اند.  ‌
معاون فنی شهرداری اهواز هم خبر داده در پروژه <باز زنده سازی کارون > 79 هکتار فضای سبز ایجاد و هشت هکتار به مجموع فضای سبز شهر اضافه می شود.
به این ترتیب باید منتظر شویم تا در عمل معلوم شود چقدر از این وعده ها اجرایی و مردم از این بابت خوشحال می شوند.
چطور محیط زیست استان متوجه منجلاب شدن دهانه اروند رود، نشده است؟
نماینده مردم آبادان در مجلس مدعی شده که دهانه اروند رود به دلیل بی توجهی، از 10 متر عمق به دو متر و نیم رسیده که این وضعیت، یک فاجعه زیست محیطی است و این رود به مخزنی از منجلاب تبدیل شده است.
اگر این طور است که نماینده آبادان می گوید، چرا اداره کل محیط زیست خوزستان متوجه نشده و حرفی در این باره نزده و اقدامی نکرده است؟ 
ترک تحصیل دانش آموزان مقطع متوسطه به خاطر فقر و بالا بودن هزینه های تحصیلی است
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده حدود 20 درصد از دانش آموزان در مقطع متوسطه ترک تحصیل کرده اند. این در حالی است که هر چند وقت یک بار آقایان خبر از جذب بازماندگان تحصیل می دهند و شاید منظور از تحصیل، یادگیری خواندن و نوشتن یا طی کردن پایه اول و قبل از متوسطه است. 
اما حقیقت آن است که سختی معیشت و بالا بودن هزینه تحصیل از عوامل اصلی ترک تحصیل دانش آموزان در مقطع متوسطه است. در این مقطع، پسرها مجبور به رفتن سراغ کار و دخترها اجبار به ازدواج تحمیلی می شوند که اکثراً مربوط به خانواده های بد سرپرست و بی سرپرست هستند.

برچسب ها : شهرداری نقاط بحرانی شهر قیمت لاستیك