شماره خبر : 26683
منتشر شده در مورخ : ۳۰ مهر ۱۴۰۲
ساعت : 11:0
راوی گفت: بادکنک های هلیومی را از محل های مطمئن تهیه کنید تا بچه هایتان دچار حادثه نشوند/ یک ماه بعد از بازگشایی مدارس، بعضی از دانش آموزان کتاب ندارند، چرا؟

راوی گفت: بادکنک های هلیومی را از محل های مطمئن تهیه کنید تا بچه هایتان دچار حادثه نشوند/ یک ماه بعد از بازگشایی مدارس، بعضی از دانش آموزان کتاب ندارند، چرا؟

 یک ماه بعد از بازگشایی مدارس، بعضی از دانش آموزان کتاب ندارند، چرا؟ 
مهمترین کاری که وزارتخانه ها باید به شکل صحیح و به خصوص به موقع انجام دهند، برنامه ریزی است که این مهم در وزارت آموزش و پرورش از همه جا واجب تر است و کاش آنها که از این بابت تعلل می کنند مآخذه می شدند و جایشان را به افراد توانمند و کاربلد می دادند. مثلاً لازم تر از تهیه کتب درسی که همزمان با سال تحصیلی باید در دسترس دانش آموزان باشد، چیست و چرا باید بعد از گذشت حدود یک ماه از آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدارس، از این بابت کمبود وجود داشته باشد، این در حالی است که رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی مدعی شده < در انبارها کتاب به اندازه کافی وجود دارد اما هنوز برخی دانش آموزان کتاب درسی ندارند!.>
حجت الاسلام لطیفی دلیل چنین وضعیتی را اشکال در ثبت سفارش کتاب درسی دانش آموزان عنوان کرده و آنها را به چند گروه تقسیم نموده، در حالی که برخی خانواده ها این موضوع را رد کرده و می گویند به موقع ثبت سفارش کتاب درسی را انجام داده اند اما هنوز فرزندشان کتاب درسی اش را دریافت نکرده و فعلاً از پی دی اف کتاب های درسی استفاده می کنند که این گونه درس خواندن خیلی سخت است.
سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش که جناب حجت الاسلام لطیفی رئیس آن است در باره کمبود کتاب های درسی در استان ها هم عنوان کرده که کتاب های درسی به استان ها ارسال شده و باید مشکل اصلاح سفارش با همکاری مدیر و اولیای مدرسه، هر چه زودتر حل شود. تا دانش آموزان بدون کتاب نمانند. حال باید دید کتاب ها چه وقت ارسال شده اند و بعد هم با تغییرات گروهی مدیران مدارس، آیا آقایان یا خانم های جدید الورود به مدارس قادر به انجام مدیریت صحیح مدرسه از جمله رفع مشکل کتاب دانش آموزان هستند، یا خیر.

سرانجام بنگاه های املاک را که پلمپ می کنند، چه می شود؟ 
آمار دادن دبیر کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات خوزستان هم در نوع خودش جالب است. ایشان مثلاً مدتی پیش از پلمپ تعدادی بنگاه املاک خبر داد، بعد از گذشت مدتی، چند بنگاه دیگر پلمپ می شود و جمع دو مرتبه پلمپ شده ها را به عنوان آمار جدید اعلام می کند، همین طور تعداد بازرسی ها و دادن اخطار هم با همین شیوه اعلام می شود بدون این که اعلام کنند قبلی ها را که پلمپ کردند، چه شدند، آیا با دادن مبلغی جریمه فک پلمپ شده یا هنوز تعطیل اند که تصور می شود این اخطارها و پلمپ ها چندان بازدارنده نیستند چون آنها که تخلف می کنند، آگاهانه دست به این عمل می زنند و از آخر عاقبت کار نمی ترسند و منافع بنگاه داری آن قدر شیرین است که به جریمه شدنش می ارزد، اگر قبول ندارید، وقتی یک خانه معامله می کنید، متوجه درآمد بالای آنها از این معامله می شوید. اصلاً اگر بنگاه داری کار پردرآمدی نبود، قدم به قدم در مناطق شهر این همه مشاور املاک و بنگاه معاملاتی وجود نداشت. مواردی از تخلف ها عبارتست از : درج نکردن نرخنامه، ارائه نشدن صورتحساب دقیق به مشتری، گرانفروشی در معاملات، نداشتن پروانه کسب و رعایت نکردن سایر ضوابط و مقررات در حوزه مسکن و معاملات. البته حساب بنگاه داران شناخته شده درستکار جداست.
به مردم آموزش دهید چه کنند تا رتبه خوزستان از نظر بیماران دیابتی پائین بیاید
به استناد آمارها، خوزستان در خیلی از موارد منفی، رتبه بالا را دارد، در مواردی هم جایگاه مثبت دارد مثل تولید گندم و شکر و استخراج نفت و فرآورده های آن که خیرش بیشتر به استان های دیگر می رسد. در میان موارد منفی، حالا مدیر عامل انجمن دیابت خوزستان این خبر بد را داده که خوزستان در شیوع دیابت رتبه سوم را دارد و از هر هفت نفر، یک نفر مبتلا به دیابت است و بیشتر از 250 هزار بیمار دیابتی در استان داریم و متاسفانه خیلی از این افراد، از بیماری خود خبر ندارند، این در حالی است که دیابت عامل اصلی نابینائی، قطع عضو و دیالیز است.
این طور که مدیر عامل انجمن دیابت خوزستان آمار داده، در اهواز و حومه آن، بیشتر از 100 هزار بیمار مبتلا به دیابت وجود دارد که 83 درصد بیماران دیابتی تحت کنترل درمانی مطلوب نیستند و این موضوع ضرورت همکاری مدیران در آموزش و پیشگیری را نشان می دهد. آمار دیگری حاکی از آن است که خوزستان جزو پنج استان نخست بیماری های خاص و صعب العلاج است که این وضعیت اصلاً خوب نیست و این مساله ایجاب می کند که مسئولان مربوطه فقط به امور روزمره عادی اکتفا نکنند و هم از نظر آموزشی و هم به لحاظ پیشگیری از ابتلای مردم به بیماری هایی مانند دیابت، فعال باشند. تنوع تغذیه هم در این مورد خیلی مهم است که متاسفانه افراد و خانواده ها به آن توجه ندارند.

بادکنک های هلیومی را از محل های مطمئن تهیه کنید تا بچه هایتان دچار حادثه نشوند
در جشن ها و میهمانی های خانوادگی، به خصوص جشن تولدها، بادکنک های هلیومی یکی از جذابیت های مراسم است. می دانیم که هلیوم، یک گاز بی رنگ، غیر سمی و غیر قابل اشتعال است که از هوا سبک تر است و وقتی بادکنک ها از هلیوم پر می شوند در هوا معلق می مانند. گر چه گاز هلیوم به خودی خود بی خطر است با این حال اگر در خرید آن دقت نشود و آن را از محل نامطمئن خرید کنید، ناخالص ها  می تواند خطرناک و سبب انفجار یا آتش سوزی شود. همین دو سه روز پیش شاید شنیده باشید که شش پسر بچه 10 تا 13 ساله به دلیل مجاورت با بادکنک هلیومی دچار سوختگی تا بیست درصد شدند که بهتر است به خاطر حفظ سلامت عزیزانتان در این مورد دقت کنید.
قدر زر زرگر شناسد، قدر گوهر، گوهری
روزبه ساوری دانشمند ایرانی دانشگاه <ام آی تی> از تولید ماده جدیدی خبر داده که می تواند یک جایگزین زیست سازگار برای سیمان باشد. این دانشمند ایرانی فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران و محیط زیست کالیفرنیای امریکاست.
چه می شود کرد، قدر زر، زرگر شناسد، قدر گوهر، گوهری.

برچسب ها : بادكنك های هلیومی بنگاه املاك خوزستان