راوی گفت: چرا هر وقت حرف از پارکینگ طبقاتی اهواز می شود، آن را تصدق سر مسافران نوروزی می دانید؟
نایب رئیس کمیسیون عمرانی شورای شهر اهواز گفته : < با توجه به حضور مسافران نوروزی و ترافیک در هسته مرکزی شهر، انتظار می رود پارکینگ طالقانی، پیش از عید نوروز امسال به بهره برداری برسد.>
اولاً عین این جمله را مدتی پیش یکی از اعضای شورا گفته بود و حالا تکرار شده که البته این تکرار مکررات امری عادی شده است. ثانیاً چرا تا بحث پارکینگ می شود، دلیل می آورند که به خاطر مسافران نوروزی، لازم است این مشکل حل شود در حالی که همین الان که از مسافران خبری نیست، ترافیک مرکز شهر ( مثل بقیه نقاط شهر) قابل تحمل نیست، به خصوص نقاطی مثل کیان پارس که به دلیل تجمیع نامنظم پزشکان، ترافیک سرسام آوری دارد و مشکل توقف خودروهای حامل بیمار حاد است و هنر این است که برای حل مشکلات این چنینی کاری بشود و گرنه بهره برداری از پارکینگی که سال 88 کلنگ زنی شده، بعد از 14 سال تازه اگر به این زودی بتوانند آن را به سرانجام رسانند، ذوق زدگی ندارد. البته باید مسئولان گذشته شهری به خاطر کوتاهی در اجرای سریع این پروژه، ملامت شوند.
به اعضای شورای شهر اهواز پیشنهاد می شود، نه از اصفهان و تبریز و شیراز و ...، از همین دزفول خودمان بازدیدی داشته باشند و پروژه هایی را که در 14 سال گذشته به بهره برداری رسیده اند، با اهواز مقایسه کنند تا ببینیم حرفی برای گفتن دارند؟
تا کی می خواهید از لزوم تعیین تکلیف پسماندهای عفونی مطب ها و مراکز درمانی فقط حرف بزنید؟
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اهواز بر لزوم تعیین تکلیف پسماندهای عفونی مطب ها و مراکز درمانی تاکید کرد. خدا می داند این چندمین باری است که یک مسئول محیط زیست استان یا شهرستان در این باره <حرف> می زند و از عمل خبری نیست. بالاخره باید معلوم شود وقتی مطب ها و مراکز درمانی گوششان به این حرف ها بدهکار نیست، برخورد قاطع با آنها توسط چه سازمانی باید انجام شود که البته بیشترین مسئولیت با سازمان محیط زیست است و در مرحله بعد دستگاه قضائی چون سلامت مردم یک شهر مطرح است.
پدر چهارده فرزند معتقد است مردم مشکل خرج ندارند بلکه مشکل <بَرج> دارند!
در خبرها بود که همسر یک طلبه دهه شصتی قمی، چهاردهمین فرزند خود را با سلامت کامل به دنیا آورد. پدر این فرزند متولد 1360 است و در سن 16 سالگی با همسرش که در آن زمان یک سال و نیم با او تفاوت سنی داشت، ازدواج کرد. حاج آقا، پیش از تولد فرزند جدیدش، دارای 8 دختر و 5 پسر بوده که از ازدواج دو دخترش، 5 نوه دارد.
حجت الاسلام محمد مسلم وافی یزدی معتقد است مشکلات اقتصادی نسبت به سایر مشکلات، آن گونه نیست که در رسانه ها و از سوی مردم مطرح می شود و گرانی ها را به عنوان مشکل اعلام می کنند، در حالی که خانواده های پولدار، همیشه فرزندان کمتری دارند.
حاج آقا این را هم گفته که مردم مشکل خرج ندارند و مشکل مردم، بَرج است و بَرج مردم بالاست و بَرج یعنی خرج اضافه و انسانی که درست خرج کند و مسائل شرعی را هم رعایت کند، خدا به زندگی اش برکت می دهد و اگر منظور از مشکل مالی خرید تلویزیون چند ده میلیونی است، ما نمی توانیم چنین تلویزیونی تهیه کنیم و سعی می کنیم لوازم و اسباب ضروری را فراهم کنیم.
حالا باید از حاج آقا پرسید که آیا شکایت مردم از گرانی شیر خشک و پوشاک و گوشت کیلوئی 700 هزار تومان و مرغ کیلوئی 80 هزار تومان و هزینه های بالای درمان و تحصیل بچه ها و کرایه خانههای سنگین و ... شامل بَرج اند یا خرج؟!
با استفاده کنندگان از سلاح در عروسی ها و عزاداری ها برخورد عبرت آموز می شود
رئیس کل دادگستری خوزستان با بیان این که باید از ظرفیت های فرهنگی، شیوخ، روحانیون، ریش سفیدان و معتمدین برای مقابله با استفاده از سلاح استفاده شود گفته : شعب ویژه ای در دادگستری استان به همین منظور اختصاص یافته تا با افرادی که با قانون گریزی در مراسم شادی و عزا و هنگام نزاع و اختلاف از سلاح گرم استفاده می کنند، با قاطعیت و سرعت رسیدگی و برخورد اثرگذار، بازدارنده و عبرت آموز صورت گیرد.
مرحبا، درستش همین است.
زنگ تندرستی در مدرسه ایجاد کنید تا بچه ها بدانند چطور می شود سالم و تندرست بمانند
اگر مسئولان بهداشت و درمان ما هم مثل دیگر کشورها، واقعاً پیشگیری را از طریق تغذیه صحیح و سلامت محور می دانند، باید آموزش در این باره را از مدرسه شروع کنند و پیشنهاد این است که <زنگ تندرستی> داشته باشیم.
اگر چنین آموزشی وجود داشته باشد و بچه ها به عواقب بد تغذیه ناسالم آگاه باشند، به محض زدن زنگ از بوفه مدرسه یا در حال رفتن به خانه از جای دیگر فوری پفک و چیبس نمی خرند و نمی خورند یا از این مواد زیانبار با خود به مدرسه نمی برند. همچنین در زنگ تندرستی آنها به موارد سلامت جسم با آگاهی به روش های صحیح نشستن یا بلند کردن جسم و ورزش کردن، سلامت سال های بعد خود را تضمین می کنند که مثلاً دچار زانو درد، دیسک کمر و گردن و از این قبیل بیماری ها نشوند.
ما شاهد بودیم که دانش آموزان با آموزش مقررات راهنمائی و رانندگی و پرهیز از تخلف، به عنوان پلیس یار، فرهنگ رانندگی را به داخل خانواده ها بردند و وقتی در خودرو کنار پدرشان که رانندگی می کند، می نشینند مانع از تخلف راننده می شوند و پدر هم به حرف بچه توجه می کند.
بنابراین به همین نسبت می شود امیدوار بود که کلاس تندرستی در مدرسه می تواند بیش از پیش در فرهنگ سلامتی خانواده تاثیرگذار باشد.
شما هم مثل شهردار تهران به فکر خرید واگن برای قطار شهری باشید
شهردار تهران خبر داده که : موفق شدیم قرارداد خرید 630 دستگاه واگن برای متروی تهران را که از 7 سال پیش معطل مانده بود، عملیاتی کنیم.
چرا فقط بحث تامین واگن برای متروی اهواز که مطرح می شود دم از قحطی واگن می زنند؟ این موضوع به نبود منبع مالی مربوط می شود یا به عرضه مسئولین استان؟
اگر قراراست این طور که بعضی اعضای شورای شهر مانور می دهند قرارداد ادامه احداث تاسیسات قطار شهری اهواز بزودی بسته شود، از حالا به فکر تامین واگن های آن باشید.
برچسب ها : مسافران نوروزی مشكلات اقتصادی شورای شهر اهواز