شماره خبر : 26965
منتشر شده در مورخ : ۱۰ آبان ۱۴۰۲
ساعت : 8:26
راوی گفت: شاید وزیر گردشگری بتواند مشکل سرویس‌های بهداشتی اهواز را حل کند!

راوی گفت: شاید وزیر گردشگری بتواند مشکل سرویس‌های بهداشتی اهواز را حل کند!


وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در سفر به استان فارس، از سرویس بهداشتی مجموعه گردشگری کاخ اردشیر بابکان بازدید کرد. ضرغامی در این بازدید گفته : بازدید از کاخ اردشیر بابکان یک طرف، بازدید از این سرویس بهداشتی هم یک طرف، چون مردم قبل از این که بروند با اردشیر بابکان سلام علیک کنند اول می خواهند با خانواده به سرویس بهداشتی بروند، ببینیم آقای محسنی (مسئول مربوطه) نمره قبولی می گیرد یا نه.
وزیر بعد وارد تاسیسات سرویس بهداشتی می شود و اول شیرهای آب را آزمایش می کند، بعد یکی، یکی دستشویی ها و توالت های فرنگی و ایرانی را از نزدیک مشاهده و می گوید ایشان اجمالاً نمره قبولی گرفت. بعد دستور می دهد به آقای جمالی که  صبح به صبح سرویس ها را بازدید می کند، یک تشویقی بدهند و تصویرش را هم پخش کنند که بقیه از ایشان یاد بگیرند چون به اعتقاد آقای ضرغامی، احترام به مردم، یعنی همین.
ضمن قدردانی از این اقدام وزیر گردشگری، از استان درخواست می شود ترتیب سفر ایشان از خوزستان را بدهند و بازدید از سرویس های بهداشتی مجتمع های خدماتی بین راهی استان و گردشگاه های اهواز را در برنامه سفر قرار دهند، چون یکی از مشکلات بزرگ مردم این کلانشهر و گردشگاه های شهرهای توریستی استان همین سرویس بهداشتی است. آفرین به وزیر درد شناس و مردمی و قاطع و به امید دیدار وی در استان!
گزارشی از عملکرد این کمیته جهانی به مردم بدهید
با حکم محمد جوانبخت معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا و رئیس شورایعالی کمیته آبیاری و زهکشی ایران، عباس صدریان فر مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان به عنوان عضو این شورایعالی منصوب شد.
کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران با هدف اشاعه علوم و دانش فنی توسعه و کاربرد فنون در بخش آبیاری و زهکشی، در سال 1347 در ایران ایجاد شده است. این کمیته در 106 کشور جهان، از کشورهای پیشرفته تا در حال توسعه، دایر است.  ‌شورای عالی کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران بالاترین مرجع سیاستگذاری و برنامه ریزی این کمیته است که اعضای آن متشکل از یک نفر از نمایندگان وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و جامعه مهندسان مشاور ایران است. کاش گزارشی از عملکرد این کمیته به مردم داده می شد.  ‌
دومین اهوازی که عمریست آرزوی چند دقیقه خوابیدن دارد
طاهر طرفی از اهالی روستای کرآباد بخش مرکزی اهواز سال های سال است آرزو دارد چند دقیقه پلک هایش را روی هم بگذارد و بخوابد، اما این اتفاق رخ نمی دهد. پیش از این یک شهروند خوب اهوازی بنام موسوی که کارمند استانداری خوزستان بود، این مشکل را داشت و هرگز درمان نشد. طاهر طرفی که حالا 56 ساله است می گوید از 45 سال پیش که این مشکل را پیدا کرد هر چه که لازم بوده، انجام داده و به هر پزشکی که مدعی درمانش بوده مراجعه کرده اما سودی نداشته و همچنان شب و روز بیدار است. وی این عارضه را مربوط به زمان نوجوانیش می داند که یک ضربه با چوب به سرش وارد شد و سر دردش منجر به بی خوابی همیشگی او شد. طاهر شاغل در شرکت توسعه نیشکر است.  ‌بجاست اساتید دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور موضوع را واکاوی کنند شاید به نتیجه ای برسند.
راهکار شبکه سلامت برای رفع نیازهای عاطفی خانواده ها با استفاده از یک موجود گرم و نرم!
شبکه سلامت رسانه ملی برنامه ای به نام <مادر و کودک> دارد که طی آن مسائلی را که فکر می کنند به درد خانواده ها می خورد، با آن ها در میان می گذارد.  ‌یکی از برنامه های اخیر این شبکه به نگهداری سگ و گربه به منظور رفع نیاز عاطفی خانواده ها اختصاص داشت. در ابتدای برنامه، خانم مجری به مخاطبان گفت : خیلی از شما ببینندگان عزیز شاهد این هستید که در منازل، حیوانات خانگی بیشتر نگهداری می شود، حالا فرقی نمی کند که سگ باشد یا گربه و یک جورایی با حیوانات خانگی زندگی مردم عجین شده و ما می خواهیم به بحث حساسیت ها و آلرژی های این موضوع بپردازیم و از خانم دکتر صبا افشین فوق تخصص آلرژی و ایمونولژی بالینی دعوت شده که در این مورد صحبتی داشته باشیم. بعد خانم دکتر می فرمایند: در حال حاضر در محیط شهر نشینی، شرایطی برای انسان وجود دارد که براساس نیازهای دیگر خود این کار را می کند و در واقع به موجود زنده ای که گرم و نرم است و می تواند در کنارش باشد بدون آن که توقع زیادی داشته باشد و نیازهای اولیه عاطفی را برطرف می کند مانوس شده است. به گفته او بچه ها در سنین مدرسه خیلی علاقه دارند که یک حیوان وارد منزل شود اما باید با دقت این کار انجام شود و بهر حال این، نیازشان است و باید انجام بدهیم. ایشان در پاسخ به این سوال مجری که چه کسانی مجاز به نگهداری حیوانات در خانه اند، گفت : کسانی باید نگهداری کنند که توان پرستاری و نگهداری حیوان را داشته باشند و اگر مثلاً یک سگی را به خانه بیاورند و او را ساعتها گرسنه نگه دارند، ممکن است حرکت های خشن از او سر بزند و سگ های بزرگ اگر گرسنگی طولانی بکشند می توانند حادثه ایجاد کنند، بنابراین مهم این است که طرف برای حیوانش وقت بگذارد.
ملاحظه می کنید در این برنامه به جای آن که به حساسیت ها و آلرژی های نگهداری حیوانات در خانه بپردازند، سفارش آن ها را می کنند که مبادا گرسنگی بکشند چون در آن صورت خطرناک می شوند، یعنی در زمانی که مردم توان خرید یک کیلوگوشت را ندارند، دستورالعمل به خانواده هایی می دهند که باید روزانه مقدار زیادی گوشت و خوراک حیوانی تهیه کنند تا نیازهای عاطفی خود را در کنار یک موجود گرم و نرم ( به گفته خانم دکتر) برطرف کنند!

برچسب ها : دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور شبكه سلامت سرویس‌های بهداشتی اهواز گردشگری