شماره خبر : 27060
منتشر شده در مورخ : ۱۳ آبان ۱۴۰۲
ساعت : 17:54
راوی گفت: آلودگی های کلانشهر اهواز با اخطار رفع نمی شوند/شورای شهر اهواز ببیند کلانشهرهای دیگر چطور سرمایه گذار جذب می کنند

راوی گفت: آلودگی های کلانشهر اهواز با اخطار رفع نمی شوند/شورای شهر اهواز ببیند کلانشهرهای دیگر چطور سرمایه گذار جذب می کنند


گویا قرار است کلانشهر اهواز، کنار هزار و یک مشکلی که دارد، باید آلودگی های فراوان را که اکثراً عمدی است یا لااقل می شود از انجام آن جلوگیری شود تحمل کند و رسیدگی به این موارد، در حد اخطار سازمان های مسئول است و اقدام قاطعی در این زمینه مشهود نیست. هر چند وقت یکبار، آتش سوزی بخش عراقی تالاب هورالعظیم، آسمان اهواز را تیره می کند و حرکت ها برای حل این مشکل بازدارنده نیست. از سوی دیگر دود ناشی از آتش سوزی مزارع نیشکر و مزارع برنجکاری باعث آلودگی هوای شهر شده است که معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان این موضوع را تایید کرده است. وی همچنین از آتش سوزی در سایت دفن پسماند برومی اهواز خبر داده که بطور مقطعی موجب آلودگی می شود و دلیل آن را دفن غیر بهداشتی پسماند در این سایت می داند.
معاون خدمات شهری شهرداری اهواز هم مدعی شده این سایت در مالکیت شرکت نفت است و ارتباطی به شهرداری ندارد. به گفته وی حریق های مکرر در سایت پسماند برومی، تهدید سلامت مردم اهواز به خاطر انتشار گاز متان از زباله‌هاست و دود تیره این حریق ها موجب نفس تنگی اهوازی‌ها می شود.
شورای شهر اهواز ببیند کلانشهرهای دیگر چطور سرمایه گذار جذب می کنند
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای شهر اهواز ایراد گرفته که از 19 پروژه سرمایه گذاری شهری مصوب شورا، با وجود گذشت هشت ماه از سال، هیچ کدام کلید نخورده و شروع نشده است در حالی که انتظار اعضای شورا این بود که اتفاق های خوبی در این زمینه بیفتد.
مهداوی این را هم گفته که کلانشهرهائی مانند تبریز، اردبیل، اصفهان، شیراز، مشهد و تهران با اقدامات خوبی که در این زمینه انجام داده اند، قسمت عمده درآمد شهرداری های این کلانشهرها از طریق جذب سرمایه تامین شده است.
خب، بفرمائید سری به این کلانشهرها بزنید و از همتایان خود راز و رمز این موفقیت آنها در جذب سرمایه گذار را جویا شوید و شما هم یاد بگیرید که چطور این کار را بکنید. ضمناً اگر به آن کلانشهر رفتید، آنجا را با کلانشهر خودمان مقایسه کنید تا متوجه شوید ناکامی فقط در جذب سرمایه گذار نیست و تفاوت ره، از زمین تا آسمان است.
سهمیه شکر خوزستان، کجا  توزیع می شود؟
مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدعی شده : در حال حاضر با توجه به شرایط برداشت، روزانه 2 هزار تن شکر تولید شرکت های توسعه نیشکر در کشور توزیع می شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد و باید شکر تولیدی این مجموعه به فروش برسد تا بتوانیم حقوق و باقی موارد شرکت را تامین کنیم.
شما می گوئید روزانه 2 هزار  تن شکر تولیدی خوزستان، در کشور توزیع می شود، حال آن که بحث کمبود شکر در خوزستان مطرح است و اگر در استان توزیع می کنید، آمار بدهید و مشخص کنید کجا و از چه طریقی توزیع می شود که قابل لمس نیست. درست نیست شکرستان ایران مشکل شکر داشته باشد.
گرمی هوا و گرسنگی، کار دست نماینده داده بود
نماینده مردم تبریز در مجلس، پس از واکنش هایی که به ویدئویی در فضای مجازی از حرکات غیر متعارف وی در دیدار با جمعی از معلمان منتشر شد، حالا در ویدئویی که در حساب کاربری خود منتشر کرده با بیان اقداماتی که برای پی گیری حقوق پرداخت نشده معلمان و همسان سازی حقوق اساتید دانشگاه ها و حقوق بازنشسته ها انجام دادیم، در توجیه رفتار خود گفته است : در آن جمعه ارباب رجوع بسیار دیده و خسته بودم و صبحانه و ناهار هم نخورده بودم و زمان آن جلسه، بعد از ظهری بود که هوای گرمی در تبریز بود و نهایتاً به خاطر گرمی هوا و گرسنگی، دچار ضعف شدم، این فیلم را که دیدم، از حرکات سهوی که در آن بود، خیلی متاثر شدم.
منادی سفیدان در آخر عنوان کرده < همان طور که جسارت پیگیری حقوق مردم را دارم و اعتراض و رسیدگی و احقاق حقوق مردم و اعتراض و رسیدگی و احقاق حقوق مردم را انجام می دهم، الان هم جسارت عذرخواهی دارم و عذرخواهی می کنم.  ‌
انشاءا... که همه رسانه ها پیگیر مشکل معلمان باشند. من هم دوباره پی گیر مشکل این عزیزان خواهم بود.
خب همین که اشتباه خود را قبول کرده و از رفتارش عذرخواهی نموده و به قول خودش جسارت این کار را داشته بد نیست و این نماینده می تواند با پی گیری مجدانه احقاق حقوق معلمان و سایر موکلین خود، جبران مافات کند و باز هم تکرار می کنیم اگر نمایندگان خوزستان پی گیر مشکلات معلمان و سایر اقشار خوزستانی باشند عده ای برای رساندن صدای خود به مقامات کشوری، دست به دامان نماینده تبریز و سایرین نمی شوند.
پل ارتباطی پزشک و رادیولوژیست و کم رنگ بودن نظارت ها!
شهروندی سوال کرده نظارت بر کار رادیولوژی ها با کیست و اگر عکس ها کیفیت نداشته باشند به کجا باید شکایت کرد¿  البته در بسیاری موارد پزشک دارای سر برگ رادیولوژی مورد نظرش است و آنجا را به بیمار توصیه می کند که این کار اخلاقاً درست نیست.

برچسب ها : رادیولوژیست پسماند برومی حقوق بازنشسته ها همسان سازی حقوق اساتید شورای شهر اهواز