راوی گفت: پزشک خانواده چه شد؟ از درمان رایگان بیماران، چه خبر؟
خیلی وقت ها که به داروخانه ای مراجعه می کنیم، شاهد حضور یک مراجعه کننده هستیم که سفارش تعدادی دارو می دهد. مثلاً می گوید یک برگ قرص سرماخوردگی، یک شیشه شربت سینه و دو برگ آنتی بیوتیک بدهید، مسئول داروخانه هم بدون آن که کاری به این موضوع داشته باشد که نباید این داروها را بدون نسخه به مشتری بدهد آنها را جمع آوری و به مشتری می دهد و پولشان را دریافت می کند. اگر از این افراد سوال شود که چرا این داروها را بدون مراجعه به پزشک خریداری می کنید جواب می دهد زورم به هزینه های مراجعه به پزشک نمی رسد و وقتی می دانم علاجم همین است، ضرورتی به رفتن نزد پزشک و دادن پول ویزیت نمی بینم. حالا این خود درمانی که در باره بچه ها هم از این شیوه استفاده می شود چه عواقبی دارد، بماند و گناهش به گردن آنها که در قضیه دارو و درمان حساب جیب یک کارگر را نمی کنند. راستی مگر قرار نبود مردم پزشک خانواده داشته باشند، چه شد؟ چرا اطلاع رسانی نمی شود که این پروسه به کجا انجامید؟ ضمناً آیا کلینیک هایی که برای افراد تحت پوشش بیمه و درمان رایگان دارند، در دسترس همگان است و واقعاً هزینه ای از مراجعین بیمار دریافت نمی کنند؟ حق مردم عادی است که بدانند کلینیک های شبانه روزی به وظایفشان عمل می کنند یا نه و خدمات مورد نیاز قشر ضعیف را ارائه می دهند؟ سوال دیگر این است که آیا بیمه سلامت به قوت خود باقی است و نظارتی در درمانگاه ها و بیمارستان ها هست تا حق به حق دار برسد و اجحافی به مردم نیازمند درمان رایگان نشود؟ تازه فقط بحث بیماری های معمولی نیست و در بسیاری موارد طبقه ضعیف به خاطر این که بیمارستان ها از آنها مطالبه هزینه های بالای درمان را می کنند، ترجیح می دهند به امور درمانی خود نپردازند. آقایان سری به بیمارستان ها بزنند و دلسوزانه بررسی کنند تا متوجه حقایق بشوند.
وجود پاسگاه انتظامی در امانیه اهواز که یک منطقه تجاری است، ضرورت دارد
کسانی که اهواز را به خوبی می شناسند، می دانند که امانیه این کلانشهر، یکی از مناطق تجاری و اقتصادی شهر است چرا که در این منطقه مجموعه ای از اکثر بانک ها مستقر است و چندین فروشگاه بزرگ کالای خانه وجود دارد که نیازمند حفاظت هستند، اما باور کردنی نیست که علیرغم چنین موقعیتی، امانیه و مناطق اطراف آن فاقد پاسگاه انتظامی است و سرقت های شبانه در آنجا دور از انتظار نیست. همین شنبه شب گذشته یکی از فروشگاه های مطرح کالای خانه امانیه واقع در نبش خیابان سقراط مورد دستبرد قرار گرفت و زیان قابل توجهی به این فروشگاه وارد آمد و عجیب است که با وجود روشنائی های ناشی از سردرهای بانکها و سایر واحدهای تجاری و تردد مردم، چنین اتفاقی رخ داده است و سارقین به راحتی عمل مجرمانه خود را انجام داده اند.
این منطقه از ابتدا چنین بی دفاع نبوده، بلکه کلانتری شماره 16 در آنجا مستقر بود که نقطه اتکا و اطمینانی برای محل به حساب می آمد، اما معلوم نیست چرا با وجود نیاز مبرم به این کلانتری آن را جا به جا کردند و امانیه فاقد حضور نیروی انتظامی شد. انتظار این است، با توجه به سرقتی که در امانیه رخ داد، نیروی انتظامی و مقامات امنیتی استان موضوع را بررسی و نسبت به امن کردن این منطقه و البته ضمن برخورد و دستگیری سارقین اقدام مقتضی انجام دهند.
بوی نامطبوع از گاز شهری بوده و مسمومیتی در کار نیست
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان در خصوص تنگی تنفس تعدادی از دانش آموزان مدرسه کوثر اهواز بر اثر استنشاق بوی نامطبوع و انتقال این دانش آموزان به بیمارستان توضیح داده این بوی مایعی است که قرار بوده به گاز شهری تزریق شود و همان بوی گازی است که مردم در خانه هایشان استنشاق می کنند که هیچ ضرری ندارد و مسموم کننده نیست که بر اثر نشتی به وجود آمده و بد حال شدن دانش آموزان به دلیل استرسی بوده که به آنها وارد شده است. با این حساب خدا را شکر که مساله مهمی نبوده و امید است تکرار نشود و سال تحصیلی توام با آرامشی را داشته باشیم.
اول ببینید بانک ها به توافقشان عمل می کنند، بعد قول تحویل هفتگی خانه بدهید
سایت ها در فضای مجازی از قول وزیر راه و شهرسازی تیتر زده بودند که < سال بعد، هر هفته مسکن تحویل مردم می دهیم.> بعد که خبر را می خوانیم، معلوم می شود انجام این کار و عملی شدن قول وزیر، یک <اگر> دارد که تحقق آن به این آسانی نیست. بذر پاش گفته : < توافق هایی با بانک ها در راستای اعطای تسهیلات مسکن انجام شده که <اگر> این توافقات از سوی بانک ها اجرا شود، شاهد رشد قابل توجهی در ساخت و تحویل واحدها به مردم خواهیم بود.>
وزیر اظهار امیدواری کرده که سال آینده هر هفته یا هر ماه تحویل واحدهای مسکونی به مردم را شاهد باشیم.
بانک ها در گذشته و حال نشان داده اند که دادن تسهیلات به مردم را قطره چکانی انجام می دهند و نمی شود به این توافق ها، خیلی اعتماد کرد، واگذاری زمین به مردم هم، در صورتی که تسهیلات به موقع پرداخت نشود، برای صاحب زمین، خانه نمی شود، بنابراین اول باید به توافق با بانک ها مطمئن بود، بعد از این قول ها بدهند.
وقتی مردم اندوخته و پولی نداشته باشند خرید خانه ارزان هم غیر ممکن است
یک کارشناس بازار مسکن در باره آخرین وضعیت بازار مسکن معتقد است ک با توجه به این که بازار مسکن در شرایط رکود تورمی قرار دارد، اکنون یک فرصت تاریخی است که مردم در بازار مسکن ورود کرده و با خیال راحت خانه بخرند و فی الواقع در حال حاضر، بهترین زمان برای خرید خانه است و هر چه سریعتر این کار را انجام دهند، بهتر است. به اعتقاد وی در شرایط فعلی، بازار دارای ثبات و رکود است و سازندگان خانه با توجه به این شرایط واحدهای خود را با قیمت کمتری حاضر به فروش هستند و در نحوه خرید و پرداخت ها، با مردم همکاری بیشتری خواهند داشت.
همه این حرف ها که درست باشد، مهم اصل قضیه یعنی توانائی و قدرت مالی مردم است چون اگر خریدار توان پرداخت در شرایط ثبات بازار را نداشته باشد کاری از پیش نمی رود و تا بانکها همکاری نکنند، کسی خانه دار نمی شود.
برچسب ها : پاسگاه انتظامی فروشگاه بزرگ كالای خانه بیمه