شماره خبر : 27232
منتشر شده در مورخ : ۱۹ آبان ۱۴۰۲
ساعت : 17:11
راوی گفت: شورائی که برای ساماندهی قبرستان از استاندار کمک بخواهد، چه سودی برای شهر دارد؟

راوی گفت: شورائی که برای ساماندهی قبرستان از استاندار کمک بخواهد، چه سودی برای شهر دارد؟


یک عضو شورای شهر اهواز با اعلام این که زنگ خطر برای تکمیل ظرفیت آرامستان اهواز به صدا درآمده از استاندار خواسته به عنوان نماینده ارشد دولت در استان به این مساله ورود کند و مشکلات خاکسپاری ها از آرامستان اهواز به باغ فردوس را رفع کند چون ایجاد زیر ساخت های آن ها از عهده شهرداری به تنهایی ساخته نیست. وی بازسازی آرامستان باغ فردوس را مطالبه جدی اعضای شورای شهر اهواز دانست.
بهتر است شورا تعارف نکند و باز هم اگر برای رفع مشکلات دیگر شهر باید استاندار وارد شود، اعلام کنند. کی گفته در حالی که این کلانشهر، سازمان عریض و طویل شهرداری را دارد که خیلی هم ادعا دارند، باید امور آن را استاندار، بچرخاند؟ اگر واقعاً کاری از آقایان ساخته نیست بهتر است محترمانه کنار بروند تا در آن صورت طبق قانون، استاندار سکانداری امور شهری را هم عهده دار شود. ضمناً برای اطلاع عضو شورای شهر اعلام می شود که سال هاست ظرفیت آرامستان اهواز یا همان بهشت آباد تکمیل و تمام شده و حتی باغچه ها، راهروها و دستشویی ها را هم به عنوان قبر به مردم فروختند و نتوانستند آرامستان باغ فردوس را ساماندهی کنند. مگر قرار است درآنجا چه کنید؟ نکند مثل پروژه قطار شهری احتیاج به اعتبار جهانی و فاینانس دارد؟ کافی است در هزینه ها صرفه جوئی شود و حقوق آن چنانی پرداخت نشود و آنها که گفتند در شهرداری حضور دارند فقط سر ماه حقوق می گیرند ( مثل همان 600 نفری که شهردار گفته بود) تعیین تکلیف شوند تا امکان ایجاد زیر ساخت یک قبرستان فراهم شود. ضمن این که بررسی شود ببینید با تعویض هر رئیس سازمان چه تعداد نیرو اضافه شده است. خلاصه خیلی جای تاسف است که شورا در انجام امور یک قبرستان که خودش تولید درآمد هم دارد، لنگ بماند و از استاندار کمک بخواهد.
رئیس شورا برای مدیران کم کار شهرداری، خط و نشان کشید
خبر دیگری از شورای شهر اهواز حاکی از آن است که رئیس شورا با هشدار به ( بقول ایشان) مدیران کم کار در رفع مشکلات مناطق آسیب پذیر برای آن ها ضرب الاجل تعیین کرده که اگر تا سه روز در این مناطق اقدامی انجام نشود، روش دیگری در باره آنها اتخاذ خواهد کرد.
حالا باید دید منظور از مناطق آسیب پذیر چه نقاطی از شهر است و مدیران کم کار چه شاخص هایی دارند. اگر بخواهیم بطور کلی نظر بدهیم، باید تمام مناطق شهری را آسیب پذیر بدانیم و اکثر شهرداران مناطق را هم کم کار بدانیم مگر این که خلافش ثابت شود. شما کدام نقطه شهر را سراغ دارید که حفاری ها کاملاً مرمت شده اند؟ حتی شهروندان گله می کنند که وقتی یک محل حفاری شد و کار را از نظر لوله گذاری تمام کردند تا مدت ها مردم خاک می خورند و اطراف آن جارو نمی شود. مثل میدان راه آهن که مدتهاست خاک به حلق مردم و مسافران می رود و دریغ از یک رفت و روب، آسفالت آن پیشکش. با اندک بارندگی هم دیدیم که شاهد آبگرفتگی و جمع شدن آب یا فاضلاب بودیم که در خیلی نقاط همچنان به حال خود باقی است. از ساماندهی بازارچه ها هم خبری نیست.
قرار بود فیش های حقوقی ثابت باشد چه شد؟
 بعد از بحث ترمیم حقوق ها، صحبت از فیش واحد حقوقی مطرح شد که قرار بود این فیش ها ثابت باشند و شاهد تبعیض و بالا و پائین شدن ارقام آنها نباشیم، اما این طور که کارکنان دولت گلایه دارند، فیش ها متفاوت و حقوق ها تبعیض آمیز است و در برخی وزارتخانه ها همچنان حقوق ها نجومی است در حالی که در همان جا کارمندانی حقوق متفاوت از بقیه دارند. در خصوص حقوق بازنشستگان هم چنین تبعیض هایی وجود دارد و به هر حال ارقام ها در فیش ها متفاوت است و این وضع در شهرداری ها هم حاکم است که انتظار می رود قانون یکنواخت اجرا شود و تبعیض ها جای خود را به همسان سازی مورد ادعای مقامات کشوری بدهد.
فریاد از بانکها در پرداخت وام ازدواج و فرزند آوری به جائی نمی رسد
کم توجهی بانک ها در پرداخت وام های ازدواج و فرزند آوری، صدای رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس را هم درآورد و سرانجام یکی از نمایندگان از عملکرد بانک ها درا ین موضوع انتقاد کرد.
امیرحسین بانکی پور در این مورد گفته: تمام وام های قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری یک درصد کل تسهیلات بانکی نیست، این در حالی است که بیشتر وام ازدواج و فرزندآوری به کارمندان بانک ها به عنوان وام قرض الحسنه پرداخت شده است! ضمنا‌ طبق اعتراف بانک ها، کمترین میزان معوقات بانکی، مربوط به وام های ازدواج و فرزندآوری است، ضمن این که در قانون عنوان شده یک ضامن کافی است اما بعضی بانک ها باز هم سخت گیری می کنند.
واقعاً چگونه است که بانک ها آتش به اختیارند و هیچ دستگاه یا ارگانی حریف آنها در اجرای قانون و نه چیزی بیشتر از آن نمی شوند. انصاف حکم می کند بانک ها در کنار این همه پرداخت تسهیلات به کارکنانشان، کمی هم هوای مردم، به خصوص مزدوجین را داشته باشند و برای پرداخت وام های قانونی این بندگان خدا، خون به دلشان نکنند.
دویدن دنبال تهیه کردن شیر خشک، کام بچه داران را تلخ کرده  
‌حالا که صحبت از فرزندآوری شد، جا دارد اشاره ای به یکی از معضلات خانواده های دارای نوزاد و بچه شیرخوار یعنی کمبود شیر خشک داشته باشیم. طبق گفته معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، خوزستان با کمبود ماهانه 270 هزار قوطی شیر خشک مواجه است و استان ماهانه به 700 هزار قوطی شیر خشک نیاز دارد. 
وی علت اصلی چالشی شدن وضع شیر خشک را ناشی از تخصیص نیافتن ارز برای تامین مواد اولیه تولید شیرخشک عنوان کرد و گفت تکنولوژی ساخت آن در کشور جود ندارد. چه بد!

برچسب ها : شیر خشك فیش حقوقی پروژه قطار شهری اهواز خوزستان