راوی گفت: کارکنان بعضی شرکت ها به حقوق های 70 میلیون به بالا اعتراض دارند/ روزهای بارانی و مواقع آبگرفتگی در شهر وسیله ای برای جابجائی مردم اهواز وجود ندارد
روزهای بارانی، به خصوص نقاطی که آبگرفتگی دارند( که به گفته خودشان هنوز 61 نقطه شهر چنین است و حتماً بیشتر است) مردم برای جابه جائی و حتی رفتن به محل کار، مشکل دارند چون نه تاکسی، نه اسنپ و نه اتوبوس در سطح شهر پیدا نمی شود. در تماس با رئیس سازمان اتوبوسرانی ایشان در این باره گفت اتوبوس ها طوری هستند که آب داخل آن ها می رود. اما تعدادی که چنین وضعیتی ندارند بکار گرفته می شوند ( که البته جوابگو نیستند) حالا که این طور است مثل مدارس، ادارات را هم روزهای بارانی تعطیل کنید یا ببینید کدام دستگاه وسایل نقلیه ای دارند که می شود از آن ها در روزهای بارانی استفاده کنند. بخدا این مردم گناه دارند، چرا باید در عصر ما که باید با توجه به تکنولوژی و فن آوری ها چنین مسائلی نداشته باشیم، از ابتدائی ترین امکانات رفاهی برخوردار نباشیم. ضمناً قرار شد طبق دستور استاندار با مقصرین آبگرفتگی های شهر برخورد شود، چه شد؟
بعد از آن همه تحمل گرفتاری مردم از حفاری های شهر، هنوز اهواز 61 نقطه آبگرفتگی دارد
استاندار خوزستان در ستاد مدیریت بحران خوزستان گفته : در بارندگی چند روز گذشته 61 نقطه در سطح شهر اهواز دچار آبگرفتگی شد که لازم است شهرداری و آبفا هر چه سریعتر نسبت به رفع مشکلات این مناطق اقدام کند.( بعد از آن همه گرفتاری مردم به خاطر رفع نقاط بحرانی شهر که دچار آبگرفتگی می شد، هنوز 61 نقطه مشکل دارند) استاندار این را هم گفته که در بارندگی اخیر، بسیاری از آبگرفتگی های اهواز به دلیل غفلت و نقص انسانی رخ داد که این نقاط باید هر چه سریعتر رفع عیب شود تا در بارندگی های آینده کمتر با مشکل مواجه شویم.به گفته استاندار، ماندگاری آب در بارندگی اخیر اهواز، نسبت به سال گذشته کمتر بود اما شهرداری و آبفا باید با مقصران در این شهر برخورد کند.
) با توجه به اینکه مدیریت کنترل و هدایت آب های سطحی با شهرداری و آبفاست، باید دید منظور استاندار از برخورد با مقصرین چه کسانی هستند)
آقای محراب با اشاره به نقش رسانه ها در مواقع بحرانی، بطور شاخص از صدا و سیما و خبرگزاری ایرنا با هماهنگی روابط عمومی استانداری به منظور انعکاس خبرها نام برد که این موضوع مسلماً خوش آیند سایر رسانه ها نیست.
توجیه < غافلگیر شدیم> از هیچ مدیری قابل قبول نیست
یکی از مدیرانی که قبل از بارندگی و بعد از پیش بینی هواشناسی و هشدارهایی که داده شد باید وضعیت شهر و مناطق بحرانی را مدیریت می کرد، جمله تکراری < غافلگیر شدیم> را عنوان کرده که اصلاً قابل قبول نیست. به عبارت دیگر مدیری که اصل غافلگیری را تجربه نکرده و آن را بهانه کم کاری خود می کند، خودبه خود ناکارمدی مدیریتش را ثابت می کند و باید قبول کند که در حد جایگاهی که به او واگذار شده، نیست. البته از مدیری که شناختی به موقعیت جغرافیایی حوزه خدمتش ندارد و از ناکجا آباد آمده نباید انتظاری غیر از این داشت.
کارکنان بعضی شرکت ها به حقوق های 70 میلیون به بالا اعتراض دارند
ضرب المثلی هست که می گوید : سیر می نالد، نیم سیر می نالد، پس گرسنه بیچاره هیچ بگوید! حالا حکایت پرسنل برخی شرکت های بزرگ است که با دارا بودن حقوق های آن چنانی که معادل چندین برابر حقوق سایر دستگاه هاست، اعتراض کرده اند که افزایش 10 یا 20 درصد حقوق آنها ناچیز است و اعتراضشان چنان بالا گرفته که هیاتی از تهران برای بررسی موضوع به استان آمده که موضوع را بررسی کنند تا حقی از این بندگان خدا ضایع نشود. دوستی می گفت از یکی از این پرسنل سوال کردم مگر چقدر حقوق می گیری که می نالی و فکر می کنی با آن زندگیت نمی چرخد؟ او جواب داده حدود 70 تومان، یعنی ماهی هفتاد میلیون تومان. البته مدیران این شرکت ها حقوق های بالای 100 میلیون تومان هم دریافت می کنند. از این پرسنل که فکر می کند در حق او و همکارانش ظلم شده سوال شده مگر چطور خرج می کنید که فکر می کنید با این مبلغ حقوق نمی شود زندگی کرد و او جواب داده، ما از اول زندگیمان را بر مبنای حقوقمان گذاشته ایم، بنابراین حالا با این مبلغ به ما فشار می آید.
حالا فکرش را بکنید، کسانی که 10 - 11 میلیون حقوق می گیرند و آن افرادی که به گناه رسمی نبودن 7 - 8 میلیون دریافتی دارند، چه باید بگویند و این همه تبعیض چگونه توجیه می شود؟ شاید هم اصلاً حق با این عزیزان باشد و در روزگار امروز، زندگی با کمتر از این دریافتی ها نچرخد.
برچسب ها : اسنپ آبگرفتگی استاندار خوزستان