رکورد تاریخی قایقرانی ایران با بیشترین ورزشکار در المپیک
قایقرانی برای اولین بار توانست با بیشترین تعداد ورزشکار در بازیهای المپیک حاضر شود.
به گزارش ایسنا، مسابقات انتخابی المپیک رویینگ و آبهای آرام در دو کشور کرهجنوبی و ژاپن به پایان رسید و سهم قایقرانی ایران چهار سهمیه بود.
رویینگ دو سهمیه و آبهای آرام دو سهمیه به دست آوردند.
رویینگ برای اولین بار توانست در قایق دونفره صاحب سهمیه شود. به این ترتیب تعداد ورزشکارانی که به المپیک پاریس میروند، پنج نفر هستند.
پیش از این بیشترین تعداد سهمیه قایقرانی در المپیک ۲۰۱۲ لندن بود که چهار سهمیه آن هم در انفرادی داشت.
ورزشکارانی که سهمیه المپیک را گرفتند:
فاطمه مجلل در رویینگ یک نفره سنگین وزن زنان
مجلل در بازیهای آسیایی هانگژو توانست مدال نقره رویینگ چهار نفره را بگیرد. او سپس در مسابقات زیر ۲۳ سال آسیا دو مدال طلا در رویینگ یک نفره و رویینگ دونفره گرفت. مجلل در انتخابی تیم ملی هم توانست عنوان نخست را به دست آورد و در نهایت در انتخابی المپیک با کسب مدال برنز، سهمیه المپیک گرفت.
زینب نوروزی و مهسا جاور در رویینگ دونفره سبک وزن زنان
زوج جاور و نوروزی در بازیهای آسیایی هانگژو تشکیل شد که حاصل آن مدال نقره دونفره بود. این دو نفر همچنین در رویینگ چهار نفره هم نقره گرفتند. پس از آن این زوج برای انتخابی المپیک آماده شدند که با تاریخسازی توانستند برای اولین بار سهمیه رویینگ دونفره را بگیرند.
مهسا جاور نیز بازگشت خوبی به ورزش قهرمانی داشت و حاصل آن دو نقره بازیهای آسیایی و کسب سهمیه المپیک پاریس بود.
کانو یکنفره ۱۰۰۰ متر مردان
محمدنبی رضایی برای المپیک توکیو در انتخابی تیم ملی به عادل مجللی باخت و نتوانست به مسابقات کسب سهمیه المپیک برود. او بعد از گذشت سه سال در انتخابی المپیک پاریس توانست مدال طلا بگیرد و سهمیه را به دست آورد.
کایاک یکنفره ۱۰۰۰ متر مردان
علی آقامیرزایی برای دومین بار توانست سهمیه المپیک بگیرد. او در المپیک توکیو هم سهمیه گرفت و اکنون برای المپیک پاریس هم توانست این سهمیه را تکرار کند.
آقامیرزایی در انتخابی المپیک سوم شد و در این ماده دو سهمیه توزیع میشود. نماینده ازبکستان و قزاقستان اول و دوم شدند. با توجه به کسب سهمیه قایق دونفره قزاقستان و طبق قوانین فدراسیون جهانی اولویت سهمیه با قایق گروهی است و به همین دلیل سهمیه قایق یکنفره قزاقستان به نفر سوم تعلق گرفت.
تعداد سهمیه قایقرانی در ادوار المپیک
المپیک ۲۰۲۰ توکیو: دو سهمیه، نازنین ملایی در رویینگ و علی آقامیرزایی در کایاک
المپیک ۲۰۱۶ ریو: دو سهمیه، مهسا جاور در رویینگ و عادل مجللی در کانو
المپیک ۲۰۱۲ لندن: چهار سهمیه، آرزو حکیمی و احمدرضا طالبیان در کایاک سولماز عباسی و محسن شادی در رویینگ
المپیک ۲۰۰۸ پکن : دو سهمیه، محسن شادی و هما حسینی در رویینگ
المپیک ۲۰۰۰ سیدنی: یک سهمیه، نادر عیوضی در کایاک
انتهای پیام
برچسب ها : قایقرانی ایران المپیک ورزشی
- راوی گفت: آیا دستگاه قضائی مانع از ادامه چرخه بحران های بانکی خواهد شد؟/کاشت درخت نخل زینتی، با وجود درخت های پر بار سنتی استان به نفع کیست؟
- راوی گفت: عوامل وزارت کشور به جای کمک به تسریع پروژه قطار شهری، سنگ لای چرخ می گذارند
- راوی گفت: حاشیه هایی از نشست جمع بندی سفر معاون رئیس جمهور به خوزستان/با وجود ادغام بانک آیندگان در بانک ملی و کمبود نیرو، مجوز استخدام نمی دهند
- راوی گفت: خط و نشان های دادستان مرکز خوزستان، امیدی تازه برای برخورد با قصور در کاهش آلودگی هوا/رسیدگی به مطالبه گری کارکنان برق اهواز، مانع از خسارت بار شدن مردم است
- رئیس بیمارستان کودکان ابوذر اهواز خبر داد: افزایش ناگهانی تعداد کودکان بیمار دارای علائم تنفسی عفونی در اهواز
- معاون اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان خبرداد: آغاز طرح نظارتی ویژه بازار شب یلدا در خوزستان/ مردم تخلفات را به ۱۲۴ گزارش دهند
- اتمام راه آهن شلمچه _ بصره تا اربعین سال آینده
- مدیر اداره هدایت آبهای سطحی شهرداری اهواز: طرح جامع جمعآوری آبهای سطحی اهواز ۱۵ همت اعتبار نیاز دارد
- راوی گفت: آیا دستگاه قضائی مانع از ادامه چرخه بحران های بانکی خواهد شد؟/کاشت درخت نخل زینتی، با وجود درخت های پر بار سنتی استان به نفع کیست؟
- راوی گفت: عوامل وزارت کشور به جای کمک به تسریع پروژه قطار شهری، سنگ لای چرخ می گذارند
- راوی گفت: حاشیه هایی از نشست جمع بندی سفر معاون رئیس جمهور به خوزستان/با وجود ادغام بانک آیندگان در بانک ملی و کمبود نیرو، مجوز استخدام نمی دهند
- راوی گفت: خط و نشان های دادستان مرکز خوزستان، امیدی تازه برای برخورد با قصور در کاهش آلودگی هوا/رسیدگی به مطالبه گری کارکنان برق اهواز، مانع از خسارت بار شدن مردم است
