طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی میشود
معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان، گفت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از ۵۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی عملیاتی میشود.
مهرداد شریفی معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان، گفت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از ۵۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تحت پوشش این دانشگاه از اولویتهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است.
وی افزود: به همین منظور در ماههای اخیر گامهای بسیار موثری جهت رفع کمبودهای موجود در حوزه بازرسی مهندسین سلامت محیط مراکز بهداشت شهرستانها توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز برداشته شده است.
معاون اجرایی بهداشت خوزستان، گفت: در این خصوص با صرف هزینه یک میلیارد تومان در ماههای گذشته نسبت به خرید تجهیزات آزمایشگاههای آبشناسی از قبیل اتوکلاو، فور، کدورتسنج و بن ماری برای ۲۳ شهرستان تحت پوشش این دانشگاه اقدام شد.
وی بیان کرد: در ادامه در روزهای آینده با اختصاص یک میلیارد تومان دیگر نسبت به خرید دستگاههای پرتابل سنجش کیفی آب آشامیدنی شامل کیتهای پرتابل کلرسنجی و قرصهای سنجش کلر باقیمانده آب (DPD)، پودر و قرصهای پرکلرین، حلالها و محیطهای کشت میکروبی مورد نیاز آزمایشگاه آبشناسی و همچنین دستگاههای پرتابل سنجش قطبیت روغن و دماسنج و اندیکاتورهای سنجش بارمیکروبی سطوح در کارگاههای تولید و فراوری مواد غذایی اقدام شد.
شریفی افزود: هدف از این اقدامات افزایش سطح پوشش و تقویت نظارت به موقع و فوری بهداشتی بر تاسیسات آبرسانی و تصفیهخانههای آب، شبکههای توزیع آب شهری و روستایی و همچنین کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه است.
وی تاکید کرد: با این اقدامات صورت گرفته امیدواریم مخاطرات در این حوزهها شناسایی و با همکاری متولیان مربوطه خطری متوجه سلامت جامعه نشود.
معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه چمران در این زمینه افزود: ۳۸۰ مهندس بهداشت محیط در ۲۳ شهرستان تحت پوشش این دانشگاه در نوبتهای صبح و عصر در قالب اجرای طرح تشدید بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و کنترل کیفی آب آشامیدنی از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ عصر در قالب تیمهای بازرسی ثابت و سیار در حال انجام وظیفه است.
شریفی همچنین گفت: عدم رعایت موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی خط قرمز مرکز بهداشت میباشد و با کسانی که سلامت مردم را به مخاطره میاندازند به هیچ وجه مماشات به عمل نمیشود.
وی بیان کرد: بر اساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب مجلس شورای اسلامی از طریق مراجع قضایی پیگیریهای لازم برای برخورد با متخلفان بهداشتی شده و در صورت عدم توجه به اخطار بهداشتی مراکز و اماکن نامبرده پلمب خواهند شد.
باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهوازبرچسب ها : آب شرب آب آشامیدنی مرکز بهداشت خوزستان
- راوی گفت: استاندار تازه کار هم اگر قاطع عمل کند، موفق خواهد بود
- راوی گفت:سازمان تاکسیرانی اهواز، غیر از تعیین نرخ کرایه ها وظایف دیگری هم دارد
- راوی گفت: مدیر عامل یک شرکت حق ندارد در بالای شهر مستقر شود، برود پائین شهر اجاره نشین شود!
- راوی گفت: جا به جائی مردم از میان آب ها توسط نفربرهای ارتش خیلی بجاست
- با وجود گل نخوردن برابر هوادار؛ دروازهبان پرسپولیس یک عنوان را از دست داد/بیرانوند بدون دستکش شد
- ترامپولین قهرمانی آسیا - هنگکنگ/ کسب اولین مدالهای تاریخ ترامپولین ایران در قارهکهن
- در انتظار آخرین اتفاق؛ ۲۷ بازیکنی که از «کریس رونالدو» و «لیونل مسی» خوش شانستر بودند
- پایان کار مدیر پرحاشیه تیم معروف لیگبرتری قطعی شد
- راوی گفت: استاندار تازه کار هم اگر قاطع عمل کند، موفق خواهد بود
- راوی گفت:سازمان تاکسیرانی اهواز، غیر از تعیین نرخ کرایه ها وظایف دیگری هم دارد
- راوی گفت: مدیر عامل یک شرکت حق ندارد در بالای شهر مستقر شود، برود پائین شهر اجاره نشین شود!
- راوی گفت: جا به جائی مردم از میان آب ها توسط نفربرهای ارتش خیلی بجاست