
خرید۵۵۰ میلیارد ریال ماشینآلات عمرانی برای اهواز
مدیر عامل سازمان عمران شهرداری اهواز با بیان اینکه سیاست شهرداری تقویت دستگاههای عمرانی شهر است گفت: به همین منظور از ابتدای امسال تاکنون ۵۵۰ میلیارد ریال انواع ماشینآلات و تجهیزات عمرانی خریداری شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، فضل احمدینیا بیان کرد: بودجه سال جاری سازمان عمران شهرداری اهواز پنج هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال تعیین شده است.
وی با بیان اینکه ۷۰۰ میلیارد ریال طرح عمرانی برای اهواز تعریف شده است گفت: صدها طرح عمرانی در شهرداری اهواز طی سالهای اخیر به اتمام رسیده است.
احمدینیا گفت: در سال ۱۴۰۰ تولید آسفالت به میزان ۴۹ هزار تن و به مساحت ۳۵۰ هزار متر مربع انجام شد که این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۸۶ هزار تن و مساحت ۶۱۵ هزار متر مربع رسید.
مدیر عامل سازمان عمران شهرداری اهواز با بیان اینکه در سال گذشته ۱۶۴ هزار تن آسفالت به مساحت تقریبی یک میلیون و ۱۵۰ هزار متر مربع تولید شد گفت: در زمینه تولید آسفالت خیابانها و معابر شهری در اهواز انقلابی برپا شده است.
وی بیان کرد: ۲ تفاهمنامه با شرکت آبفا اهواز به ارزش ۵۰۰ میلیارد ریال برای ترمیم نوارهای حفاری امضا شد و یک تفاهمنامه نیز با شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از طریق سازمان شهرداریهای کشور به ارزش ۳۷۰ میلیارد ریال منعقد شده است.
بر اساس این گزارش، شهر اهواز یکی از کلانشهرهای مهم کشور و بزرگترین شهر جنوب غرب کشور به شمار میرود.
برچسب ها : ماشینآلات عمرانی خرید ماشینآلات عمرانی برای اهواز اهواز خوزستان
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت؛ مراقب لینکها و تماسها باشید
- معاون درمان وزارت بهداشت پاسخ داد: کدام پزشکان صلاحیت فعالیت در حوزه «زیبایی» را دارند؟
- قرارداد دولت با ۵ بانک برای احیای واحدهای تولیدی راکد/ اعتبار ۸۰ همتی برای محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال در مناطق کم برخوردار روستایی
- رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کشور تاکید کرد: ۲۰ شهریور؛ آخرین مهلت دریافت ابلاغیه «شهریه» کودکستانها/ فعالیت کودکستانها بدون دریافت ابلاغیه مجاز نیست
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!