شماره خبر : 34551
منتشر شده در مورخ : ۳۱ مرداد ۱۴۰۳
ساعت : 12:32
کسب نشان نقره مسابقات نابینایان کشور توسط شطرنج باز خوزستان

کسب نشان نقره مسابقات نابینایان کشور توسط شطرنج باز خوزستان

 

مسابقات شطرنج قهرماتی نابینایان و کم بینایان بانوان کشور با نائب قهرمانی ورزشکار استان خوزستان به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مسابقات شطرنج قهرمانی نابینایان و وکم بینایان کشور به میزبانی استان خراسان رضوی برگزار شد که نرگس درآمد با کسب ۶ پیروزی و یک شکست و بدست آوردن ۶ امتیاز و امتیاز  شکنی بهتر نسبت به نفر سوم پس از ملیحه صفایی از خراسان رضوی مقام دوم را کسب کرد و مدال نقره را به گردن آویخت.

دراین مسابقات ملیحه صفایی از خراسان رضوی و لیلا زارع زاده از استان آذربایجان شرقی به ترتیب با ۷ و ۶ امتیاز عناوین اول و سوم را کسب کردند.

فاطمه برقول، سمیه وحیدی پور و لیلا مرتب دیگر شطرنج بازان اعزامی از استان بودند که از کسب مقام بازماندند.منصوره زرنگار به عنوان مربی، هدایت شطرنج بازان خوزستان را برعهده داشت.

نفرات برتر مسابقات شطرنج نابینایان و کم بینایان کشور به اردوی آمادگی تیم ملی دعوت می‌شوند.

برچسب ها : شطرنج باز خوزستانی ورزش شطرنج خوزستان