بسیج دانش آموزی الگوی اقتدار آفرین!
هشتم آبان در تاریخ انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدّس به عنوان روزی بیادماندنی ثبت گردیده، زیرا در این روز دانش آموز ۱۳ سالهِ بسیجی؛ شهید محمدحسین فهمیده، با اقدامی شجاعانه و شهادت طلبانه ضمن توقّف هجوم ارتش بعث عراق به خرمشهر، حماسه ای ماندگار در دفاع نوجوانان ایرانی از میهن اسلامی بوجود آورد که سرمشق بسیاری از نوجوانان شد و بهمین جهت نیز این روز به عنوان روز نوجوان و روز بسیج دانش آموزی و فاصلهِ این روز تا روز سیزده آبان یعنی روز دانش آموز و روز مبارزه با استکبار، بنام هفتهِ بسیج دانش آموزی نامگذاری شد.
شهید فهمیده دانش آموز ۱۳ ساله ای بود که در اولین روزهای جنگ با اقدامی شجاعانه و با فداکردن خود توانست به الگوئی تأثیرگذار در حماسهِ دفاع مقدّس تبدیل گردد. الگوئی که امام خمینی رحمت ا…علیه در بیانی والا در بارهِ او چنین فرمود:” رهبر ما آن طفل سیزده ساله ای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم ما بزرگتر است، با نارنجک خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم نمود و خود نیز شربت شهادت نوشید.”
ظهور حماسه سازانی همچون شهید فهمیده، جنگی را که استکبار جهانی با تحریک دیوانه ای قدرت طلب بر ایران اسلامی تحمیل کرده بود به صحنهِ پیروزی حق بر باطل تبدیل کرد و علیرغم پشتیبانی همه جانبهِ شرق و غرب از متجاوز، ایران توانست بدون از دست دادن یک وجب از خاک خود جنگ را به پایان برد و با نشان دادن عزم و قوّت خود در دفاع از مرزهای عقیدتی و سرزمینی، دشمنان را برای همیشه از فکر رویاروئی مستقیم و تجاوزنظامی به خاک ایران اسلامی که چنین نوجوانانی را پرورش می دهد منصرف کند.
با اینهمه از آنجا که وجود ایرانی اسلامی و مستقل و ظلم ستیز بهیچوجه برای استکبار جهانی قابل تحمّل نیست لذا پس از پایان جنگ تحمیلی، با شبیخون فرهنگی، یکی از مهمترین عوامل قدرت جمهوری اسلامی ایران یعنی جوانان و نوجوانان انقلابی را زیر ضربات خود گرفت تا زمینهِ تربیت و رشد شهید فهمیده ها را از بین برد، امّا تشکیل سازمان بسیج دانش آموزی با اهدافی چون ترویج و گسترش تفکّر بسیجی، کشف و رشد استعدادهای علمی، ارتقاء کارآمدی و مسئولیت پذیری، شیوههای دفاع از ارزشها و مرزهای عقیدتی و سرزمینی، بالا بردن روحیه دشمن شناسی، استکبار ستیزی، عدالت خواهی و مانند آن، به فضل الهی توانست به خانواده ها و مربیان، جهت فراهم آوردن سرمایه ای عظیم از نسلهای آینده ساز کمک کند و ضمن خنثی کردن نقشه های سوء دشمنان در جبهه های فرهنگی و سیاسی، در تربیت نسلی فداکار، از جان گذشته، متعهد، بصیر و ولایتمدار، همچون مدافعین حرم و سایر نخبگان جوان متعهّد، سهیم باشد. بی شک نسلی که این چنین پرورش یابد خواهد توانست هر تهاجمی، و از جمله تهاجمات فرهنگی را درهم شکند و اسوه ای عملی و ارزشمند جهت نسل بپاخاسته امّت اسلامی در کشورهائی همچون لبنان، عراق، یمن، سوریه و مانند آن باشد که تواسته اند با الگوگیری از این نسل، جوانان خود را در مقابل تهاجمات نظامی و فرهنگی استکبار بیمه کنند.
استقبال خانواده ها از برنامه های بسیج دانش آموزی و مساعدت سازمانهای آموزشی و مربیان برای گسترش فعالیت این نهاد انقلابی، خانواده ها را از گزند انحراف جوانان محفوظ و کشور را در دستیابی به آرمانهای انقلاب موفق تر خواهد کرد. ان شاء ... .
موسوی زاده
برچسب ها : بسیج دانش آموزی بسیج انقلاب اسلامي