راوی گفت: استاندار ثابت کند پشت چهره آرام مدیری با تحرک و پویا است و زمان از دست نرود
خیلی طول کشید تا دکتر موالی زاده از بین چندین گزینه پیشنهادی، استاندار خوزستان شد، خواست بسیاری از خوزستانی ها مبنی بر بومی بودن استاندار هم برآورد شد و رعایت احترام به توجه به رنگین کمان اقوام هم جامه عمل پوشید و این یعنی هیچ عذر و بهانه ای برای <احیانا> کم کاری باقی نمانده است. می دانیم در مقطعی مثل زمان حال که بر استان می گذرد، مدیران همه در انتظار تعیین تکلیف هستند تا بدانند ماندنی هستند یا رفتنی و همین عامل باعث رکود کارها و کند شدن چرخ و امور استان می شود. از نظر مردم، وقت برای دیدارها و نشست و برخاست هایی که چندان ثمری برای استان ندارد، زیاد است و معلوم نیست چرا دکتر برخی امور را به معاونین خود نمی سپارد، یعنی حتی آن ها را در این حد هم قبول ندارد که اگر چنین است و خدای نکرده لیستی در جیب دارد، هر چه زودتر دست بکار شود بهتر است هر چند شتاب در انجام برخی امور نتایج خوبی نخواهد داشت اما بهرحال استخوان لای زخم ماندن از هر چیزی بدتر است.
محال است استاندار نداند، خوزستان در چه زمینه هایی از دیگر استان ها عقب تر است و اهواز در برابر سایر کلان شهرها چقدر کمبود و لنگی دارد، بنابراین حتی از دست دادن یک روز هم برای بهتر شدن این سرزمین با ظرفیت های بالا و قابلیت ها چشمگیر آن، به زیان ماست و به هیچ وجه نباید فرصت را از دست داد و انتظار این است که حرف کسانی که معتقد بودند اگر ایشان استاندار شود با توجه به صبوری و خونسردی که دارد، کارها بسرعت پیش نخواهد رفت، به کرسی ننشیند. به عبارت دیگر استاندار بهتر است ثابت کند که در پشت چهره آرام و با صلابتش، مدیری است فعال، با تدبیر و غیرقابل انعطاف در برابر کسانی که قصد تحمیل نیروهای خود را دارند، تا استان متحول شود.
توپ رفع محدودیت فیلترینگ در زمین رئیس جمهور است
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفته: موضع رسمی این وزارتخانه این است که محدودیت های فیلترینگ باید برداشته شود و گشایش اتفاق بیفتد.
علیرضا عبداللهی نژاد این را هم گفته که: < ما، در لایه های فنی، گزارش های دقیقی تهیه کرده ایم و در اختیار دولت قرار داده ایم، از اینجا به بعد در دست رئیس جمهور است و ایشان موضوع را با جد دنبال می کند.>
به این ترتیب مثل خیلی از کارها ، در این مورد هم توپ را در زمین این بنده خدا انداخته اند و باید دید تا چه حد قادر خواهد بود با توجه به جوسازی هایی که می شود، موضوع فیلترینگ را مدیریت کند.
به دادمان نرسند، وضعیت جاده ها بسیار بد می شود
سرپرست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای هشدار داده که <با وضعیت نگران کننده در جاده های کشور مواجه هستیم و محاسبات دقیق این است که در نقطه ای گیر کرده ایم و در جا می زنیم و اگر به دادمان نرسند، وضعیت جاده های کشور بسیار بد می شود چون هر کاری که می توانستیم در تئوری انجام دادیم اما وضعیت مالی ، بسیار بد است.>
به این ترتیب خوش بحال استان هائی که زمان پولداری آقایان برای پیشرفت جاده هایشان جنبیدند و بدبحال استان هایی که مسئولانشان نتوانستند یا در این حد نبودند که برای توسعه جاده ها و راه هایشان کاری کنند.
در عدالت سلامت موفق نیستیم کمبود پزشک هم بدلیل سوء مدیریتها است
یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیق مجلس گفته < 12 هزار نفر کمبود پزشک در کشور داریم و 11 هزار دانشجوی پزشکی امسال پذیرش شدند اما هشت سال طول می کشد تا این دانشجویان وارد بازار کار شوند، لذا به دلیل بازنشسته شدن و مهاجرت تعدادی از پزشکان به صورت سالانه، سال بعد به تعداد بیشتری پزشک نیاز داریم.>
وی این را هم گفته < بدلیل کمبود پزشک به دنبال بررسی این موضوع در کمیسیون هستیم تا ظرفیت شهرستان ها را افزایش دهیم.> این در حالی است که دیدگاه برخی آن است که کمبود پزشک نداریم بلکه در توزیع پزشک دچار مشکل هستیم و نیازی به افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی نداریم و آنچه که باید دستخوش تغییر و تحول شود، نحوه توزیع پزشک است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران هم معتقد است: ما دچار کمبود پزشک هستیم اما نه در تهران یا سایر شهرهای بزرگ بلکه توزیع پزشک ما مشکل دارد. وی این را هم گفته که در عدالت سلامت و توان مردم برای استفاده از خدمات سلامت ناموفق و ناتوان هستیم، کمبود پزشک ما نیز به حوزه آموزش پزشکی بر نمی گردد بلکه ناشی از برنامه های مدیریتی است.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران نیز با تاکید بر خطر عقب گرد به 40 سال قبل و استفاده از پزشکان خارجی گفته: سیاست های نادرست، پزشکان جوان را ناامید کرده و منجر به سیل مهاجرت و انصراف از پزشکی خواهد کرد، بطوری که حدود یک چهارم از پزشکان ایرانی به اروپا و امریکا مهاجرت کرده اند و بخش بزرگی از پزشکان هم کشورهای عربی را برای مهاجرت انتخاب کرده اند.
درباره افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی ذکر این نکته ضروری است که در سالهای اخیر، تعیین سهمیه های پزشکی، کیفیت کار پزشکان را که از این طریق در رشته پزشکی پذیرفته می شوند، بطور محسوسی پایین آورده که باید به این موضوع توجه شود زیرا فارغ التحصیل شدن دانشجویان پزشکی از طریق سهمیه برای پزشکی و مردم، فاجعه بار است.
برچسب ها : سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای دانشجویان پزشكی رئیس جمهور
- اتمام اعتباربخشی جدید بیمارستانها تا پایان آذرماه/ تعیین تکلیف وضعیت ۳۰۰ بیمارستان
- رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد: برقراری ارتباط برخط پلیس با بیمهها برای کروکیهای الکترونیک/ دیگر کروکی کاغذی نداریم
- نحوه پرداخت حقوق کارگران معادن تغییر میکند
- معاون مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت: بیماریهای قلبی عروقی قابل پیشگیری هستند
- عضو هیات رییسه مجلس: ۱۶ میلیارد دلار برای یارانه کالاهای اساسی هزینه شد
- اعلام مسیرهای راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در خوزستان
- سرویس دهی به دانش آموزان استثنائی در مناطق محروم اهواز در صورت جذب اعتبار تعداد سرویس ها افزایش می یابد
- نشست خبری هفته بسیج دانش آموزی در اهواز برگزار شد : با حضور مسئولین سپاه ولی عصر (عج) خوزستان و اصحاب رسانه