برترین الگوی طالبان رستگاری!
امشب، شب سوم جمادی الثانی، شب شهادت بزرگ بانوی خلقت، زهرای مرضیه، سلام … علیها است و اگرچه برای شهادت آن بانوی بزرگوار، مورخین دو تاریخ ذکر کرده اند و شیعیان معرفت جو در برگزاری محافل فاطمی به هر دو تاریخ استناد کرده و با اتصال این دو تاریخ، فاصلهِ بیست روزه را تحت عنوان فاطمیه به سوگواری و کسب معرفت می پردازند، لیکن بنابر آنچه از روایات بر می آید روایت شهادت ایشان در امشب از اعتبار بیشتری برخوردار است.
امسال نیز دهه فاطمیه پرشورتر از سالهای گذشته آغاز شد و مردم ضمن گرامیداشت شهادت سرور زنان عالم و ذکر فضائل آن بزرگوار، با بهره گیری از بیانات سخنرانان دانشمند، بر معرفت خود در مورد شخصیّت آن الگوی جاودانه می افزایند تا این معرفت را چراغ راه زندگی خود قرار دهند. این استقبال روافزون مردم از برپائی مراسم بزرگداشت معصومین علیهم السّلام نشانگر روند رو به رشد گرایش به معنویّت در جامعه و کوشش اقشار گوناگون جهت شناخت بیشتر این الگوهای برتر معنوی است.امّا رونق فاطمیّه نشان از تلاش مردم جهت شناخت بیشتر الگوی الگوها یعنی زهرای مرضیّه علیها سلام دارد چرا که بارها شنیده و خوانده اند که پیشوایان معصوم به طالبان سعادت زهرای مرضیه علیها سلام را به عنوان بهترین الگو معرفی کرده اند و در توصیه به این الگو گیری فرقی بین زنان و مردان نیز قائل نشده اند لذا استقبال مردم از دهه های فاطمیّه، در عصری که جاهلیّت مدرنش می نامند و همه قوای شیطانی دست به دست هم داده اند تا بشریّت را از معنویّت دور سازند، از تمنّای مردم ما برای رهائی از دام شیاطین معنویّت ستیز و دستیابی به قلّه های معرفت و گرفتن سرمشق از اسوه ی الگوهای برتر حکایت دارد.
اگرچه بسیاری از گویندگان در این ایّام بیشتر بر ذکر مصائب آن اسوه تقوی و ولایتمداری تأکید دارند که البته ضرورتی تام دارد، امّا بویژه در سالهای اخیر، چه در سطح مجالس و منابر و چه در حوزه نشر، کارهای خوب و مؤثّری در شناساندن بیشتر ابعاد شخصیّتی آن بانوی بزرگوار صورت گرفته است تا ضمن ارتقاء معرفت و افزایش محبّت نسبت به ایشان، امکان بهره گیری عملی از آموزه های فاطمی در زمینه های پرستش پروردگار ولایتمداری و دفاع از حریم ولایت، همسرداری تربیت فرزندان، مشارکت اجتماعی، عفاف و حجاب، ساده زیستی و مانند آن فراهم گردد. صدیقه طاهره سلام ... علیها در حالی که از انوار مقدسه و خاندان عصمت و طهارت است، اما در جلوه بشری خود با همه محدودیت ها و مشکلات زندگی مواجه بود و در جامعه ای که فرهنگ تحقیر زنان رواج داشت به عنوان عبدی صالح و مطیع اوامر الهی توانست مدارج کمال را طی کند و عالیترین ملکات انسانی را در خود متجلی سازد و برای زنان عالم در همه زمان ها الگویی عملی و دستیافتنی از اوج تعالی زن در اسلام ارائه دهد تا هرکس به فراخور تلاش و استعداد خود از این الگو بهره گیرد. اگر زنان با زندگی زناشویی، شیوه تربیتی، گذشت، فداکاری، سادهزیستی، عبادت، زهد، مردمداری، تلاش، همت، صبر، قناعت، جهاد، ولایتمداری و نحوه مشارکت اجتماعی این بانوی بزرگوار آشنا شده و زندگی نورانی و پربار او را الگوی خود قرار دهند می توان امیدوار بود که: فرزندان با الگوهای الهی رشد یابند و خوشبختی و سعادت حقیقی نصیب جوامع انسانی گردد. ان شاء ... .
شهادت جانگداز این بانوی بزرگ و سیده زنان دو جهان را به اهل ایمان تسلیت می گوییم و توفیق مشتاقان رستگاری را در شناخت بیشتر این شخصیت بی نظیر الهی و پیروی از راه و روش او، از خداوند مسئلت داریم.
موسوی زاده
برچسب ها : رستگاری شهادت اهل بیت (ع) حضرت زهرا (س) شهادت حضرت فاطمه(س)
- راوی گفت: خودمانی شدن عوامل کم ظرفیت با استاندار در فضای مجازی بنفع استان نیست
- راوی گفت: نشست کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا بدون حضور مسئولان شرکت های آلوده کننده چه حاصلی دارد؟
- راوی گفت: فریاد رئیس جمهور از انبوه مشکلات بلند است
- راوی گفت: آقای رئیس جمهور! استانداران هم مثل شما برای انتصاب مدیران استان مصیبت دارند!
- معاون نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش استان عنوان کرد: فعالیت ۱۲ مرکز محلی سوادآموزی در خوزستان/ رشد ۱.۹۷ درصدی باسوادی
- افتتاح مرکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی آب و برق خوزستان
- طی احکامی جداگانه از سوی استاندار خوزستان؛ فرمانداران اهواز، آبادان و مسجدسلیمان منصوب شدند
- قیمت نان در خوزستان افزایش یافت
- راوی گفت: خودمانی شدن عوامل کم ظرفیت با استاندار در فضای مجازی بنفع استان نیست
- راوی گفت: نشست کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا بدون حضور مسئولان شرکت های آلوده کننده چه حاصلی دارد؟
- راوی گفت: فریاد رئیس جمهور از انبوه مشکلات بلند است
- راوی گفت: آقای رئیس جمهور! استانداران هم مثل شما برای انتصاب مدیران استان مصیبت دارند!