تدوین پروژهای برای آموزش «هوش مصنوعی» در تمام پایههای تحصیلی
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، از تدوین پروژهای جامع برای آموزش «هوش مصنوعی» در تمام پایههای تحصیلی خبر داد.
علی لطیفی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه از دو سال پیش، آموزشهای پایهای برنامهنویسی و هوش مصنوعی در کتابهای درسی کار و فناوری برای دانشآموزان پایههای ششم، هفتم و هشتم گنجانده شده است گفت: این تغییرات گامی در راستای تجهیز نسل جدید به دانش و مهارتهای روز است و به ارتقای سواد فناوری در کشور کمک خواهد کرد.
وی به تدوین یک طرح جامع و یکپارچه در وزارت آموزش و پرورش با توجه به توسعه و ترویج هوش مصنوعی در حوزههای مختلف، از جمله آموزش زبانهای برنامهنویسی اشاره کرد و افزود: این طرح به معرفی مفاهیم کلیدی هوش مصنوعی و زبانهای برنامهنویسی دانشآموزان میپردازد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، با بیان اینکه تغییرات انجام شده در کتابهای درسی کار و فناوری، به دانشآموزان پایههای ششم تا هشتم کمک میکند تا با مفاهیم پایهای هوش مصنوعی آشنا شوند ادامه داد: این تغییرات در راستای سیاستهای کلان وزارت آموزش و پرورش برای ارتقاء سطح سواد فناوری و پاسخ به نیازهای بازار کار آینده انجام شده است.
لطیفی با بیان اینکه این اقدامات به دانشآموزان امکان میدهد خود را برای مواجهه با چالشهای آینده آماده کنند گفت: این تغییرات ابزاری برای توانمندسازی دانشآموزان در مواجهه با فناوریهای نوین و آمادهسازی آنان برای دنیای دیجیتال است.
وی با بیان اینکه پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش دو گزارش پژوهشی مهم در زمینه ابعاد اقدامات وزارت آموزش و پرورش در زمینه هوش مصنوعی به همراه مجموعهای از توصیهها فراهم کرده و هم اکنون نیز در شورای عالی آموزش و پرورش، کارگروهی در این زمینه تشکیل شده است، افزود: در راستای ارتقای سطح علمی معلمان، وزارت آموزش و پرورش با همکاری دانشگاه فرهنگیان، دورههای آموزش هوش مصنوعی را برای معلمان طراحی کرده که این دورهها در سه سطح مقدماتی، تکمیلی و پیشرفته بهصورت غیرحضوری و مجازی برگزار میشود.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی از تدوین پروژهای جامع برای آموزش هوش مصنوعی در تمام پایههای تحصیلی خبر داد و عنوان کرد: در حال حاضر، طرحی پژوهشی در سازمان در حال انجام است که طی آن، برنامه خود نسبت به آموزش هوش مصنوعی در دوره ۱۲ساله تحصیلی و رویکردها و ملاحظات لازم برای یادگیری این فناوری در مدارس را با توجه به تجارب جهانی و چالشها و فرصتهای آن شفاف خواهیم کرد.
لطیفی با بیان اینکه معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان نیز در حال برگزاری کارگاهها و کارسوقهای آموزشی در این زمینه هستند و آموزش معلمان نیز آغاز شده و بدون وقفه ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: این اقدامات گامهایی مهم در جهت توانمندسازی دانشآموزان و معلمان در مواجهه با دنیای دیجیتال و هوش مصنوعی است.
برچسب ها : آموزش و پرورش هوش مصنوعی وزارت آموزش و پرورش
- راوی گفت: نشست کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا بدون حضور مسئولان شرکت های آلوده کننده چه حاصلی دارد؟
- راوی گفت: فریاد رئیس جمهور از انبوه مشکلات بلند است
- راوی گفت: آقای رئیس جمهور! استانداران هم مثل شما برای انتصاب مدیران استان مصیبت دارند!
- راوی گفت: بیمه تکمیلی زیر میزی است، که روی میز به مردم می دهند، باید درست مدیریت شود
- جهاد اسلامی: خروج کامل اسرائیل از غزه همچنان شرط اصلی برقراری آتش بس است
- صهیونیستها هنر نکردند که کشوری بدون ارتش را اشغال کردند
- «توهم آمریکا و رژیم صهیونیستی» محور رسانههای عرب زبان در بازتاب بیانات مقام معظم رهبری
- رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران: ریاکاری روش همیشگی استعمارگران و سرمایهداران غربی است
- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان؛ تمامی نقاط پرحادثه راههای خوزستان تا پایان سال برطرف میشود
- تدوین پروژهای برای آموزش «هوش مصنوعی» در تمام پایههای تحصیلی
- تولید لوله با فناوری نانو برای اولین بار در کشور
- استاندار خوزستان عنوان کرد: پیگیری اسکان موقت اهالی ساختمان فروریخته زیتون/ مقاومسازی یا تخریب ساختمانهای مجاور
- راوی گفت: نشست کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا بدون حضور مسئولان شرکت های آلوده کننده چه حاصلی دارد؟
- راوی گفت: فریاد رئیس جمهور از انبوه مشکلات بلند است
- راوی گفت: آقای رئیس جمهور! استانداران هم مثل شما برای انتصاب مدیران استان مصیبت دارند!
- راوی گفت: بیمه تکمیلی زیر میزی است، که روی میز به مردم می دهند، باید درست مدیریت شود