فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد
فایننشال تایمز روز جمعه گزارش داد که تیم «دونالد ترامپ» رئیسجمهور منتخب آمریکا به مقامات اروپایی گفته است که دولت ترامپ قصد دارد به حمایتها از اوکراین ادامه دهد.
به گزارش ایسنا، ترامپ در زمان فعالیت کارزار انتخاباتی خود از حمایتهای چند میلیارد دلاری آمریکا از اوکراین انتقاد کرده و مدعی شده بود که در مدت ۲۴ ساعت به جنگ اوکراین پایان خواهد داد. اگرچه، ترامپ و تیم او جزئیاتی درباره برنامه خود در این زمینه ارائه نکردند.
ترامپ هم چنین پیشتر در دیدار خود با «امانوئل ماکرون» رئیسجمهور فرانسه و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرده بود که آمریکا هیچ نیرویی برای تضمین امنیت اوکراین به این کشور اعزام نخواهد کرد و «اروپاییها باید خودشان این مسئله را حل کنند.»
برچسب ها : دونالد ترامپ آمريكا اوكراين
- تداوم پدیده شرجی در خوزستان تا اوایل هفته آینده
- خوزستان در جایگاه نخست تولید کلزا در کشور
- مدیرکل غله استان عنوان کرد: فعالیت ۲۵۵ واحد خبازی با پخت کامل نان در خوزستان/ دزفول پیشتاز تولید نان کامل
- معاون دانشگاه جندی شاپور مطرح کرد: تلاش برای تامین پایدار واکسن آنفلوآنزا/ گروههای پرخطر در اولویت واکسیناسیون
