شماره خبر : 43032
منتشر شده در مورخ : ۱ اسفند ۱۴۰۳
ساعت : 7:50
آکسفام: تنها ۷٪ از منابع آب در رفح و شمال غزه باقی مانده است

آکسفام: تنها ۷٪ از منابع آب در رفح و شمال غزه باقی مانده است

 

سازمان آکسفام بامداد چهارشنبه هشدار داد: شبکه‌های آب و فاضلاب در غزه بطور گسترده تخریب شده است و اکنون فقط ۷٪ از منابع آب در رفح و شمال غزه باقی مانده و قابل استفاده است.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، سازمان آکسفام همچنین اعلام کرد که اسرائیل تاکنون یکهزار و ۲۵ مایل از شبکه‌های آب و فاضلاب را در غزه تخریب کرده است و منابع آبی در رفح و شمال غزه بطور گسترده در معرض نابودی قرار گرفته است.

آکسفام یکی از  سازمان‌های بین‌المللی امدادرسانی برای ریشه‌کن کردن فقر، گرسنگی و بی‌عدالتی، متشکل از ۱۵سازمان در ۹۸ کشور، است. مؤسسهٔ آکسفام در سال ۱۹۴۲ در دانشگاه آکسفورد در قالب یک کمیته امدادرسانی برای مبارزه با قحطی توسط فعالان اجتماعی و دانشگاهیان آکسفورد تأسیس شد. 

این سازمان همچنین تأکید کرد که تازه ابعاد گسترده تخریب زیرساخت‌های آب و فاضلاب در غزه در حال آشکار شدن است و میزان خسارت بسیار شدیدتر از برآوردهای اولیه به نظر می‌رسد.

آکسفام افزود: تخریب بخش اعظم شبکه‌های حیاتی آب و فاضلاب در غزه، شرایط بهداشتی و پزشکی را فاجعه‌بار کرده است.

این سازمان، نام یکی از بزرگ‌ترین سازمان‌های بین‌المللی امدادرسانی برای ریشه‌کن کردن فقر، گرسنگی و بی‌عدالتی، متشکل از ۱۵سازمان در ۹۸کشور، است.

برچسب ها : اسرائیل غزه فلسطین