
صادر شدن مجوز تولید یخ خوراکی فقط برای واحدهای منطبق با ضوابط بهداشتی در خوزستان
مدیر نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: مجوز تولید یخ خوراکی تنها برای واحدهای منطبق با ضوابط بهداشتی صادر میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر سید محمد علی نوری افزود: بر اساس این دستور و با توجه به اهمیت تامین یخ سالم در فصول گرم سال، به ویژه در ایام اربعین حسینی (ع)، معاونت غذا و داروی اهواز در تلاش است تا یخ مورد نیاز برای این مراسم در سال جاری را از طریق کارخانههای دارای پروانه بهداشتی ساخت و نشان سیب سلامت تهیه کند.
وی ادامه داد: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، به منظور ارتقای ایمنی و بهداشت یخ خوراکی، از سال گذشته به ساماندهی کارخانههای تولید یخ در سطح استان اقدام کرده است.
مدیر نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: طبق این برنامه، تنها واحدهایی که فرآیند تولید و بستهبندی را مطابق با ضوابط وزارت بهداشت انجام میدهند و الزامات قانونی را رعایت میکنند، مجاز به دریافت مجوز تولید و پروانه بهداشتی ساخت و نشان سیب سلامت خواهند بود.
برچسب ها : صادرات تولید یخ خوراکی خوزستان
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!