شماره خبر : 45407
منتشر شده در مورخ : ۲۵ فروردین ۱۴۰۴
ساعت : 11:55
صادر شدن مجوز تولید یخ خوراکی فقط برای واحد‌های منطبق با ضوابط بهداشتی در خوزستان

صادر شدن مجوز تولید یخ خوراکی فقط برای واحد‌های منطبق با ضوابط بهداشتی در خوزستان

 

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: مجوز تولید یخ خوراکی تنها برای واحد‌های منطبق با ضوابط بهداشتی صادر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر سید محمد علی نوری افزود: بر اساس این دستور و با توجه به اهمیت تامین یخ سالم در فصول گرم سال، به ویژه در ایام اربعین حسینی (ع)، معاونت غذا و داروی اهواز در تلاش است تا یخ مورد نیاز برای این مراسم در سال جاری را از طریق کارخانه‌های دارای پروانه بهداشتی ساخت و نشان سیب سلامت تهیه کند.

وی ادامه داد: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، به منظور ارتقای ایمنی و بهداشت یخ خوراکی، از سال گذشته به ساماندهی کارخانه‌های تولید یخ در سطح استان اقدام کرده است.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: طبق این برنامه، تنها واحد‌هایی که فرآیند تولید و بسته‌بندی را مطابق با ضوابط وزارت بهداشت انجام می‌دهند و الزامات قانونی را رعایت می‌کنند، مجاز به دریافت مجوز تولید و پروانه بهداشتی ساخت و نشان سیب سلامت خواهند بود.

برچسب ها : صادرات تولید یخ خوراکی خوزستان