شماره خبر : 49568
منتشر شده در مورخ : سه شنبه 21 مرداد 1404
ساعت : 10:59
معاون استاندار: فرآیند توزیع آرد در خوزستان هوشمندسازی می‌شود

معاون استاندار: فرآیند توزیع آرد در خوزستان هوشمندسازی می‌شود

 

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان‌گفت: فرآیند حمل آرد از کارخانه تا واحدهای نانوایی بر بستر سامانه هوشمند انجام خواهد شد تا ضمن شفاف سازی توزیع از عرضه خارج از شبکه این کالا در استان جلوگیری شود.

به گزارش ایرنا، جواد کاظم‌نسب الباجی دوشنبه در نشست کارگروه گندم، آرد و نان استان در محل این معاونت بیان کرد: یکی از اقدامات مهم در راستای نظارت بر عرضه آرد در استان تشکیل کارگروه فنی مشترک در این خصوص است.

وی افزود: در راستای تامین نان مورد نیاز زایران حسینی یکهزار و ۲۰۰ تن آرد به عتبات عالیات تحویل داده شده و با توجه به افزایش نیاز، در هنگام برگشت زایران ۵۰۰ تن دیگر در حال تخصیص است .

کاظم نسب الباجی ضمن تاکید بر اهمیت نظارت بر توزیع نان در مواکب ادامه داد: کارگروهی ویژه برای نظارت بر توزیع آرد و نان در مواکب استان تشکیل شده است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خوزستان همچنین با تاکید بر بروزرسانی آمار واحدهای نانوایی استان گفت: داشتن آمار واقعی و دقیق از تعداد واحدهای نانوایی در هر منطقه، یکی از ارکان اساسی برای مدیریت عادلانه و موثر توزیع آرد و نظارت بر عملکرد نانوایی‌هاست.

الباجی عنوان کرد: رتبه‌بندی واحدهای خبازی بر اساس معیارهایی چون تجهیزات، امکانات، موقعیت مکانی و سطح ارائه خدمات است.

وی تصریح کرد: این رتبه‌بندی کمک می‌کند تا در کنار استمرار بازرسی‌ها و نظارت‌ با متخلفان برخورد جدی‌تری صورت گیرد و از نانوایان خوش‌سابقه و متعهد حمایت شود.

به گزارش ایرنا، در خوزستان سه هزار واحد نانوایی‌های وجود دارد که ۶۰۰ واحد از این تعداد در اهواز است.

برچسب ها : آرد خوزستان نانوایی