شماره خبر : 50939
منتشر شده در مورخ : شنبه 26 مهر 1404
ساعت : 8:44
افشاگری موسسه فرانسوی دیسکلوز درباره مشارکت پاریس در جنایات رژیم صهیونیستی در غزه

افشاگری موسسه فرانسوی دیسکلوز درباره مشارکت پاریس در جنایات رژیم صهیونیستی در غزه

 

مؤسسه تحقیقاتی فرانسوی «دیسکلوز» در گزارشی تازه از ارسال تجهیزات نظامی ساخت فرانسه به رژیم صهیونیستی پرده برداشت؛ تجهیزاتی که برای پهپادهای هرمس ۹۰۰ طراحی شده‌اند و در حملات ارتش این رژیم در نوار غزه به‌طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

به گزارش بامداد شنبه ایرنا، این مؤسسه تحقیقاتی در گزارشی تازه از ارسال محموله جدیدی از تجهیزات نظامی ساخت فرانسه به رژیم صهیونیستی خبر داده که قرار است در ۲۰ اکتبر جاری (۲۸ مهر) تحویل داده شود.

بنا بر اعلام موسسه دیسکلوز،‌ این افشاگری در حالی صورت گرفته است که پیش‌تر نیز درباره سه قرارداد مشابه میان شرکت‌های فرانسوی و ارتش رژیم صهیونیستی مطالبی افشا شده بود.

بر اساس اعلام موسسه تحقیقاتی فرانسوی دیسکلوز، شرکت «سیرمات» تولید کننده موتورهای الکتریکی تاکنون ده‌ها قطعه شامل ژنراتورهای الکتریکی و موتورهای دقیق کنترل پهپاد را در قالب قراردادهایی به ارزش ۸۴۳ هزار یورو به شرکت «البیت سیستمز» بزرگترین تولید کننده تسلیحات رژیم صهیونیستی واقع در شمال سرزمین‌های اشغالی تحویل داده است.

به استناد گزارش این موسسه، این همکاری‌های تسلیحاتی میان پاریس و تل‌آویو با وجود هشدارهای دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) درباره خطر نسل‌کشی در غزه انجام شده و در تضاد با اظهارات رسمی سباستین لکورنو نخست‌وزیر فرانسه است که روز سه‌شنبه (۲۲ مهر ۱۴۰۴) در پارلمان فرانسه برای بار دوم ادعا کرد که هیچ سلاح فرانسوی برای ارتش رژیم صهیونیستی ارسال نشده است.

تحقیقات نشان می‌دهد که پهپادهای هرمس ۹۰۰ مجهز به موشک‌ها و بمب‌های هدایت‌شونده، در حملاتی به غیرنظامیان از جمله یک کاروان بشردوستانه در ۱۵ مارس سال جاری میلادی (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) به کار گرفته شده‌اند.

به گزارش ایرنا، پژوهشگران یکی از دانشگاه‌های آمریکا پیشتر با بررسی داده‌های عمومی و مکاتبات دولت و کنگره تخمین زده بودند که در ۲ سالی که از آغاز جنگ غزه می‌گذرد، واشنگتن دست‌کم ۲۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار کمک نظامی در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده که ۸۲ درصد آن در دولت جو بایدن فراهم شده‌ است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز در مطلبی نوشته است: در یکی دیگر از پژوهش‌های دانشگاه براون مشخص شده که آمریکا در دو سال گذشته تقریباً ۱۰ میلیارد دلار دیگر برای کمک‌های نظامی و عملیات در دیگر نقاط خاورمیانه هزینه کرده است.

بر اساس این گزارش‌ها، بدون کمک واشنگتن، تل‌آویو نمی‌توانست جنگ غزه را ادامه دهد و در این پژوهش‌ها خاطرنشان شده که بر اساس توافق‌نامه‌های دوجانبه متعدد، ده‌ها میلیارد دلار کمک بیشتر برای اسرائیل در نظر گرفته شده است.

در گزارش اصلی دانشگاه براون آمده که آمریکا در سال نخست جنگ و زمانی که جو بایدن بر سر کار بود، ۱۷ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار و در سال دوم سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار کمک در اختیار اسرائیل قرار داده است.

طبق این گزارش بخشی از کمک‌های نظامی تحویل داده شده و مابقی نیز در سال‌های آتی ارائه خواهند شد.

برچسب ها : مؤسسه تحقیقاتی فرانسوی «دیسکلوز» پارلمان فرانسه فرانسه