شبی که یک سال در انتظارش بودیم!
اگرچه ظاهراً چنین بنظر می رسد که روزها با هم فرقی ندارند و آمد و شدشان تابع قوانین و نظمی بی تخلّف است که خالق هستی بر جهان حاکم کرده، لیکن رخدادهائی که در هر برهه از زمان صورت می گیرد می تواند این یکنواختی را تغییر داده و به آن برهه زمانی ویژگی خاص بخشد. همچنان که نزول فرشتگان برای تقدیر امور عالم و تایید آن توسط امام معصوم علیه السّلام و عنایات ویژه خداوند به بندگان در یکی از شبهای سال به نام شب قدر، چنان شرافت و فضیلتی به این شب داده که هر عمل نیک انسان در آن سی هزار برابر ایام عادی به حساب می آید و انسان با مختصر تلاشی در این شب می تواند با بهره گیری از تفضّلات ویژه الهی همه عقب ماندگی های خود را در مسیر کمال و رستگاری جبران کند ، امّا نکته قابل ذکر در مورد این شب آن است که همانطور که قبلاً گفته شد، زمان دقیق شب قدر یعنی با فضیلت ترین شب سال و شبی که دستاورد معنوی آن از تلاش هزار ماهه برتر است بنا به مشیت الهی، باید پوشیده بماند، که شاید یکی از حکمتهای این پوشیدگی، تحریک حس کنجکاوی مردم و جلب توجّه آنان به بهره برداری هرچه بیشتر از برکات این شب شریف باشد و یقیناً این تفضّل دیگری از سوی پروردگار ، برای رشد و رستگاری انسانها است. امّا از گفتار و رفتار و اشارات حضرات معصومین علیهم السّلام چنین برمی آید که از میان سه شبی که بر احتمال قدر بودن آنها بیشتر تاکید شده، شب سوم، یعنی شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان می تواند شب موعود یعنی شب قدر حقیقی باشد و امشب شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان و همان شبی است که از هزار ماه برتر بوده و فرشتگان برای امضاء تقدیر تمام امور عالم به حضور تنها نماینده معصوم خدا بر روی زمین یعنی امام زمان علیه السّلام فرود می آیند و در همین شب تقدیر یک ساله همه انسانها نیز تعیین می گردد.
باید با این فرض (که فرض محالی نیست)، به شب بیست و سوم وارد شویم که گویا آخرین شب قدری است که میتوان از برکات آن هم گذشته را جبران کرد و هم آینده جاودان را تامین نمود. باید فرصت را غنیمت شمرد و با بهرهگیری کامل از تمامی لحظات این شب شریف شایستگی دریافت پیام سلامت را از فرشتگان الهی به دست آورد .حتی اگر دست خالی آمده باشیم جای بسی امیدواری است که به برکت پاداشهای ویژه و استثنائی این شب، در مطلع فجر که تقدیرها امضا می شود، بتوانیم کارنامه ای قابل ارائه کرده، درجه ای مناسب و تقدیری درخشان را نصیب خود کنیم. انشاء ا... .
در این شب عزیز بهره برداری کامل از فیوضات شب قدر و کسب رضایت مولایمان حضرت ولیعصر عجل ا... تعالی فرجه الشریف را که سفرهدار اصلی ضیافت قدر است، برای یکدیگر از خدا بخواهیم.
موسوی زاده
برچسب ها : شب قدر ماه رمضان قدر
در پیامی به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ رهبر معظم انقلاب: احقاق حقوق تضعیفشده ملت ایران باید پیگیری شود
- عراقچی: هیچ نهاد یا کشور دیگری در مورد مدیریت تنگه هرمز جز ایران مسئولیتی ندارد
- نماینده کنگره: اگر ترامپ حملات به ایران را متوقف نکند، از او شکایت میکنیم
- با محکوم کردن نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا؛ وزارت خارجه: رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست
- ادعای نتانیاهو درباره ادامه اشغالگری بر اساس چارچوب توافق شده با دولت لبنان
- آغاز خدماترسانی مواکب به زائران از دهم ماه صفر در مرزهای خوزستان
- خوزستان در آستانه دو حماسه بزرگ/ از تشییع باشکوه رهبر شهید انقلاب تا میزبانی میلیونی زائران اربعین حسینی/ اربعین امسال باشکوهتر از همیشه
- استخدام دولتی با فرمول جدید؛ رفیعزاده توضیح داد
- تصویب طرح جامع ویژه کوتعبدالله در شورای برنامهریزی خوزستان
