افتتاح اولین گلخانه هیدروپونیک جنوبغرب خوزستان در خرمشهر
نخستین گلخانه هیدروپونیک جنوب غرب استان خوزستان با هدف توسعه کشاورزی نوین، افزایش بهرهوری تولید و استفاده بهینه از منابع آبی، در شهرستان خرمشهر به بهرهبرداری رسید.
عباس ساکی معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان امروز ۱۹ بهمن ماه در این آیین با اشاره به آغاز کشاورزی نوین در خرمشهر با افتتاح این گلخانه اظهار کرد: این گلخانه با مساحتی بالغ بر ۶۰۰۰ متر مربع و ظرفیت تولید سالانه ۱۴۷ تن انواع سبزی و صیفیجات، زمینه اشتغال مستقیم برای ۱۵ نفر را فراهم کرده است.
وی افزود: با بهرهگیری از فناوریهای نوین کشت هیدروپونیک، این گلخانه نقش موثری در صرفهجویی مصرف آب، ارتقای کیفیت محصولات و تحقق تولید پایدار ایفا میکند و راهاندازی آن گامی مهم در راستای تحقق کشاورزی پایدار، ارتقای امنیت غذایی، توسعه اشتغال و حمایت از سرمایهگذاری در بخش کشاورزی منطقه به شمار میرود.
حسن دشتینژاد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر نیز با اشاره به دو پروژه مهم کشاورزی در شهرستان اظهار کرد: اولین گلخانه هیدروپونیک جنوب غرب استان خوزستان با ظرفیت تولید سالیانه بیش از ۱۰۰ تن، در راستای توسعه کشتهای نوین و افزایش بهرهوری منابع آب و خاک اجرا امروز افتتاح شد.
وی تحویل اراضی کشاورزی هندسیسازیشده در قالب پروژه ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری که با هدف ساماندهی و بهبود بهرهوری اراضی کشاورزی طراحی شده است را دیگر پروژه دهه فجر عنوان کرد و گفت: افتتاح این طرحها نقش مهمی در ارتقای تولید کشاورزی، ایجاد اشتغال پایدار و توسعه کشاورزی مدرن در منطقه دارد.
برچسب ها : خرمشهر گلخانه هیدروپونیک گلخانه
در پیامی به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ رهبر معظم انقلاب: احقاق حقوق تضعیفشده ملت ایران باید پیگیری شود
- عراقچی: هیچ نهاد یا کشور دیگری در مورد مدیریت تنگه هرمز جز ایران مسئولیتی ندارد
- نماینده کنگره: اگر ترامپ حملات به ایران را متوقف نکند، از او شکایت میکنیم
- با محکوم کردن نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا؛ وزارت خارجه: رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست
- ادعای نتانیاهو درباره ادامه اشغالگری بر اساس چارچوب توافق شده با دولت لبنان
- آغاز خدماترسانی مواکب به زائران از دهم ماه صفر در مرزهای خوزستان
- خوزستان در آستانه دو حماسه بزرگ/ از تشییع باشکوه رهبر شهید انقلاب تا میزبانی میلیونی زائران اربعین حسینی/ اربعین امسال باشکوهتر از همیشه
- استخدام دولتی با فرمول جدید؛ رفیعزاده توضیح داد
- تصویب طرح جامع ویژه کوتعبدالله در شورای برنامهریزی خوزستان
