شماره خبر : 54794
منتشر شده در مورخ : سه شنبه 25 فروردین 1405
ساعت : 11:49
غربالگری بیماری‌های قلبی و عروقی برای بیش از ۶۲۳ هزار نفر در خوزستان

غربالگری بیماری‌های قلبی و عروقی برای بیش از ۶۲۳ هزار نفر در خوزستان

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از خطرسنجی بیماری‌های قلبی عروقی برای ۶۲۳ هزار و ۵۲۴ نفر از زنان و مردان میانسال در استان خوزستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر مهرداد شریفی بیان کرد: مراقبت و ارزبابی دوره‌ای سلامت زنان و مردان ۵۹ – ۳۰ سال شامل خدمات تن سنجی و ارزیابی الگوی تغذیه برای ۶۰۲ هزار و ۲۳۰ نفر، بررسی فعالیت بدنی برای ۶۳۲ هزار و ۹۱۱ نفر، پایش مصرف دخانیات و الکل برای ۶۲۵ هزار و ۸۹۶ نفر و ارزیابی سلامت روان برای ۶۳۵ هزار و ۸۴۵ نفر معادل ۱۰۰ درصد حد انتظار صورت گرفته است.

وی افزود: این اقدامات درجهت بهبود عملکرد برنامه آموزش وتوانمندسازی، اجرای برنامه‌های آموزشی، بازآموزی و انتقال آن به سطوح پایین‌تر به صورت آبشاری مطابق فرآیند آموزش، پایش سطح دانش و آگاهی ارائه دهندگان خدمات به صورت حضوری حین پایش‌های اختصاصی برنامه و مشارکت در آموزش و اطلاع به منظورارتقای آگاهی و توانمند سازی جامعه انجام شد.

دکتر شریفی با اشاره به اقدامات تکمیلی برای ارتقای عملکرد برنامه گفت: برنامه‌های آموزشی و بازآموزی، پایش دانش ارائه‌دهندگان خدمت، انجام بیش از ۹۴۰ پایش میدانی، تحلیل منظم آمار‌های سلامت و نظارت بر اجرای برنامه در حوزه‌های برون‌بخشی از جمله اقدامات سال جاری بوده است.

رییس مرکز بهداشت خوزستان تاکید کرد: اجرای این خدمات در راستای ارتقای سلامت میانسالان و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر در استان خوزستان ادامه خواهد داشت و توصیه کرد گروه‌های سنی مختلف می‌توانند برای دریافت خدمات مراقبتی و غربالگری در مناطق شهری به پایگاه‌های بهداشتی و در روستا‌ها خانه‌های بهداشت مراجعه کنند.

۲۳ مرکز بهداشت زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اهواز فعالیت دارند.

برچسب ها : غربالگری بیماری ها بیماری های غیرواگیر بیماری های قلبی و عروقی