ارزش صادرات آبزیان خوزستان به ۱۹۳ میلیون دلار رسید/ صادرات ۵۵ هزار تن انواع آبزیان
مدیرکل شیلات خوزستان گفت: ۵۵ هزار تن انواع آبزیان به ارزش تقریبی ۱۹۳ میلیون دلار در سال ۱۴۰۴ از استان خوزستان به خارج از کشور صادر شده است.
سیدشریف موسوی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به مقایسه این آمار با سال گذشته، اظهار کرد: میزان صادرات آبزیان استان در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال ۱۴۰۳ با کاهش ۱۵ هزار تنی، معادل ۲۲ درصد کاهش داشته است.
به گفته وی، این کاهش عمدتا تحت تاثیر شرایط جنگی در کشور و محدودیتهای مرزی به وجود آمده است که موجب کندی روند حملونقل بینالمللی و کاهش تقاضا در بازارهای هدف شده است.
وی ادامه داد: آبزیان صادرشده شامل ماهیان گرمابی، ماهیان دریایی و میگو بوده که بخش عمده آن را ماهیان گرمابی به میزان ۵۰ هزار و ۵۰۰ تن تشکیل میدهند؛ این محصولات عمدتا از طریق مجتمعهای فعال آبزیپروری در شهرستان کارون، مجتمع شهید احمدیان خرمشهر، مزارع انفرادی شهرستان شوشتر و سایر شهرستانهای استان تامین و صادر شده است.
بر اساس این گزارش، سطح زیرکشت مزارع پرورش ماهی خوزستان در سال ۱۴۰۴ به ۱۵ هزار و ۴۶۴ هکتار رسیده که نسبت به سال گذشته حدود ۱۷ درصد رشد داشته است.
تعداد مزارع فعال استان ۹۲۶ مزرعه است.
استان خوزستان جایگاه دوم تولیدات آبزیپروری را دارد؛ مجموع تولیدات آبزیپروری استان حدود ۹۶ هزار تن است که از این میزان، سهم عمده تولیدات با حدود ۷۵ هزار تن به تولید ماهیان گرمابی اختصاص دارد.
برچسب ها : صادرات آبزیان خوزستان ارزش صادرات آبزیان خوزستان آبزیان خوزستان
در پیامی به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ رهبر معظم انقلاب: احقاق حقوق تضعیفشده ملت ایران باید پیگیری شود
- عراقچی: هیچ نهاد یا کشور دیگری در مورد مدیریت تنگه هرمز جز ایران مسئولیتی ندارد
- نماینده کنگره: اگر ترامپ حملات به ایران را متوقف نکند، از او شکایت میکنیم
- با محکوم کردن نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا؛ وزارت خارجه: رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست
- ادعای نتانیاهو درباره ادامه اشغالگری بر اساس چارچوب توافق شده با دولت لبنان
- آغاز خدماترسانی مواکب به زائران از دهم ماه صفر در مرزهای خوزستان
- خوزستان در آستانه دو حماسه بزرگ/ از تشییع باشکوه رهبر شهید انقلاب تا میزبانی میلیونی زائران اربعین حسینی/ اربعین امسال باشکوهتر از همیشه
- استخدام دولتی با فرمول جدید؛ رفیعزاده توضیح داد
- تصویب طرح جامع ویژه کوتعبدالله در شورای برنامهریزی خوزستان
