۷ داور ژیمناستیک ایرانی در بازیهای آسیایی ناگویا
کنفدراسیون ژیمناستیک آسیا از ۷ داور ژیمناستیک ایرانی دعوت کرد تا در بازیهای آسیایی ناگویا قضاوت کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فدراسیون ژیمناستیک، با نزدیک شدن به رقابتهای بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا ژاپن، کنفدراسیون ژیمناستیک آسیا به صورت رسمی از جمعی از داوران بینالمللی ایران برای قضاوت در این دوره از مسابقات دعوت کرد.
بر این اساس، سیدحمیدرضا هاشمی به عنوان سوپروایزر و عضو کمیته فنی ژیمناستیک هنری مردان، سیدامید شیخ احمدی و سعید اسبویی زنگیانی در بخش داوری ژیمناستیک هنری مردان، محبوبه محمدخانی و افروز علینژاد سیدمحله در بخش داوری ژیمناستیک هنری بانوان، سیده مرجان موسوی در بخش ژیمناستیک ریتمیک انفرادی و الهام علی عباسی در بخش ژیمناستیک ریتمیک گروهی، از سوی کنفدراسیون ژیمناستیک آسیا برای حضور در بازیهای آسیایی ناگویا دعوت شدهاند.
برچسب ها : ژیمناستیک فدراسیون ژیمناستیک کنفدراسیون آسیا
در پیامی به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ رهبر معظم انقلاب: احقاق حقوق تضعیفشده ملت ایران باید پیگیری شود
- عراقچی: هیچ نهاد یا کشور دیگری در مورد مدیریت تنگه هرمز جز ایران مسئولیتی ندارد
- نماینده کنگره: اگر ترامپ حملات به ایران را متوقف نکند، از او شکایت میکنیم
- با محکوم کردن نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا؛ وزارت خارجه: رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست
- ادعای نتانیاهو درباره ادامه اشغالگری بر اساس چارچوب توافق شده با دولت لبنان
- آغاز خدماترسانی مواکب به زائران از دهم ماه صفر در مرزهای خوزستان
- خوزستان در آستانه دو حماسه بزرگ/ از تشییع باشکوه رهبر شهید انقلاب تا میزبانی میلیونی زائران اربعین حسینی/ اربعین امسال باشکوهتر از همیشه
- استخدام دولتی با فرمول جدید؛ رفیعزاده توضیح داد
- تصویب طرح جامع ویژه کوتعبدالله در شورای برنامهریزی خوزستان
