راوی گفت:کرونا آتش بس نداده، مبادا این همه عادی انگاری فاجعه بار شود
تا همین چند وقت پیش به مردم هشدار می دادند که در خصوص کرونا عادی انگاری نکنند و حتی پس از تزریق واکسن فکر نکنند که خطر رفع شده، پس حالا چه شده که خودشان همه چیز را تمام شده تلقی کرده و می خواهند اوضاع و احوال را عادی جلوه بدهند و به مردم چراغ سبز نشان داده اند که زندگی معمولی خود را داشته باشند. یعنی ادارات روال معمول، مسافرتها سرجایش، کلاسها حضوری و تعطیلی صنوف پر خطر بر چیده و خلاصه وانمود کرده اند که نگرانی از بابت حضور ویروس کرونا نداشته باشند. این در حالی است که هنوز خیلی از مردم واکسن نزده اند و تا دیدند تعداد مرگ و میرها پائین آمد خاطر مردم را جمع کردند که خطر رفع شده و دیدیم به محض این عادی انگاری باز هم آمار از 200 نفر بالاتر رفت و در جائی که باید مرگ یک نفر ناراحت کننده باشد، چطور جان باختن 200 نفر برایشان امری عادی شده است؟
آقایان حساب میکنند روزی که دولت جدید شروع بکار کرد، آمار فوتی ها 600 نفر در روز بوده و حالا چون به 200 نفر رسیده، کرونا مشکل آفرین نیست و باید مملکت روال عادی را داشته باشد.
واقعاً چرا نباید دولتمردان منطقی عمل کنند و در حالی که هنوز نتایج واکسیناسیون روشن نشده، چه عجلهای برای عادی نشان دادن اوضاع کشور از نظر مخاطرات کروناست؟
آیا هنوز مردم به روشهای هوشمند سازی که وعده آن را داده اند پی برده اند؟ وقتی عده ای همچنان از زدن واکسن خودداری می کنند و حتی دیده شده بچهها ماسکهای همدیگر را عوض میکنند، به کجا چنین شتابان برای رفع محدودیت ها؟
بهر حال تا امروز کرونا آتش بس اعلام نکرده و جنگ با این ویروس کشنده باید ادامه داشته باشد و نباید از حملات مرگبار مجدد آن غافل بود. یادتان رفته در جنگ عراق پس از قطعنامه هم به ما حمله میکرد؟
سیستم نرخ گذاری می تواند راه حلی برای مهار قیمتها باشد
حالا که دولت هر کاری میکند حریف گرانی و گرانفروشی ( که قبلاً هم گفته ایم دو مقوله اند و دلایل آنرا عنوان کردیم) نمی شود آیا بهتر نیست برخی روش هایی که در گذشته و قبل از افسار گسیختگی قیمت ها در بازار بکار رفته و در زمان خود جواب داده، احیا شود تا شاید باز هم نتیجه داشته باشد؟
به یاد داریم زمانی وقتی مثلاً برای خرید برنج می رفتیم انواع آن در دسترس و دید مشتریان بود و روی هر کدام قیمت قرار داشت. حبوبات و سایر اقلام و مایحتاج مردم هم قیمت گذاری و آدم تکلیف خود را می دانست و به اندازه وسعی که داشت خرید میکرد، اما مدتهاست که این وضعیت در بازار، عمده فروشها، جزئی فروشها و هیچ جای دیگر مشهود نیست و هرفروشنده با توجه به روش و وجدان و انصاف خود، قیمت را شفاهی به مشتری میگوید. در مورد سایر اجناس و کالاهای دیگر که اصلاً فروشنده انتظار دارد، کسی قیمت را نپرسد. مثلاً هر میوه فروش یک قیمت برای میوه هایش دارد و سوال این است که این قیمت ها را چه کسی و کجا تعیین میکنند؟ از وقتی هم که به جای پول نقد، مردم کارت را تقدیم فروشنده می کنند اکثراً قیمت را نمی پرسند.
منظور اینکه یکی از مهمترین کار در سیستم صنفی کشور و ستاد تنظیم بازار باید قیمت گذاری باشد و لازم است روشن شود دولت مسئول نرخ گذاری است یا دلالها در میادین میوه و تره بار و همین طور قیمت سایر اجناس در اختیار بنکداران است یا حساب و کتابی دارند؟
گزارشهای سازمان بازرسی محرمانه نخواهد بود
رئیس قوه قضائیه گفته هیچ جای قانون نیامده که پرونده ها و گزارشهای سازمان بازرسیکل کشور باید محرمانه و طبقه بندی باشد. به این ترتیب آنها که تا حالا با محرمانه عنوان کردن پرونده ها و گزارشهای سازمان بازرسی، مانع از شفاف سازی مواردی که این سازمان پی گیری کرده، شده اند، باید پاسخگو باشند، چرا که اگر قرار باشد تخلفاتی در جامعه صورت گیرد که رسیدگی به آن در حیطه وظایف سازمان بازرسی باشد و پس از اثبات تخلف و به دام افتادن متخلفین، موضوع افشا و رسانه ای نشود، چگونه عبرت دیگران خواهد شد؟
می دانیم که به منظور نظارت بر حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین در دستگاههای اداری کشوری و لزوم مقابله با فساد، اصل یکصد و هفتاد و چهارم قانون اساسی، سازمان بازرسی کل کشور را پیش بینی نموده که زیر نظر رئیس قوه قضائیه تشکیل شده و فعالیت نماید بنابراین نظارت بر مجموعه سازمان های اداری در جهت مقابله با فساد به عهده سازمان بازرسی کل کشور گذاشته شده تا پس از رسیدگی به مواد ارجاعی، موارد تخلف و نارسایی ها را به مراجع ذیربط اعلام کند و اینک با این دستور و روشنگری رئیس قوه قضائیه باید منتظر عملکرد قاطع این سازمان باشیم.
برچسب ها : كرونا نرخ گذاری سازمان بازرسی