شماره خبر : 5854
منتشر شده در مورخ : ۲۵ مهر ۱۴۰۰
ساعت : 21:34
راوی گفت:  تصمیمات شتابزده، آژیر کرونا را به صدا درآورد

راوی گفت:  تصمیمات شتابزده، آژیر کرونا را به صدا درآورد

پیش از این هشدار دادیم که مبادا عادی انگاری اوضاع کرونائی و شتاب در حذف و کاهش محدودیت‌ها، فاجعه بار شود و ظواهر نشان می دهد که این اتفاق در حال رخ دادن است و با چنین رویه ای حتی واکسیناسیون ها هم ممکن است آن طور که انتظار می رود ، جواب ندهد.
گذشته از بسیاری افراد که همچنان حاضر نیستند واکسن بزنند، در ادارات و سازمانها هم سخت گیری آن چنانی که بازدارنده باشد مشهود نیست و در هر اتاق یک اداره که چند کارمند نشسته اند ممکن است برخی از آنها واکسن نزده باشند. حتی در جائی که گفته اند کارکنان باید با نشان دادن کارت واکسیناسیون اعلام حضور کنند، بعضی با اعمال نفوذ یا گرفتن کارت غیرواقعی انگشت یا امضای حضور می زنند که ممکن است در صورت بیمار بودن، یک اداره و مراجعین به آنجا را در معرض گرفتار شدن به این ویروس خطرناک کنند.
کار به جائی رسیده که فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفته میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در خوزستان به 43 درصد رسیده  این روند نگران کننده است. دو هفته پیش بود که موضوع برخورد با کارکنان اداراتی که واکسن را تزریق نکردند توسط ستاد کرونا تصویب شد و اخیراً هم اعلام شده با تصویب ستاد ملی کرونا، در صورت عدم ارائه کارت واکسیناسیون از سوی کارکنان، یک ماه انفصال از خدمت اعمال شود. غیر از ادارات، اکثر فروشندگان از دستفروش گرفته تا سوپری، ماسک نمی زنند و علناً می گویند به ماسک اعتقادی ندارند و چون برخوردی با آنها نمی شود، حتی نزدن ماسک را هم ترویج می کنند. 
مسافرت ها هم بعد از چراغ سبز نشان دادن مسئولان شدت گرفت و خلاصه سهل انگاری ها و تصمیمات شتابزده باعث شد که امیدواری به کمرنگ شدن کرونا از بین برود و این طور که پیش می رود رشته های مقابله با کرونا پنبه شده ، مگر آنکه مسئولان به خود بیایند و به جای انفعالی رفتار کردن ، واقع بینانه عمل کنند.
فخر فروشی به انتصاب قومی زیان بار است
فخر فروشی که عبارت از احساس بزرگی نسبت به دیگران داشتن و به خود مباهات و افتخار کردن استاز صفات مذموم و نکوهیده است که در روایات از آن نکوهش شده است. در حدیثی از امام باقر(ع) این صفت از اعمال جاهلیت برشمرد شده است. 
فخر فروشی چنانچه در بردارنده توهین مومن باشد حرام است؛ چنان که از محرمات احرام ، فسوق است و برخی فخر فروشی را از مصادیق فسوق دانسته اند.
این مقدمه نقل شد تا به این نتیجه برسم که از فخر فروشی بعضی هم استانی ها که انتصاب یک همشهری را به رخ دیگران میکشند به عنوان یک ضعف اجتماعی کم آسیب ندیده ایم. اینکه استاندار، فرماندار یا مدیر دیگری در استان و یا حتی کشور هم ولایتی یکی از ما باشد ، نباید موجبی برای فخر فروشی باشد در حالی که متواضع بودن و پرهیز از چنین صفتی موجب محبوب شدن آن مسئول یا مقام می شود ، ضمن اینکه چنین رویه ای به وحدت و رنگین کمان اقدام َآسیب می رساند که امیدواریم اگر چینن افرادی در بین ما وجود دارد تغییر رویه بدهند و از فخر فروشی پرهیز شود.
امام جمعه اهواز، گل کاشت  ‌
 ‌مدتی پیش گفت و گوی جالبی با حجت الاسلام موسوی فرد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اهواز از شبکه خبر پخش شد که مجری آن هم یک گزارشگر خوزستانی بود. این گفتگو حاوی نکات جالب و رفتار مردمی امام جمعه اهواز بود که معلوم است مورد توجه مقامات کشوری و تقدیر رهبری از ایشان قرار گرفته چون روز شنبه هم در همین شبکه تکرار آن پخش شد و شاید علت این تکرار آن باشد که نظیر ایشان یا نداریم یا کم است.
همین اخیراً آقای موسوی فرد در خطبه  نماز جمعه گفته : انتصاب و گرایش مدیران استانی باید بر سه اصل تعهد، تخصص و سابقه مفید و موثر استوار باشد و شایسته گرائی و پرهیز از قومیت گرایی در انتصاب مدیران اهمیت دارد. امیدواریم حالا که این بزرگوار را قبول دارند، به دیدگاه وی هم احترام بگذارند، شاید امیدی به نجات جامعه از این همه فساد در کارها پدید آید.
حواس ها جمع باشد، کجا چه می‌خواهند بسازند!
آقای محسن رضائی معاون اقتصادی رئیس جمهور در سفر به خوزستان گفته: <به استاندار گفتم شهر دیگری برای پتروشیمی در نظر بگیرند و 20 تا 30 واحد دیگر هم داشته باشیم.>
باید دید استان از پتروشیمی های موجود چقدر سود برده (به خصوص از نظر سهم در مواد اولیه و جذب نیروی بومی) که حالا برویم دنبال ایجاد واحدهای دیگر.
ضمناً حواسمان باشد، کجا، چه می سازیم و مثل شرکت های فولادی نباشد که در نقاط مشکل دار از نظر تامین آب ساختند و گرفتار شدند. البته حالا کو تا بسازند!


 

برچسب ها : كرونا امام جمعه اهواز حجت الاسلام موسوی فرد