راوی گفت: ببینید اشکال کجاست که خوزستان از نظر زدن واکسن عقب است
یکنواختی برنامه های رسانه ملی، دلیل استقبال مردم ازشبکههای خارجی است
تغییر ریاست رسانه ملی، توقعاتی برای مردم ایجاد کردکه شاید قرار است تحولی در این سازمان ایجاد شود و با توجه به اینکه مردم به خاطر این که هنوز کرونا گورش را کم نکرده، بیشتر در خانه هستند، لااقل فکری برای مجموعه های تلویزیونی و برنامه های متنوع و سرگرم کننده خواهد شد که نه تنها چنین نشد،بلکه از این لحاظ وضع برتر شد و حتی به مناسبت ماه ربیع الاول، ول کن سریالها و فیلم های گریه آور نشدند، تنها تغییری که در این مجموعه ها داده شد،این بود که با هر ماجراهایی که پیش می آید،در قسمت آخر ناگهان همه چیز به خیر و خوبی تمام می شود.
در سایر برنامه ها هم یکنواختی بیداد میکند و کلاً برنامه نویسی در رسانه ملی خیلی آسان و تکراری شده است و هر شبکه را که بگیریم، یک مجری با تیپهای مختلف که اکثراً هم حرفی برای گفتن ندارند، یک میهمان ( به قول خودشان) آورده و یکی دو ساعت با او حرف می زند و گمان نمی رود که هیچ بیننده ای تا آخر یک برنامه پای تلویزیون باشد.
واقعیت اینست که تلویزیون ایران باید سعی کند تنوعی در برنامه هایش پدید آورد تا بیننده ها از هر قشری را به خود جذب کند و این همه مردم به شبکههای خارجی روی نیاورند.
برنامه ها نه آنقدر باید سنگین باشند که افراد عادی نپسندند،نه چنان بی مایه باشند که قابل دیدن نباشند.
در شبکه هایی مانند آموزش، مستند و مانند آنها می توان برنامه هایی با سطح بینندگان خاص پخش شود و در دیگر شبکه ها فیلم ها و مجموعه هایی با نظرها و خواستهای اقشار دیگر پخش کند.
ضمناً وقتی <آی فیلم>ها فقط مجموعه ها و فیلمهای تکراری را پخش میکنند،چه لزومی دارد که دیگر شبکه ها هم چنین وضعیتی داشته باشند.
مثل همین روزها که سریال زیر خاکی تکراری در حال پخش است.
شاید باور کنید ولی حقیقت دارد. یک عضو موسسه خیریه ای به یکی از مددجویان که خواستار تبلت برای فرزند دانش آموزش شده بود گفته چرا از برنامه های آموزشی تلویزیون استفاده نمی کنید و مادر این دانش آموز جواب داده بود ما شبکه ایران را نگاه نمی کنیم!
بنابراین باید سعی شود برنامه های همه پسند هم در رسانه ملی تولید و پخش شود تا همه گروه ها آنها را بپسندند.
منتهی وقتی متولیان امور رسانه نتوانستند بعد از گذشت دو ماه محرم و صفر لااقل برنامه های خندوانه و دورهمی را تهیه و پخش کنند،چه توقعی میتوان برای ارائه برنامه های بهتر داشته باشیم.
سازمانها اگر مامور سرشماری دارند، اطلاع رسانی کنند
گاه و بیگاه زنگ در خانه به صدا درمی آید و وقتی می پرسید کیه؟ جواب می شنوید برای آمارگیری آمدهایم وزمانی که در را بازی می کنید دو خانم یا آقا را میبینیند که دفتری و قلمی در دست دارند و سوالاتی در باره اینکه چند خانه دارید یا چند نفر هستید، یا واکسن زدهاید یا نه می پرسند و وقتی از آنها می خواهید کارتی ارائه بدهند این کار را نمی کنند و سراغ خانه های دیگر می روند، این موضوع را یکی از مخاطبان راوی عنوان کرد و عجیب اینکه برخی از این افراد غروب مراجعه کرده اند در حالی که اگر هم واقعاً این کاره باشند، باید وقت اداری مراجعه کنند که با عقل جور در بیاید، البته آن هم با معرفی نامه. بنابراین لازم است سازمان هایی مثل راه و شهرسازی و مراکز بهداشت و ثبت احوال در این مورد شفاف سازی کنند و اگر قرار است مامور سرشماریداشته باشند،موضوع را از طریق رسانه ها به اطلاع مردم برسانند تا مشکلاتی برای خانواده ها پیش نیاید.
ببینید اشکال کجاست که خوزستان از نظر زدن واکسن عقب است
رئیس مرکز بهداشت خوزستان در خصوص شهرهایی که در آنجا مردم مایل به دریافت واکسن نیستند گفته،خوزستان از نظر دریافت واکسن 2/8 درصد از متوسط کشوری عقب تر است.
وقتی به گفته دکتر علوی حتی بعضی از کارکنان بانکها هم واکسن نزده اند و دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نمی کنند،از بقیه مردم چه انتظاری می توان داشت؟
رئیس مرکز بهداشت این را هم گفته که باید نهایت سعی خود را بکنیم که واکسیناسیون را به 80 درصد برسانیم.
باید دید کجای کار عیب دارد که هنوز عده ای از مردم،کرونا را جدی نمی گیرند و از مرگ ترسی ندارند. شاید یکی از علل این بی تفاوتی آن باشد که به محض فروکش کردن فوتی ها،همه چیز را عادی می کنند و هر چه مسئولان بهداشتی هشدار می دهند که ممکن است وضع به حال اول برگردد،توجهی نمی شود و همین عادی پنداری از طرف مسئولان بالا به ویژه ستاد ملی کرونا عده ای را به این اشتباه می اندازند که فکر کنند، کرونا رفته و مسلماً در بعضی شهرها هم که مردم اعتقادی به پیشگیری ندارند، وضع بدتر خواهد بود.
برچسب ها : خوزستان واكسن کرونا