شماره خبر : 5986
منتشر شده در مورخ : ۷ آبان ۱۴۰۰
ساعت : 19:59
راوی گفت: از دیدارهای مردمی استاندار و مدیران استان چه خبر؟

راوی گفت: از دیدارهای مردمی استاندار و مدیران استان چه خبر؟

انتصاب های خویشاوندی تعجبی ندارد چون قبح آن از بین رفته !
جای تعجب است که بر سر یک انتصاب شهردار تهران، این همه سر و صدا بلند شده در حالی که ایشان همان کاری را کرده که قبلی های او، وزرا، نمایندگان و سایر مدیران در گذشته انجام داده اند و حتی در همین زمان، برخی وزیران از انجام چنین کاری یعنی انتصاب خویشاوندی یا سفارشی ابا نداشته اند، حالا اینها بد شانس بوده اند که موضوع لو رفته است و « اگر حکم کنند که ... گیرند»، در کشور، هر آن کس هست، گیرند!
کدام مدیر و مسئول از بالا تا پائین می تواند ادعا کند که در انتصابات شایسته سالاری را مد نظر داشته و دست از پا خطا نکرده است؟ البته خیلی دل می خواد که مثل شهردار تهران در حالی که مصوبه شورا وجود دارد که انتصاب وابستگان شهردار ممنوع است، این مصوبه را نادیده بگیرد. مصوبه ای که صراحت دارد شهردار حق ندارد از نزدیکانش حتی بطور افتخاری و رایگان در سمت ها و پست ها استفاده کند، کجا برسد به اینکه حکم بزند و کسی را به عنوان نزدیکترین فرد به خود منصوب نماید. البته وقتی شورایی شهرداری انتخاب کند که به هیچ وجه واجد شرایط نبوده، باید هم انتظار چنین شهرداری را داشت. بنابراین به جاست اگر شهرداری خطا کرد، آنها که او را منصوب کرده اند، سرزنش شوند و ایضاً اگر قرار باشد سراغ چنین شوراها و شهردارانی بروند و پرده ها را کنار بزنند و پرونده استخدامی ها را بررسی کنند، چه بسا هیچ شورا و شهرداری از این بابت در امان نباشد.
به قول ابوسعید ابوالخیر :
چون شیر درنده در شکاریم همه          دایم به هوای نفس، یاریم همه 
گر پرده ز روی کارها بردارند           معلوم شود که در چه کاریم، همه
اعلام منفی 12 برای بعضی صحنه های سریال، چه معنی دارد؟
بعد از آن همه پخش مجموعه های غمبار، حتی در ماه ربیع که ماه شادی و نشاط است و نیز نمایش سریال های تکراری، انتظار می رفت شبکه های اصلی رسانه ملی، کار قابل دیدن و در خور بینندگان خود پخش کنند، اما انگار انتظار بجائی نبوده است. چند شب است به دنبال تبلیغ برای نمایش یک مجموعه جدید بنام سرجوخه، پخش این مجموعه شروع شد. اولاً یک کار خشن و با بد آموزی برای جوانان و نوجوانان است. بطور مثال صحنه ای داشت که بازیگر اول، باید یک شیئی را روی سر یک نفر با تفنگ واقعی و گلوله حقیقی بزند که اگر بینندگان جوان بخواهند این عمل خطرناک را تقلید کنند، چه فاجعه ای رخ خواهد داد. ثانیاً برای صحنه هایی که دیدن آن برای بینندگان جوان مناسب نیست، ناگهان منفی 12 نشان داده می شود که به این ترتیب در چنین صحنه هایی، نوجوانی که بین خانواده نشسته و فیلم را تماشا می کند یا باید چشمهایش را ببندد یا به زور او را از اتاق بیرون ببرند که آن صحنه ناراحت کننده را نبیند که با هیچ قاعده تماشای فیلم یا سریال مطابقت ندارد چرا که فیلم ها معمولاً رتبه بندی شده و منطبق با سنین تماشاگران اکران می شوند. نه اینکه برای چند صحنه ممنوعیت قائل شده و بخواهند از ابتکارات غیر تخصصی استفاده کنند که لازم است مسئولان فیلم و سریال رسانه ملی به این نکته توجه کنند.
از دیدارهای مردمی استاندار و مدیران استان چه خبر؟
برخی از شهروندان مدعی شده اند که نتوانسته اند در سامانه ای که برای دیدار یا گفتگو با استاندار معرفی شده بود ثبت نام کنند و انتظار دارند روابط عمومی استانداری در این مورد با شهروندان همکاری کند. ضمناً پیشنهاد می شود اگر تا حالا برنامه دیدار یا گفتگوی مردمی بین استاندار و مردم برگزار شده، نتیجه و لااقل خبر آن به اطلاع مردم برسد و اعلام شود که نوبت بعدی این برنامه چه تاریخی خواهد بود. نکته دیگر اینکه معلوم شود مدیران کل استان برنامه هفتگی یا دو هفته یکبار دیدار مردمی دارند یا خیر و بهتر است روابط عمومی ها در این باره اطلاع رسانی کنند. همین طور پیشنهاد می شود دیدار استاندار با سرمایه گذاران و نخبگان خوزستان از شبکه استانی پخش یا لااقل نتایج این دیدارها به اطلاع مردم برسد.
نمایندگان چه نقشی در انتخاب استانداران داشته اند؟
معاون سیاسی و سخنگوی وزارت کشور در باره نقش نمایندگان مجلس در انتخاب استانداران و معرفی اسامی پیشنهادی از سوی آنها گفته : به نظر بنده نفس چنین پیشنهادی از سوی وزیر کشور امر مثبتی بود تا وزارت کشور از نظر مشورتی نمایندگان به عنوان گروه مرجع سیاسی خبره در کنار سایر گروه های مرجع بهره گیرد اما مشکل از جائی آغاز شد که برخی از نمایندگان یا برخی از مجمع های استانی نمایندگان، پیشنهاد یا پیشنهادهای ارائه شده را به نوعی لازم الاتباع می پندارند و طبیعی است که وزارت کشور نمی تواند همه نظرات را به نفع تنها یک گروه در نظر بگیرد.
به گفته وی تعداد قابل توجهی از نمایندگان نظر خود را در حد مشاوره و بسیار معقولانه بیان و با انتخاب های وزارت کشور همراهی کردند اما برخی چانه زنی هایی داشتند و تعداد اندکی هم با انتخاب نشدن گزینه های خود مخالفت هایی ابراز کردند که حکیمانه و منصفانه به نظر نمی رسد.
نمایندگانی که اواخر دوره، نفتی می شوند
به قرار اطلاع لیستی از نمایندگان ادوار مجلس منتشر شده است که توسط وزیر نفت سابق در وزارت نفت استخدام شده اند و در بین آنها نام چند تن از نمایندگان خوزستانی هم وجود دارد. البته این اقدام تازگی ندارد و در گذشته معمولاً نمایندگان، اواخر دوره خود، مقدمات ورود به برخی وزارتخانه ها را فراهم کرده اند و بطور حتم در آینده هم چنین خواهد شد، منتهی مشتری برای وزارت نفت از سایر وزارتخانه ها بیشتر است.

برچسب ها : انتصاب های خویشاوندی معاون سیاسی و سخنگوی وزارت کشور خوزستان