راوی گفت: چه شد که آنهمه ایثار و معنویت به این همه مادی گرایی و بی تفاوتی بدل شد؟
قطع سیستم هوشمند دریافت بنزین، به هر دلیل ضمن اینکه هشداری بود برای مسئولین که آمادگی مقابل با هر اتفاقی را داشته باشند و ضرورت فعال بودن بیش از پیش پدافند غیرعامل را ثابت کرد، محک دیگری بود که جامعه امروز با حوادث گذشته مقایسه شود.
به یاد بیاوریم ما ملتی بوده ایم که در دوران جنگ چه سختی هایی را تحمل کردیم، عزیزان بی شماری را از دست دادیم و ایثار و از خودگذشتگی و دفاع از مرز و بوم را به جهانیان ثابت کردیم. همینطور در حوادثی مانند سیل و زلزله چقدر کنار آسیب دیدگان بودیم و دیگران چقدر به کمک هموطنانشان شتافتند و در مجموع همواره معنویات را به طمع ورزی و سوء استفاده از موقعیت پیش آمده، ترجیح دادیم که البته حساب معدود افرادی که از آب گل آلود ماهی میگیرند، از بقیه جداست. با چنین پیشینه ای، این بار چه شد که در جریان قطع بنزین، کمک به یکدیگر از یاد رفت و هرکس هرطور خواست به مشکلات مردم دامن زد.
به استناد گزارشهای میدانی خبرنگاران رسانه ملی در روزهایی که مردم مشکل تامین بنزین داشتند رانندگان و مسافرکشها، ناگهان کرایه خود را چند برابر کردند تا جاییکه برای یک مسیر، بجای 15514 هزار تومان تا هشتاد هزار تومان از مسافران دریافت کردند آنهم در تهرانی که همیشه پز می دادند همه چیز از آنجا شروع می شود و بر سر استانها منت می گذاشتند.
واقعا کجا رفتند آنها که وقتی سیل میآمد، با خودروی شخصی ، مردم را از میان آب نجات می دادند و به مقصد می رساندند؟ البته وظیفه دستگاه ها هم است که در چنین موقعیتی از آنهمه وسایل نقلیه که در پارکینگها خوابیده برای جابجایی مردم استفاده میکردند که نکردند و به رایگان شدن مترو اکتفا شد.
بهرحال همه غافلگیر شدند و خدا کند عبرتی شده باشد که ضمن هوشیاری برای جلوگیری از تکرار چنین وضعیتی، کمک به مردم در موقعیت های دشوار در دستور کار برنامهریزان قرار گیرد و آرزو کنیم خصلتهای خوب مردم داری از جامعه رخت بندد.
کی قرار است نگاه مسئولین به خوزستان <ویژه> شود
رئیس قوه قضاییه هم در سفره یک روزهاش به خوزستان، از لزوم<نگاه ویژه> به این استان گفت.
قبلا هم رئیس جمهور، وزیر کشور و مقامات دیگراین نگاه را مطرح کرده اند و باید دید کی قرار است این ویژگی اجرایی شود که ظاهرا هنوز برای انجام اینکار تصمیم گرفته نشده چون آقای اژه ای گفته: <باید تصمیم بگیریم با نگاه ویژه در خصوص مسائل استان خوزستان اقدام کنیم.>
البته رئیس قوه قضاییه این را هم گفته که : وجود این همه مسائل و مشکلات در استان خوزستان، با وجود ظرفیت های غنی، باید مسئولین کشور را شرمنده کند.
تا اینجای قضیه ویژگی خوزستان فقط شامل سفرهای یک روزه آقایان به استان شده و کار ویژه ای ندیده ایم در حالیکه استاندارمان ویژه است و انتظار از ایشان بالاست. ضمنا بهتر است هر مقامی که به استان میآید نتایج سفر برای مردم اطلاع رسانی شود تا اثرات نگاه ویژه ای را که مرتب تکرار می شود، در استان ملموس باشد.
یک بار برای همیشه انبارهای اموال تملیکی را خالی کنید
در بازدیدی که از انبارهای تملیکی توسط مقامات کشوری که به استان آماده بودند انجام شد، آقایان کالاهای زیادی را آنجا دیدهاند که دپو شده و خاک میخورند درحالیکه مردم نیازمند آنها هستند بخصوص وجود 18 هزار کولرگازی که مدتهاست بلاتکلیف مانده اند و تزریق آنها به بازار (به شیوه درست و کارشناسی شده) می تواند مشکل بسیاری از خانواده ها را که زورشان به خرید کولر نمی رسد، حل کند. اصولا معلوم نیست چرا فکری برای آزاد کردن این کالاها نمیکنند.
در این مورد حتی اگر قانون نقص دارد، به راحتی میتوانند در مجلس مطرح و فکری برای موضوع بکنند، همانطور که هر جا اراده شود، یکشبه با قانون یا ماده و تبصره ای رفع مشکل می کنندو حالا باید ببینیم با ورود این همه مقامات کشوری و سفرهای استانی این مسئله حل می شود یا همچنان این کلاف و موارد مشابه سردرگم باقی خواهد ماند.
سازمان پارکها محل های تفریحی خانوادهها را ایمن سازی کند
اگر با ورود به فصل پاییز هوا در این کلانشهر با مردم مهربان شود(نه مثل همین روزها که شرجی و غبار و گرما به سراغمان آمده) خانواده ها با رعایت و دستورالعملهای کرونایی بچه ها را که از ماندن در خانه خسته شده اند، بیرون آورده و مایلند ساعتی در بعضی پارکها سرگرم کنند اما متاسفانه انگار نه انگار سازمان فضای سبز و متولی پارک ها وجود دارد.
پارکها عموما حتی آنها که در هسته مرکزی شهر قرار دارند مثل باغ ملی 24 متری یا پارک پاداد یا پارک دولت اصلا آمادگی برای پذیرش خانوادهها را ندارند و حتی روشنایی آنها هم دلبخواه است و عجیب است که چرا مسئولان مربوطه سری به اینجور مکانهای تفریحی نمیزنند و اینطور که برخی خانوادهها با راوی تماس میگیرند، پارکها روز به روز فرسوده تر و غیر قابل استفاده تر می شوند.
همینطور ساحل کارون در نقاطی مثل حوالی زیر پل سفید و بقیه جاده ساحلی، رودخانه بدون محافظ شده،هرجا نرده ای بود کنده شده و به قولی به سرقت رفته بقیه نقاط هم خطرناک و احتمال سقوط به رودخانه را دارد. همین جا از شهرداران مناطق مربوطه و سازمان پارکها خواسته می شود به این وضعیت رسیدگی کنند.
برچسب ها : رئیس قوه قضاییه فصل پاییز استان خوزستان