راوی گفت:پرداخت حقوق در انتصابات غیر قانونی دخل و تصرف در اموال عمومی است
چه دل شیر و جرات بالائی این وزیران و بعضی نمایندگان امروز دارند چرا که تا پیش از این اگر وزیری یا نماینده ای یا کلاً یک مقام و مدیر اراده می کرد که در یک انتصاب دخالت کند و به دلایل سببی و نسبی کسی را در جایگاهی قرار دهد که حقش نیست خیلی احتیاط می کرد که لو نرود و این حرکت او به ضررش تمام نشود.
حداقل قضیه این بود که طرف مراحل ارتقاء را طی نکرده باشد مثلاً یک نفر بدون آن که از کاردانی به کارشناسی ارتقا پیدا کرده باشد او را رئیس می کردند اما حالا چه خبر شده چون کار به جائی رسیده که صدای یک عضو کمیسیون اصل 90 هم درآمده و انتصابات غیر قانونی را زیر سئوال برده و متعجب شده که وقتی برای مدیران حرفه ای شامل مدیر کل معاون مدیر کل فرماندار و شهردار چارچوب قانونی انتصاب داریم و باید شرایط را داشته باشند تا مدیر شوند چطور در برخی مواردی که اتفاق افتاده اساساً در سطح مدیر کل هم رعایت نشده و فردی بدون سابقه اجرایی مدیر کل می شود که این نقض آئین نامه مدیران حرفه ای است. در خصوص وزرا و معاونین آنها هم این عضو کمیسیون اصل 90 باورش نمی شود فردی که تا دیروز حتی در یک اداره مشغول نبوده و یک مجموعه دو نفره را مدیریت نکرده یک شبه مسئولیت سنگینی که سرنوشت یک حوزه مهم در این مملکت80 میلیونی را دارد به دستش بسپاریم و او بخواهد با آزمون و خطا سرنوشت مردم را به بازی بگیرد.
ارکانی با اشاره به انتصاب مدیر کل دفتر یکی از وزرا با حقوق بالای 30 میلیون تومان و دیگر مزایا خواستار تدوین قوانین استخدامی در وزارتخانه ها و تعیین چارچوب شفاف و قانونی برای انتصابات در سطح معاونین وزیر و حتی در سطح وزرا شده است چون اگر تا حالا چنین قانونی تدوین نشده علتش این بوده که خواسته اند دست روسای جمهور یا وزرا در انتصابات باز باشد البته برای انتصابات شایسته که لازم است اگر اهداف قانون گذار در این باره محقق نشده مجلس وارد عمل شود و بیش از این شاهد ضرر و زیان ها در انتصابات نباشیم.در بحث عدول از قوانین و آئین نامه های استخدامی حق اینست سازمان بازرسی کل کشور قوه قضائیه و دیوان محاسبات که وظایف نظارتی دارند به موارد انتصابات غیر قانونی ورود کنند چرا که اگر کسی بدون شرایط قانونی جائی منصوب شود و حقوق بگیرد آن حقوق به منزله دخل و تصرف در اموال عمومی است.
فاصله اجتماعی مسافران هواپیما را برداشته اند اما قیمت بلیط پائین نیامده
این طور که پیداست از نظر ایرلاین ها و شرکت های هواپیمائی قضیه کرونا تمام شده و خود مختاری آنها به جائی رسیده که بدون آن که ستاد ملی مقابله با کرونا و یا حتی سازمان هواپیمائی کشوری اطلاعیه ای داده باشد نسبت به لغو فاصله گذاری اجتماعی در پروازها اقدام کرده اند در حالی که شاید از اول آذر محدودیت ها لغو شود.
جالب تر اینکه با وجود لغو خود سرانه ی فاصله ها ایر لاینها همچنان بلیت را با نرخ های بالاتر از نرخ مصوب میفروشند و در هیچ سفری خبری از پذیرائی مسافران حتی در مقاصد طولانی نیست.بهر حال ایرلاین ها علیرغم هشدارهای سازمان هواپیمایی کشوری به اراده خود کارشان را ادامه می دهند و از برخوردها و جریمه های اعمال شده ترسی ندارند. واقعاً که !
دنبال متخلفین کمبود و گرانی مرغ در بازار نگردید می دانید که مشکل جای دیگری است!
مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان گفته:< از آن جائی که گوشت مرغ به عنوان یکی از کالاهای اساسی مورد استفاده مردم به شمار می رود و هم اکنون نیاز به نظارت بیشتر دارد اجرای این طرح در دستور کار قرا گرفته و از کشتارگاه ها تا عرضه در سطح عمده و خرده فروشی مورد بازرسی قرار خواهند گرفت.> وی هشدار داده با آن دسته از واحدهائی که اقدام به تخلف می کنند به شدت برخورد قانونی خواهد شد.
عرض شود قضیه مشکل مردم در تهیه مرغ و گرانی آن که کار دیروز و امروز نیست و مدتهاست ادامه دارد و اینکه ایشان از مردم خواسته هر جا تخلفی دیدند گزارش بدهند از آن فرمایشات است چون احتیاجی به این خبر دادن نیست و در تمام شهر کمبود مرغ گرانی آن و تخلف در عرضه و فروش به وضوح مشهود است. حتی موضوع به راحتی در برنامه های خبری چه کشوری و چه استانی عنوان می شود. در همین گزارش چند شب پیش شبکه استانی مرغ فروش صراحتاً گفت یک تن مرغ درخواست می کند 300 کیلو به او می دهند. یکی دیگر گفت مرغ را بالاتر از قیمت مصوب بما می دهند و پشت فاکتوری صادر می شود و کاری از دستمان ساخته نیست و با این وضع جناب بیرانوند انتظار دارند مردم چه گزارشی از تخلفات به ایشان یا سازمان بدهند¿ همه چیز روشن و متخلف معلوم و مشخص است. ضمناً تا آنجا که ما می دانیم سرکشی و نظارت و کشف متخلف از وظایف سازمان بازرسی صنعت و معدن است و بعد از تشکیل پرونده نوبت به رسیدگی تعزیرات می رسد. ولی چرا به وظایفشان عمل نمی کنند یا زحمتشان را می کشند اما زورشان به متخلفین اصلی نمی رسد بهتر است دلیل این وضع روشن شود. اشکال در خرده فروشی نیست و حتماً مسئولین می دانند کار از کجا خراب است حالا دلیل اینکه چرا اگر قرار است نظارت در دستور کار قرار بگیرد موضوع از منشاء و نه از خرده فروشان پی گیری نمی شود آقایان مسئولین باید پاسخگو باشند و اگر مرغ فراوان شد و قیمت های مصوب را اجرا کردند معلوم می شود که نظارتی در کار است و به تخلف ها رسیدگی و برخورد لازم انجام شده است.
دیدید می شود یکماهه برای زلزله زدگان سرپناه ساخت؟
استاندار خوزستان گفته ظرف یکماه آینده محل مناسب ایمن برای اسکان زلزله زدگان اندیکا ساخته خواهد شد.
قابل توجه معاونی که گفته بود < کی گفته در مدت یکماه می شود برای اهالی آسیب دیده مسکن ساخت> مسلماً در مدت یکماه نمی شود مجتمع مسکونی ساخت اما می شود سرپناهی درست کرد که این هم استانی های مظلوم از سرما و باران در امان باشند. ان شاا... هلال احمر هم وسایل گرمایشی را به موقع فراهم و بین آسیب دیدگان توزیع کنند.
برچسب ها : انتصابات غیر قانونی فاصله اجتماعی گرانی مرغ