شماره خبر : 6090
منتشر شده در مورخ : ۱۶ آبان ۱۴۰۰
ساعت : 19:14
راوی گفت: چرا عضو شورای شهر، پروژه قطار شهری را از کارهای ناتمام نمی داند؟

راوی گفت: چرا عضو شورای شهر، پروژه قطار شهری را از کارهای ناتمام نمی داند؟

چرا عضو شورای شهر، پروژه قطار شهری را از کارهای ناتمام نمی داند؟
یک عضو شورای شهر اهواز در حالی از اولویت اتمام پروژه های نیمه تمام خبر داده که کمترین اشاره ای به بزرگترین پروژه ای که روی دست شورا و شهرداری مانده، یعنی قطار شهری اهواز نکرده و حتی از پی گیری آن هم حرفی به میان نیاورده، طرحی که با دیوارهای زشت احداث شده. اطراف کارگاههای تعطیل شده، چهره شهر را از آنچه بود، بدتر کرده است.
ایشان همچنین در حالی اجرای پروژه های بزرگ و ماندگار در اهواز را مطرح کرد که شهرداری حتی قیر برای لکه گیری آسفالت خیابانها ندارد، اعلام زمان پایان پروژه تقاطع غیر همسطح فلکه دانشگاه چمران را هم به مجری و شهردار حواله کرد. وی اتمام بقیه طرحهای نیمه تمام را در دستور کار دانست که یک حرف کلی است. او دفع آب های سطحی را همچنان منوط به تامین منابع مالی عنوان کرد. وی این را هم گفت که در سه منطقه کوی جمهوری، ملاشیه و پردیس سرای محله نیمه تمام داریم و زمین های ورزشی هم باید تجهیز و ساماندهی شوند.
خدا وکیلی این چه وضع گزارش دادن از کارهاست؟ شورا باید به مردم بگوید در این مدت چند ماه که از کار آنها گذشته، چه کاری انجام شده و چه خدماتی در اختیار شهروندان قرار گرفته و اینکه بخواهند تا آخر دوره این مطالب تکراری را بازگو کنند چه دردی از مردم دوا می شود و کدام گره، گشوده خواهد شد؟
این عضو شورا بهترین منبع برای ارائه خدمات و ایجاد اشتغال و درآمد پایدار در مدیریت شهری را ایجاد بستر سرمایه گذاری دانسته است. بفرمائید برای ایجاد چنین بستری کی می خواهید دست بکار شوید؟ تا حالا چه کرده اید؟ مگر با حلوا حلوا گفتن دهان شیرین می شود. بخشی از شهرداری که این وظیفه یعنی جذب سرمایه گذار را دارد، چه می کند و چرا گزارش کار نمی دهد؟
وی در جای دیگر گفته شورای شهر در انتصابات شهرداری دخالت نخواهد کرد. نه به آن شوری شور که شورای قبلی کاری بجز عزل و نصب در شهرداری و انتصابات بستگانشان در سمت های مختلف نداشت، نه از این شورا که می گویند اصلاً کاری به کار انتصاب ها ندارد. اگر در این مورد دخالت نمی کنید اما نظارت بر عملکرد مدیران شهرداری که از وظایف شوراست، چرا از این بابت به وظایفتان عمل نمی کنید؟ در شهری که به اقرار شهردار، حتی نظافت شهر هم مناسب نیست و ما می بینیم که هر هفته با اعتصاب کارگران برخی پیمانکاران جمع آوری نظافت، مناطقی از شهر زباله دانی می شود، نباید به این وضع رسیدگی شود؟ اگر کار شورا نظارت و پی گیری و برخورد با مسایل روزمره شهرداری و مدیرانش نیست، پس آقایان چکاره اند؟
این مطالب نه از روی غرض، بلکه بخاطر اصرار به تلاش شورا برای بهبود وضع شهر اهواز است که به خصوص بعد از انتصاب شهردار مورد نظر شورای شهر، مردم انتظار دارند، در شهرداری و شورا تحرک بوجود آید و به جای تکرار مکررات، شاهد انجام کار و اتمام پروژه های ناتمام باشند.
برخوردهای کلامی با بانکها، موانع تولید را رفع نخواهد کرد
بالاخره یکی پیدا شد که از عملکرد کار گروه استانی تهسیل و رفع موانع تولید انتقاد کند. البته راوی ابتدا خواست بنویسد که بالاخره یکی پیدا شد که «مردانه» در مقابل کار گروه استانی تسهیل قد علم کند که بعد متوجه شدم سرکار خانم عموری دبیر شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی این گلایه را کرده و اجرایی نشدن مصوبات ستاد تسهیل را عنوان کرده است. به گفته این خانم، اجرایی نشدن مصوبات این کار گروه باعث بروز مشکلات و چالش های متعددی برای بخش خصوصی می شود و انتظار اینست که در این زمینه شاهد عملکرد بهتری در خصوص حل مشکلات واحدهای تولیدی و بخش خصوصی باشیم.
البته این حرف تازه ای نیست و سالهاست، به خصوص عملکرد بانکها نسبت به اجرای مصوبات کار گروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید رضایت بخش نیست و خط و نشان کشیدن های استانداران قبلی که هرگز حریف بانکهای استان نشدند ( چون آنها فقط گوش به زنگ روسای خود در مرکز هستند) به جائی نرسید.
حالا باید دید آقای خلیلیان که در این باره تذکراتی به بانکها داده، آیا می تواند آنها را وادار به اجرای مصوبات این کارگروه بکند یا ایشان هم تا زمانی که از استان خواهد رفت، به برخوردهای کلامی رضایت خواهد داد.
بازگشایی نیم بند مدارس سودی که ندارد، زیانبار هم هست
بعد از گذشت 20 ماه، حالا که قرار شده مدارس بازگشایی شوند، باید دید این کار تا چه اندازه با هماهنگی آموزش و پرروش و دانشگاههای علوم پزشکی بوده است. چون با وجود هزینه هایی که برای آماده شدن مدارس شده، سرپرست وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده حضور دانش آموزان در مدارس اختیاری و به عهده مدیران مدارس است، یعنی حضور و غیابی در کار نیست و هر دانش آموز دوست داشت به مدرسه برود و هر کدام که خودش نخواست یا خانواده اجازه نداد، می تواند کما فی السابق در خانه بماند و به تحصیل مجازی ادامه بدهد. به این ترتیب معلوم است که هشدارها برای خیز بعدی کرونا، با شروع بازگشایی مدارس جور در نمی آید و این میلی بودن رفتن به مدارس، وضع را از آنچه بود، خراب تر می کند. تصاویر مربوط به اولین روز بازگشایی مدارس نشان می داد که در هر کلاس چهار یا پنج دانش آموز یا کمی بیشتر نشسته اند که توجیه ندارد.
آیا بهتر نیست هر کاری می خواهند بکنند با هماهنگی دستگاهها باشد تا این طور طرحهای اساسی نیم بند اجرا نشوند و وقت و پول های آموزشی هدر نرود؟
به جای وعده خودروهای بدون قرعه کشی، هزینه های بچه را تقبل کنید
از وقتی گفته اند به مادران به خاطر فرزند دوم ماشین بدون قرعه کشی می دهند، واکنش های عجیب و غریبی از طرف مردم در فضای مجازی جلب توجه می کند اما موردی که در بیشتر این اظهارنظرها به چشم می خورد اینست که گفته اند بهتر است به جای این وعده، خرج خرید پوشاک و تحصیل رایگان و درمان مجانی کودک را می دادند، حالا بیکاری بچه ها بعد از بزرگ شدن هم بماند!
ضمن اینکه خرید خودرو پول می خواهد، بد هم که مرتب خرج تراشی دارد.
 
 

 

برچسب ها : عضو شورای شهر خوزستان قطار شهری