راوی گفت : استاندار مدیران را بلا تکلیف نگذارد یا تغییر کنند یا تثبیت شوند
مدتی است هر روز صبح که کارکنان استانداری مشغول کار می شوند در راهروها می پیچد که ساعت یازده مراسم معارفه است که منظور تغییر دو معاون استاندار است که قرار است یک چشم پزشک و یک نیروی شرکت نفتی در این سمت ها منصوب شوند. همچنین شایع شده که ده فرماندار تغییر خواهند کرد که تا حالا خبری نشده است. این حرفها باعث شده که انگیزه ادامه خدمت در مدیرانی که بحث تغییر آنهاست، از بین برود و انتظار اینست که یا هر چه زودتر انتصابات مورد نظر انجام شود، یا به کسانی که قرار است ابقا شوند اطمینان بدهند که ماندنی هستند. هر چند هر مدیری تا آخرین روز و ساعتی که کسی به جای او تعیین نشده، موظف است انجام وظیفه کند.
و اما در کنار این مسایل، اکنون استاندار خوزستان از تغییرات مدیریتی تا دو هفته آینده خبر داده است.
آقای خلیلیان گفته : < مدیران جدید به ستاد مرکزی وزارت کشور معرفی شده اند و نیاز است در استعلام های آن ها تسریع شود تا نسبت به تغییرات مدیریتی ظرف یک یا دو هفته آینده اقدام کنیم.>
استاندار یکی از نیازهای استان را اصلاحات مدیریتی متناسب با شرایط استان و انطباق با سیاست های دولت جدید عنوان کرده است.
این یک واقعیت است که وقتی دولتی عوض شود، قاعدتاً تمام مسئولان دولت قبل که سیاست کاری آنها با شرایط تازه وفق ندارد، تغییر کنند و انجام اینکار اجتناب ناپذیر است، بنابراین چه لزومی دارد در این تغییرات تاخیر شود و انگیزه کاری مدیران به خاطر بلاتکلیفی از آنها سلب شود، فقط در این میان یک موضوع هم باید مد نظر باشد و آن این که اگر قرار است انتصابات جدید رخ بدهد، انتظار اینست که شایسته سالاری بطور جد رعایت شود و مدیرانی با رزومه موفق، سابقه خوب و متخصص در جایگاهی که به آنها سپرده می شود، جایگزین مدیران فعلی شوند و اگر غیر از این باشد، دولت جدید توفیقی در خدمات رسانی و تامین رضایت مردم و پیشبرد امور نخواهد داشت که امیدواریم چنین نشود و چهرههای امتحان داده بکار گرفته شوند.
بعضی مدیران جایگاه استانداری را جدی نمی گیرند!
به قرار اطلاع یکی از مدیران کل استان در جلسات استانداری حضور نمی یابد و حتی معاون او هم حاضر نیست جور رئیسش را بکشد و مدعی می شود که به او ماموریت داده نشده که در جلسات استان شرکت کند و باید دید چرا استاندار در این مورد کوتاه می آید.
به یاد می آوریم که این استان، استاندارانی داشته که اگر به جای مدیر کل، معاونش به جلسه می رفت، او را راه نمی داد و مدیر مربوطه را بازخواست می کرد و هشدار می داد که اگر این کارش تکرار شود، فکری برای او خواهد کرد.
تازه این از استاندار، حتی معاون استاندار داشته ایم که مدیران جرات نمی کردند در جلسات به ریاست او شرکت نکنند و اگر مدیری دیر می رفت او را چنان می شست که حساب دست بقیه می آمد و جرات نداشتند برای حضور در جلسات استانداری تعلل کنند. حالا چه شده که به جایگاه استانداری آن طور که باید و شاید اعتنا نمی شود؟
با وجود شبکه ورزش، چرا مسابقات زنده از شبکه سه پخش می شود؟
بعضی کارهای رسانه ملی مورد اعتراض بسیاری از بینندگان است، مثل همین پخش نکردن مجموعه های دنباله دار که آخریش <سرجوخه> است.
می دانیم که در حال حاضر بیشتر سریالهایی که از شبکههای ایران پخش می شوند تکراری است حتی شبکه یک (زیرخاکی) و تنها مجموعه ای که الان بیننده دارد، همین سرجوخه است که تکراری نیست اما خیلی از شب ها به دلیل پخش مسابقات ورزشی آن را نمایش نمی دهند، در حالی که اکثر بینندگان چنین مجموعه هایی ورزشی نیستند و مایلند سریال را ببینند. حرف این معترضین اینست که وقتی یک شبکه ورزشی داریم که دلیل ایجاد آن پخش مسابقات و خبرها و تحلیل های ورزشی است، چرا باید شبکه سه به جای آن، این مسابقات را حتی زمان پخش یک مجموعه پر بیننده گزارش کند؟
آیا این جفا در حق بینندگان غیر ورزشی نیست و آیا چنین روالی باعث نمی شود که علاقمندان به مجموعههای ایرانی به تدریج مشتری سریال های ترکی و دیگر برنامههای شبکههای غیر ایرانی شوند؟
بستن راهها، تنها راه حل مشکلات ترافیکی اهواز است؟
در حالی که یک عضو شورای شهر از اصلاح هندسی معابر اهواز به منظور رفع مشکلات ترافیکی خبر داده، جاده باریک کنار تقاطع غیر همسطح دانشگاه چمران که در حال احداث است، بسته شد و وضع تردد در این بخش از شهر، از آنچه بود، بدتر شد هر چند وقتی هم که باز بود به دلیل جاری شدن فاضلاب در آن وضعیت کثیف و آزار دهنده ای داشت. با بسته شدن این راه، خودروها ناچارند از یک کوچه باریک وارد جاده رفیش بشوند و از آنجا به سمت جاده گلستان بروند که خیلی معطلی دارد. البته اهوازیها عادت کرده اند که هر وقت قرار است در نقطه ای از شهر پروژه ای اجرا شود، تنها راه ابتکاری مسئولان مربوطه را که بستن راههاست، تحمل کنند.
آیا برگشت سرمربی سابق، فولاد را به اوج قبلی می رساند؟
مدتی بود تیم فوتبال فولاد نتایج خوبی نمی گرفت و می رفت که به قعر جدول سقوط کند. برخی از اهالی ورزش این وضعیت تیم را ناشی از رفتن سرمربی سابق فولاد می دانستند و این ظن به وجود آمده بود که اعضای تیم هم با رفتن سرمربی مورد علاقه شان، انگیزه خوب بازی کردن را از دست داده اند و به این دلیل است که تیم نتیجه نمی گیرد. حالا این سرمربی (آقای نکونام) به فولاد برگشته که ما نمی دانیم این رفت و برگشت پشت پرده ای داشته یا نه اما آنچه برای ورزش دوستان و هواداران تیم فولاد مطرح است این است که فولاد به اوج سابق خود برگردد.
آسیب شناسی و تحلیل فعل و انفعالهایی که بر این تیم میگذرد وظیفه کارشناسان بی غرض و آگاه به این مسایل است.
برچسب ها : استاندار خوزستان ورزش خوزستان