شماره خبر : 6110
منتشر شده در مورخ : ۱۸ آبان ۱۴۰۰
ساعت : 20:17
راوی گفت: بعید است نارضایتی ها و نواقص مشهود در بازدیدها با یک ضرب الاجل رفع شوند

راوی گفت: بعید است نارضایتی ها و نواقص مشهود در بازدیدها با یک ضرب الاجل رفع شوند


رئیس قوه قضائیه هر جا سرکشی و بازدید می کند، متوجه می شود کارها آن طور که باید نیست و می شد خیلی بهتر باشد و برخی کم کاری ها و غفلت در امور محوله کاملاً ملموس و مشهود است،مثل همین انبارهای اموال تملیکی که آقای اژه ای حسابی از وضع موجود شاکی بود چرا که به قول ایشان در این انبارها،کالاهای زیادی بدون هیچ گونه ضابطه نه شرعی نه قانونی مدتهای مدید به حال خود رها شده و رسوب کالا در آنجا بیداد می کند.  در بازدیدهای قبلی هم ایشان از روند کارها راضی نبودند. کما اینکه در بازدید از بنادر گفته اند : به هیچ وجه قابل تحمل نیست هزاران تن برنج و ذرت در بنادر فاسد شود و باید به این وضعیت خاتمه داد. مسلماً چنین بازدیدهایی می تواند هشدار دهنده باشد اما اینکه بخواهند وضع را تغییر دهند گمان نمی رود با یک ضرب الاجل کوتاه مدت همه چیز درست شود چون در مواردی علت تاخیرها و توقف کارها،نقص قانون،تعدد مراکز تصمیم گیری و ضرورت صدور دستور قضائی است،مثل همین سازمان اموال تملیکی که آخرین حلقه مبارزه با قاچاق و ارز است و تا پرونده کالاها از گمرک صادر نشود و اگر توقف قضائی نداشته باشد،قابل اقدام نیست. به عبارت دیگر وظیفه سازمان اموال تملیکی از زمانی شروع می شود که پرونده ای حکم تعزیرات مبنی بر ضبط کالا به نفع دولت را گرفته باشد. تا آنجا که راوی اطلاع دارد،چند سال پیش با قانون جدیدی مبنی بر فروش اموال تملیکی به شرط صادرات،کار فروش این املاک متوقف شد چون انجام این کار نیاز به پرونده و مشتری خاص دارد،ضمن اینکه تا مراحل صدور رای طی شود برخی تجهیزات و لوازم کشف شده از مدل می افتند یا کهنه می شوند و خریدار ندارند. ابتدا کالا را گمرکات تحویل می گرفت اما طبق قانون جدید آن را به سازمان اموال تملیکی دادند که به این ترتیب یک بار سنگین را از روی دوش گمرکات برداشتند و بر دوش این سازمان که تحمل آن را نداشت،گذاشتند. در خصوص نحوه نگهداری اموال هم مشکل اساسی اینست که انبارهای اموال تملیکی اجاره‌ای هستند و حاضر نیستند در آنجا هزینه کنند بنابراین حتی قفسه بندی هم نمی شوند و اموال همانطور که در هم کشف و ضبط می شوند،به همان شکل هم آنها را دپو می کنند. بیش از یکسال است که زمینی جنب انبارهای هلال احمر برای سازمان اموال تملیکی خریداری شده اما عزمی برای ساخت آن وجود ندارد. در مورد فاسد شدن برخی کالاها و نگهداری آنها هم علت اصلی تعیین تکلیف نکردن آنهاست. مثلاً وقتی گفتند این ذرت فاسد است باید بگویند آن را چه کنند چون اجازه استفاده در الکل سازی،سوزاندن آن یا ریختن به دریا را نمی دهند،پس چه باید کرد¿ 
القصه زمانی می توان از این بازدیدها نتیجه مطلوب گرفت که دستگاههای مرتبط با یک موضوع هماهنگی داشته باشند،از تجارب نیروهای با سابقه و پیش کسوت بهره بگیرند و مدیر یا کارکنان مربوطه هم شهامت بیان حقایق و علت رکود کاری یا تاخیر در کارها را داشته باشند.
حذف حقوق بگیران غایب شهامت مدیریتی می خواهد
شهردار اهواز گفته اعلام رقم 630 نفر افرادی که در شهرداری حضور ندارند اما حقوق می گیرند،اشتباه لفظی بوده و عدد 130 نفر حقوق بگیران غایب صحیح است. 130 نفر هم عدد کوچکی نیست و اگر واقعاً چنین است باید به این وضع رسیدگی شود چون درآمد شهرداری از محل پولهایی است که مردم می دهند و باید از هدر دادن یک ریال آن جلوگیری شود که اقدام در این مورد نیازمند شهامت مدیریتی است. 
در سایر دستگاهها و سازمان ها هم مواردی وجود داشته و شاید هنوز هم دارد که افرادی در اداره ای شاغل هستند ( بیشتر سمت های تشریفاتی ) اما اداره دیگری را مجبور به پرداخت حقوق آنها می کنند. مثل قضیه تحمیلی که در گذشته در حق شرکت آبفای اهواز شده بود،به این ترتیب که یکی از استانداران سابق چهل مشاور داشت که حقوق آنها را آبفا پرداخت میکرد و حقوق‌ها هم از بیست میلیون تومان به بالا بود، منتهی یک مدیر عامل پیدا شد که شهامت نشان داد و این پولها را قطع کرد،هر چند به دلیل همین کارها عمر مدیریتی این نیروی مخلص و شجاع کوتاه بود اما با این کارش توانست کلی از بار مالی تحمیلی به شرکت را از دوش آن بردارد.
اگر این کار احتکار نیست پس چیست؟
رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو گفته: هم اکنون حدود 150 هزار دستگاه خودرو در پارکینگ ها رسوب کرده و این خودروها باید تا آبان تحویل داده می شد که به بهانه کمبود قطعه آنها را نگه داشته اند،در حالی که دلیل اصلی آن انتظار خودرو سازان برای افزایش قیمت است.
      من از بیگانگان هرگز ننالم  ‌
               که با من هر چه کرد،آن <آشنا> کرد!
وزیر بهداشت گفته: ما با روس ها 60 میلیون دز واکسن اسپوتیک قرار داد واردات داشتیم که فقط دو میلیون دز به ما دادند!در عوض بعضی کشورها که از آنها انتظار نداشیم پیشنهاد دادند واکسن به صورت هدیه دهند که زیر بار منتشان نرفتیم.
فقدان یک چهره خدوم و مردمی
در حوزه فرهنگی
با خبر شدیم که اصغر جعفری پیشه معروف به جعفری از قدیمی ترین کتابفروش های اهواز که در سال 1337 کتابفروشی جعفری به همت پدرشان تاسیس شد و خدمات ارزنده ای در حوزه فرهنگی به مردم استان داشته،دار فانی را وداع گفت که برای آن زنده یاد مغفرت و شادی روح آرزو می کنیم.
کتاب دوستان اهوازی خدمات گرانقدر مرحوم جعفری و شادروان بوستان که او نیز یکی از کتابفروشی های معروف را مدیریت می‌کرد بطوری که این دو کتابفروشی پاتوق ادب دوستان قبل تا بعد از انقلاب بودند،فراموش نمی کنند.
تمام متقاضیان ملاقات حضوری با استاندار،مشکل شخصی ندارند
استانداری خوزستان اعلام کرده شهروندانی که متقاضی ملاقات حضوری با استاندار خوزستان هستند می بایست درخواست خود را با ذکر مشکل به واحد ارتباطات مردمی (سامد) و یا سامانه 111 اعلام نمایند تا موضوع پی گیری شود.
موضوع اینست که افراد دلسوزی داریم که می خواهند مواردی را که نمی شود آشکارا بیان نمود بطور خصوصی با استاندار در میان گذارند. 
این مطالب شخصی نیست و جنبه دلسوزی دارد اما ظاهراً انتظار اینست که فقط <مشکل> مطرح شود و دست بقیه به استاندار و شاید به رئیس دفترش هم نرسد!

برچسب ها : رئیس قوه قضائیه وزیر بهداشت رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو