شماره خبر : 6128
منتشر شده در مورخ : ۲۲ آبان ۱۴۰۰
ساعت : 18:14
راوی گفت:به اعتقاد رئیس قوه قضائیه شنیدن مانند دیدن نیست

راوی گفت:به اعتقاد رئیس قوه قضائیه شنیدن مانند دیدن نیست


رئیس قوه قضائیه پس از بازدید از انبارهای اموال تملکیی گفته است: <هیچ دستگاهی وظیفه اش را در باره قانون قاچاق و ارز، عمل نکرده است، حتیقوه قضائیه.
آقای اژه ای خطاب به مسئولین مربوطه این را هم گفته که اگر می رفتید و می دیدید حس دیگری داشتید و این وضع توجیه پذیر نیست و من در این مورد جدی هستم و تا آخر،کار را دنبال می کنم.
این خیلی خوب است که مقامات کشوری به جای چسبیدن به میزشان و اکتفا کردن به گزارشها و مشورت اطرافیان و معدود افرادی که به آنها نزدیک هستند خودشان مرتب بازدیدهایی از حوزه کاری شان داشته باشند و همه چیز را آن طور که هست متوجه بشوند و به شنیدنی ها راضی نشوند. 
ای کاش این رویه در سایر دستگاه ها،ارگانها و نهادها هم مورد عمل قرار می گرفت و رئیس قوه مجریه هم همانطور که خودش شخصاً به استانها و مراکزی که با مردم سر و کار دارند سرکشی سرزده می کند، به وزیران و استانداران هم دستور می‌دادند نیمی از وقت هایی را که به نشستن در جلسات و اتاق‌هایشان می گذرانند،صرف بازدیدها از ادارات و میان مردم بکنند،این در حالی است که حتی معاونین آقایان هم از این برنامههای مردمی و بازدیدهای سرزده از زیر مجموعه‌هایشان ندارند. چنین رویه ای علاوه بر اینکه موجب می‌شود مدیران این دغدغه را داشته باشند که هر روز و ساعت ممکن است مقام بالاتری سراغشان برود و عملکردشان را زیر ذره بین داشته باشد،در عین حال به نفع مدیران هم هست چون مسایل و مشکلاتشان را مستند نشان می دهند و چه بسا به نفعشان در امور کاری منجر شود. مثل همین انبارهای اموال تملیکی که علاوه بر اطلاع از دلیل ماندن کالاها در آنجا،مشکل استاندارد نبودن نگهداری آنها که اجاره ای بودن محل های انبارهاست مشخص شد و قطعاً برای رفع مشکل فکری خواهند کرد. به هر حال این جور بازدیدها نتیجه دارد به شرطی که بقیه هم مثل آقای اژه ای بهانه های نامعقول را نپذیرند و بگویند تا آخر پای کار ایستاده اند،چون مملکت از بازدیدهای تشریفاتی و خنثی خیری ندیده است.
با پزشکان متخلف غیر متخصص و پزشک نماها برخورد کنید
در خصوص دختری که بی رحمانه قربانی وجود بی نظمی و قانون شکنی جامعه پزشکی استان شد هر چه بحث و مطالبه گری از مسئولین مربوطه شود،کم است و آنها که بر کار پزشکان شهر نظارت دارند و وظیفه خود را به نحو مطلوب انجام نمی‌دهند باید پاسخگوی وقایع تلخی باشند که هر چند وقت اتفاق می افتد،اما چه کسی باید به این وضع رسیدگی کند؟ 
البته مقام های دادگستری و برخی مسئولین اعلام کرده اند که به این پرونده رسیدگی خواهند کرد اما در این ماجرای غمبار پای خیلی ها به میان آمده است.  ‌
این طور که پدر قربانی تعریف کرده، دستیار پزشک در غیاب او، داروی بیهوشی را تزریق کرده و مانع از تماس مادر دختر بیهوش با اورژانس شده، بعد هم که آمده اند تجهیزاتشان کامل نبوده و زمان زیادی برای احیای دختر گذشته تا به بیمارستان امام منتقل شده است که اگر پزشک در محل کارش حضور داشت، اگر دستیار دکتر خودسرانه داروی با دوز بالا (به گفته پدر قربانی) تزریق نمی کرد، اگر 115 به موقع و مجهز می رسید، شاید این اتفاق تلخ نمی افتاد. بهر حال ما قضاوت غیر کارشناسانه نمی کنیم و تنها به نقل قولها پرداختیم.
اما اولا‌ فقط این دکتر نیست که بدون داشتن تخصص دست به اعمال جراحی زیبایی زده، و تعداد زیادی پزشک عمومی آزادانه این کار را می کنند و حالا معروف هم شده اند. ثانیاً برخی از عمل‌هاو جراحی های زیبائی (صورت یا سایر اعضای بدن) به جای بیمارستان در منازلی که فاقد تابلوست انجام می شود و در مواردی وقاحت به آنجا رسیده که برای این کارهای غیر قانونی تبلیغ می شود و بنر نصب می کنند و جان کلام این که چرا باید نظارت بر چنین  کارهای غیر مجاز انجام نشود. نکته دیگر اینکه کسانی که با جان مردم بازی می کنند و عامداً حتی دستشان به مرگ افرادی آلوده می شود چرا پس از شناسایی و اثبات جرم به مردم معرفی نمی شوند تا از جای دیگر و با شیوه دیگری سر در نیاورند¿ 
 بدتر از همه این که یکی از مسئولین گفته چون این عمل ها بعد از غروب انجام می شود ما پول اضافه کاری نداریم تا برای ناظر هزینه کنیم،که این عذر بدتر از گناه است و گرنه همانطور که می توانید برای واکسن زدن تا ساعت 2 بامداد شیفت داشته باشید،چطور نمی توانید تا یکی دو ساعت بعد از غروب چنین هزینهای را تامین کنید،ضمن اینکه اگر ناظران،محل های غیر مجاز را صبح‌ها شناسایی کنند و شما آنها را پلمپ کنید،نیاز به شب کاری پرسنل نیست. در هر صورت مردم منتظرند این اتفاق موجب شود که با برخورد مقتضی دکان هایی که بدون داشتن تخصص به مردم آسیب یا موجب مرگ آنها می‌شوند بسته شود تا دیگر شاهد چنین رخدادهای غمباری نباشیم.
صدور احکام مشاوران و دستیاران استاندار
در حالی که انتظار می رود استاندار خوزستان تغییراتی را در معاونت ها و برخی مدیران حوزه ها انجام دهد، فعلاً ایشان به انتصاب مشاوران خود اولویت داده است. 
بر این اساس طی حکمی از طرف آقای خلیلیان، مهدی طرفی به عنوان مشاور جوان منصوب شد. 
در این حکم استفاده از اندیشه های نو و خلاق برای پیشرفت اهداف دولت،تاکید شده است.در حکم دیگری از طرف استاندار خوزستان،محمد میناوی به عنوان مشاور و دستیار ویژه استاندار منصوب شد. 
در این حکم خواسته شده با انجام مطالعات و بررسی‌های لازم،پیشنهادهای مورد نظر برای اتخاذ تصمیم به استاندار ارائه شود. باید دید آقای خلیلیان هم بنا دارد مثل استاندار سابق تعداد زیادی مشاور و دستیار منصوب کند یا به همین تعداد بسنده خواهد کرد. ضمناً بد نیست ایشان پرونده مشاوران سابق و عملکرد و میزان بهره دهی آنها را بررسی کند تا خطاهای آزمون در آزموده‌ها تکرار نشود.

برچسب ها : رئیس قوه قضائیه جامعه پزشكی استاندار خوزستان