راوی گفت:توانمندی استانداران، مهمتر از تفویض اختیار به آنهاست
تجمع مردم چهار محال و بختیاری بدون غوغا سالاری
بر خلاف نظر استاندار چهار محال و بختیاری که گفته بود مشکل آب چهار محال و بختیاری بیشتر از استان اصفهان است ولی مردم، نه حالش را دارند، نه حوصله اش را و نه به خود اجازه می دهند کف خیابان و کف رودخانه بیایند، دیدیم که در دو تجمع، هم در شهر کرد و هم در مقابل استانداری آنجا حضور پررنگی داشتند و مطالبات خود را در خصوص مسائل و مشکلات آبی عنوان کردند با این تفاوت که این تجمع ها کاملاً مسالمت آمیز و بدون غوغا سالاری و با فرهنگ بالا برگزار شد و به جای ماندن و خوردن سه وعده غذای گرم در شهر، از مسئولان خواستند که حق و حقوق قانونی آنها را ادا کنند و بعد به خانه برگشتند.
توانمندی استانداران، مهمتر از تفویض اختیار به آنهاست
وزیر کشور با تاکید بر اینکه باید کشور را استاندار محور اداره کنیم نه وزارتخانه محور گفته : اختیارات وزارتخانه ها به استانداران تفویض می شود و از این پس وزارتخانه ها بیشتر نقش حمایتی و نظارتی خواهند داشت و برای تحقق این امر، مصوبه ای به هیات دولت خواهیم داد.
وحیدی از استانداران هم خواسته تعامل، همکاری و همراهی بیشتری با نمایندگان مجلس داشته باشند.
عرض شود که نظر وزیر کشور یعنی استاندار محور کردن کشور، به شرطی تحقق می یابد که ایشان با علم به اینکه یک نفر به عنوان استاندار، توانمندی و خلاقیت آن را دارد که بتواند در استان مستقل عمل کند و از اختیارات تفویضی به خوبی در راستای ارتقاء استان و جلب رضایت مردم، بهره ببرد و باید دید در حال حاضر انتصاب های جدید با رعایت این شاخص بوده و شایستگی، تخصص و تجربه استانداران مد نظر بوده یا عوامل دیگری در این انتصاب ها دخیل بوده که با گذر زمان و مشاهده عملکرد آقایان، موضوع مشخص خواهد شد.
واقعیت این است که در حال حاضر هم اختیارات استانداران کم نیست منتهی باید دید کدام استاندار می تواند به خوبی از این بابت موفق عمل کند.
کسی که به عنوان استاندار منصوب و به یک استان می رود باید جاذبه هایی مانند قدرت بیان، استعداد ذاتی، هوش و فراست بالا و در مجموع توانمندی این کار را داشته باشد و حتی از نظر ظاهر، نشاط در چهره اش هویدا باشد نه اینکه همواره با چهره مغموم و بیمارگونه ظاهر شود و ما خیلی پیش، از این استانداران داشته ایم اما از وقتی شاخصها کم رنگ شد و در انتصابها شایسته سالاری رعایت نشد.
استاندار قوی یا نداریم یا بسیار اندک هستند و این خصوصیت شامل مدیران استان که به عنوان بازوان استاندار باید عملکرد قابل قبولی داشته باشند، می شود.
ضمناً انجام سفرهای مکرر رئیس جمهور نمی تواند خیلی در پیشرفت استانها موثر باشد چون تعهدات و توقعات را بالا می برد و به جای این کار باید از استانداران بخواهند پی گیر کارهای حوزه خود باشند و این همه برای یک سفر معمولی خبر پراکنی و تبلیغات نشود و پی گیری و رفع مشکلات مردم استان و رفتن به میان آنها را باید استاندار انجام بدهد.
بسیاری از شعارها و ترددها جواب نمی دهند و باید در قالب بخشنامه ها موارد به استانها اعلام شود. ما دیدیم که دولت قبلی در دادن شعار و وعده های دهن پر کن موفق نبود و بهتر است از گذشته درس بگیریم.
به هر حال تکرار می کنیم شرط توفیق در استاندار محور کردن کشور، انتخاب افراد واجد شرایط یعنی زیرک و با تجربه با سوابق و تخصص مورد نیاز است و در غیر این صورت نظر وزیر کشور به راحتی تامین نخواهد شد.
ضمناً تعامل استانداران با نمایندگان مجلس نباید به معنی فرمانبردار بودن آنها و تغییرات تحت تاثیر عوامل غیر از شایستگی نیروها باشد.
با اولین باران، چند شهر زیر آب رفت
بعد از آن همه انتظار و دعا برای نزول باران که استان واقعاً تشنه آن بود، دیدیم که با اولین بارندگی چند شهر زیر آب رفت و چه خسارت هایی وارد شد که چنین وضعیتی بی دفاع بودن شهرها را در برابر باران نشان می دهد، البته در بعضی جاها، باران شدید بوده که شاید مهار آب های سیل آسا از توان مسئولان خارج بود، اما به هر حال با توجه به پیش بینی های هواشناسی باید آمادگی بیشتری داشتند.
علاوه بر خساراتی که به خانه های مردم رسید، تخریب جاده ها هم آسیب پذیر بودن آنها را ثابت کرد که باید دید مرمت آنها چگونه خواهد بود. از وضعیت زلزله زدگان اندیکا هم پس از بارندگی اطلاع دقیقی در دست نیست و امیدواریم مشکلات بیشتر نشده باشد. زیر آب رفتن بازار شوشتر هم خبر از بی دفاع بودن این محل در برابر دفع آب های سطحی را دارد که شهردار و شورای شهر شوشتر باید پاسخگو باشند.
رئیس دانشگاه شهید چمران سکته کرد
به قرار اطلاع دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران دچار عارضه سکته مغزی شده و در بیمارستان گلستان تحت عمل جراحی قرار گرفته و هم اکنون در بخش مراقبت های ویژه مغز و اعصاب بستری است. برای ایشان آرزوی شفای عاجل داریم.
واردات کلاه گیس و الاغ!
در باره واردات بی رویه خیلی شنیده اید اما بد نیست به بخشی از فهرست واردات توجه کنید که خالی از لطف نیست چون بین آنها کلاه گیس و سبیل و خوراک سگ با استفاده از ارز دولتی هم بوده، همین طور ظروف ملامین، چکش، دفترچه مشق، آدامس، چوب بستنی، پیچ گوشتی که یک فرضیه هم اینست روی کاغذ اینها نوشته شده ولی در کانتینر چیز دیگری بوده است.
این موضوع در برنامه تهران بیست مطرح شد و آقای یوسفیان ملا عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در این مورد توضیح داد که کلاه گیس و الاغ حتماً جزء واردات بوده که چون ورود زمینی الاغ مقدور نیست قطعاً از طریق هوایی وارد شده است.
ایشان این را هم گفت که 28 تن کلاه گیس وارد شده که این کالاها محرمانه نیست و البته این اطلاعات مربوط به چند ماه قبل است.
وی اطمینان داد که موضوع را پی گیری خواهد کرد و تا حصول نتیجه ول کن قضیه نیست.
برچسب ها : استانداران واردات رئیس دانشگاه شهید چمران