راوی گفت:شهردار پروژه ها را معرفی و برای بهره برداری زمان تعیین کند
برکناری نجومی بگیران کافی نیست باید پولهای به ناحق گرفته، برگردد
چند روز پیش فیش های نجومی و غیر متعارف چند مدیر از شرکت های زیر مجموعه وزارت تعاون در فضای مجازی منتشر شد که ابتدا گفتند جعلی است و در نظر داشتند موضوع را لوث کنند، بعد معاون امور اقتصادی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، برکناری سه نفر از شرکتهای زیرمجموعه وزارت کار را به خاطر فیش های حقوق نجومی از محل کارت هدیه و سکه توییت کرد و حالا با ابلاغ وزیر مربوطه هر گونه خرید و اعطای سکه، کارت هدیه و بودجه محرمانه ممنوع شد که این برخورد و ابلاغ دستورهای جدید صحت فیش های منتشر شده را می رساند.
شرکت زیر مجموعه سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی (این طور که در رسانه ها منتشر شده) درشهریورماه به یکی از مدیران خود 215 میلیون تومان حقوق پرداخت کرده است از جمله 15 میلیون تومان کارانه و 107 میلیون تومان در قالب کارت هدیه، دو مدیر دیگر هم دریافت های 85 میلیون تومانی داشته اند.
واقعاً چه شد که سازمان تامین اجتماعی که در دهه شصت،از بهترین شرکتها بود، به این روز افتاد و این طور سرمایه شرکت را به تاراج داده است. این پولهایی که به اینصورت حیف و میل می شود حاصل زحمات کارکنان زیر مجموعه ها و تضییع حقوق سهامداران است و آیا نباید حساب و کتابی در کار باشد آنهم در کشوری که مسئولانش دم از پیروی ازامام عدالت گستر امام علی (ع) و اجرای فرمانش به مالک اشتر می زنند و در جائی که کارکنان اداری آن ماهیانه 4 - 5 میلیون تومان دریافت می کنند. این زیاده روی ها زمانی اتفاق می افتد که یک قاضی فردی را به خاطرسرقت یک بسته بادام زمینی محکوم می کند.
آقایان باید جواب دهند، چرا نظارتی بر سیستم پرداخت های شرکت های ثروتمند ( که خیلی وقت ها هم ادعا میکنند ضرر می دهند) نیست. این چه عدالتی است که 3 نفر در یک شرکت به میزان صد بازنشسته در ماه دریافتی داشته باشند¿ آیا این موضوع فرقی با اختلاس، دزدی، حیف و میل و غیره دارد؟ باید ببینند این مفسده ها از چه زمانی اتفاق افتاده و چه کسانی باید جوابگو باشند و به محاکمه و مجازات کشیده شوند و این که بگویند 2 یا سه نفر نجومی بگیر از کار بر کنار شدند کافی نیست و قطعاً باید پول های به یغما رفته به خزانه یا همان جائی که بوده برگردد.
ضمناً در صورت اثبات، افرادی که در این قضایا اغماض و کوتاهی کرده اند، بازخواست و معرفی شوند تا عبرت دیگران شود و شاهد چنین تبعیض ها و بر باد دادن دارائی و حیثیت شرکتهای دیگر نباشیم، ضمن اینکه سیستم و ساختار بیمار برخی تشکیلات مثل پتروشیمی ها اصلاح شود.
هزینه خیانت بار تغییرمکان یک فولادسازی که به ما تحمیل شد
به نقل از زنده یاد مهندس رحیم زاده که استاد دانشگاه تهران و به پدر فولاد معروف است، فولاد سپاهان در حکومت قبل در بندر عباس طراحی و آماده مونتاژ شده بود و میلیونها دلار هفت تومانی برای زیر ساخت آن خرج شد و حتی اسکله جداگانه ای هم ساخته شد که با شروع انقلاب کارها تعطیل و پس از انقلاب شورای انقلاب دستور داد دستگاه ها جمع آوری و به مرکز کشور انتقال یابد و با این کار هزینه گزافی به ملت تحمیل شد و توضیح های در باره اینکه تمام کشورهای فولاد ساز، کارخانه را کنار دریا می سازند، قبول نکردند. در آن موقع آن خدا بیامرز در سمیناری که سال 48 صحبت می کرد، ازشدت ناراحتی گریه کرد و خطاب به وزیر صنعت گفت: آقای وزیر، هزینه خیانت بارتان را نسل های بعد پرداخت خواهند کرد.
وزیر در پاسخ به این فرد وطن پرست و دلسوز به او گفت: مهندس شعار نده. و امروز همان روزی است که امثال مهندس رحیم زاده پیش بینی کرده بودند.
شهردار پروژه ها را معرفی و برای بهره برداری زمان تعیین کند
شهردار اهواز گفته: <پروژه ها غیر فعال نبوده، بلکه فعالیت آنها کاهش یافته و با پیش بینی های انجام شده و مشارکت بخش خصوصی و رفع مشکلات بانکی ایجاد شده، درتلاش هستیم پروژه های ناتمام فعالتر و تقدیم مردم عزیز اهواز شود.>
امیدواریم چنین شود و همین انتظار از آقای امینی می رود، اما این طور کلی حرف زدن هم کافی نیست بلکه بهتر است پروژه های مورد نظر شهردار معرفی و برای بهره برداری از آنها زمان تعیین شود تا شهروندان پی گیر و مطالبه گر آنها باشند. اما قبل از هر چیز اگر شهردار بخواهد مردم را خوشحال کند، دستی به آسفالت خیابانها و مناطق شهر بکشد، منتهی حتی لگه گیری هم باید فنی باشد یعنی زیرسازی شده و اسفالت آن موازی و مساوی سطح جاده باشد نه اینکه با لگه گیری هر نقطه، یک برآمدگی ایجاد شود.
ضمناً موانع یا همان سرعت گیرها را مقداری کارشناسی و رنگ آمیزی کنند تا خودروها با ورود به آنها از جا کنده نشوند.
همچنین حالا که همه چیز عادی شده، هوا هم مناسب است، آقای شهردار سری به پارک ها ( مانند پارک دولت) بزند و دستور بدهد محیط آنجا را برای خانواده ها آماده کنند چون در حال حاضر این پارک ها، به خصوص برای بچه ها اصلاً بدرد بخور نیستند.
ما که پارک کودک نداریم، لااقل همین ها را که داریم مناسب سازی کنند.
هر جا را هم که به بخش خصوصی واگذر کرده اند، پیمانکار را وادار به رفع نواقص کنند.
خانواده ها را مجبور به تهیه لباس فرم برای دانش آموزان نکنید
طبق برنامه ای که اعلام شده بود، مدارس به ظاهر بازگشایی شد، اما همین روز اول رفتن دانش آموزان، نشان داد که استقبالی از این وضع نشده و برای هر کلاس که گروه های مثلاً 12 نفری تعیین شده، کمتر از نیمی از بچه ها سر کلاس حاضر شدند و قرار است در هفته یک یا دو روز بروند، با این حال به خانواده ها فشار وارد می شود که برای فرزندان دانش آموزشان لباس فرم تهیه کنند که به نظر نمی رسد منطقی باشد.
به خصوص اینکه در مدارس دولتی، خیلی از خانواده ها بضاعت این کار را ندارند و بهتر است در این باره، سخت گیری نشود.
برچسب ها : شهردار لباس فرم دانش آموزان پارك كودك