راوی گفت: حق نیست مدیریت استان با رسانه های خوزستان غریبانه رفتار کند
در این شک نکنید که اهالی رسانه خوزستان از آگاه ترین و دلسوزترین افراد رسانه ای کشور هستند و هر کس از وضعیت شخصی و اجتماعی آنها خبر داشته باشد به این حقیقت واقف است.
هر رسانه ای که در استان به جایی رسیده و می تواند خود و معدود کارکنانش را اداره کند ، نه از بابت کمکها و تسهیلات دولتی بلکه بخاطر شم درستی است که او را محتاج بقیه نکرده و هیچ مدیر و نماینده و مقام استانی و کشوری نمی تواند ادعا کند که در کنار این رسانه ها یا و یاور آنها بود ، هر کدام هم که تاب و تحمل مشکلات را نیاورد ، به سختی آسیب دید.
نگاهی به مطالب روزنامه ها و اکثر سایت های خبری استان هم نشان می دهد که تا چه حد با سیاست های فرهنگی ، اجتماعی کشور هم آهنگ هستند ، وجود معدود عناصر ناهماهنگ هم که اجتناب ناپذیر است.
راوی این مقدمه را نوشت تا از مدیریت استان سوال کند چرا با وجود پی بردن به حسن نیت رسانه های استان ، آنها را محرم خود نمی دانند؟ چرا کسی حال این طبقه آگاه و زحمتکش را نمی پرسد و تنها وقتی که خطر یک بحران ر ا حس می کنند، از آنها انتظار دارند مراقب باشند ، اشتباهی پیش نیاید ، در حالی که این موارد نیاز به تذکر و هشدار ندارد و رسانه های راستین استان در این مسائل امتحان خود را داده اند ، اما شما در عوض چه رفتاری با آنها دارید؟
آیا این درست است که یک استاندار ، سه ماه بعد از حضورش در استان ، حتی یک نشست با رسانه های استان نداشته باشد؟
آیا علت این بی خبر گذاشتن رسانه ها نداشتن جواب در باره تاخیر در تغییرات است ، در حالی که اگر ایشان بگوید هنوز به این نرسیده که اکثر مدیران مشکلی ندارند و در حال حاضر بهتر از آنها سراغ ندارد ، جای ایراد نیست چون متاسفانه تغییرات در شرایط فعلی رضایت بخش نبوده و هر جا تغییری داده شده هدف مورد نظر که تخصص و شایسته سالاری است تحقق نیافته.
شاید باورتان نشود اما حقیقت دارد که برخی مقامات دیگر استان ها ، با رسانه های مطرح و با سابقه استان ما در باره برخی امور مشورت هایی دارند ، به خصوص آنها که قبلاً در استان بوده اند آن وقت در اینجا آقایان رفتار غریبانه ای دارند حال آنکه در شرایط سخت کاری رسانه ها می توانند طوری رفتار کنند که آنها گره گشا باشند تا فرهنگ رسانه حال و روزش بهتر از آن چه هست بشود.
تغییر مدیر کل فرهنگ و ارشاد نباید این همه حرف و حدیث داشته باشد
صحبت از فرهنگ و رسانه شد به یاد آوردم که این روزها بحث تغییر مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح است ، در حالی که سابقه 6 ساله مدیر کل فعلی طوری است که اگر ابقا بشود ، همچنان می تواند بماند و به کارش ادامه دهد اما با این استدلال که دولتی رفته و دولتی آمده بنابراین باید مدیران قبلی بروند، این تغییرات اجتناب ناپذیر است ولی باز هم بحث اصلی اینست که جایگزینی مناسب پیدا و منصوب شود که در عین فرا جناحی عاشق افکار خود نبوده و به افراطی گری معروف نباشد چون در قضیه فرهنگ رفاقت با جامعه فرهنگی ، بهتر از کارهای دستوری جواب می دهد و مدیری در فرهنگ و ارشاد استان تا حدودی موفق عمل کرده که از این خصوصیت برخوردار بوده است.
ما هم نباید به محض اینکه نشانه های تغییر یک مدیر را دیدیم بد بدرقه بشویم، به عکس بهتر است نیروهای استانی و بومی را قدر بدانیم تا مقامات مرکزی تصور نکنند و به این نتیجه نرسند که در خوزستان مدیران غیر بومی اقتدار بیشتری دارند و کسی در باره آنها حرفی نمی زند.
خوش اخلاق ترین نیروی وزارت جهاد کشاورزی، معاون اقتصادی استانداری شد
در اجرای سیاست گام به گام استاندار خوزستان ، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان تغییر کرد و با رفتن نور ا.... حسن زاده ، طی صدور حکمی از طرف آقای خلیلیان ، رضا فتوجی به عنوان سرپرست این معاونت منصوب شد.
آقا رضا فتوحی متولد 1349 در شهرستان خرم آباد و دارای مدرک کارشناسی ارشد کشاورزی و دکترای مدیریت بحران (خشکسالی) است.
وی سوابق مختلف مدیریتی از جمله معاون وزیر و رئیس سازمان حفظ نباتات کشور ، مدیر کل باغبانی وزارت جهاد کشاورزی ، مدرس دانشگاه ، رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ، مدیر عامل شرکت جهاد سبز و عضو هیات مدیره جهاد تحقیقات آب و انرژی را در کارنامه دارد.
فتوحی به عنوان کارشناس ارشد کشاورزی در خصوص بحران کم آبی و خشکسالی معتقد است، این بحران مهمترین معضل کشاورزی کشور در شرایط کنونی و آینده است. آنچه اهمیت دارد اینست که در کنار سیاست های کلان بخش آب که وزارت جهاد کشاورزی بایستی با همکاری سایر وزراتخانه های مربوطه پیگیری کند، موضوع حقابه کشاورزی و تولید کنندگان یکی از الزامات اولیه است که باید در دستور کار وزارتخانه جهاد کشاورزی قرار گیرد.
آقا رضا فتوحی یکی از گزینه های وزارت جهاد کشاورزی دولت رئیسی بوده و پس از آن هم به عنوان استاندار جدید ایلام از وی نام برده شد.
وی همچنین به عنوان خوش اخلاق ترین فرد وزارتخانه کشاورزی مشهور است. به این ترتیب این مدیر با آنکه غیر بومی است اما سوابق و تخصص وی نوید یک عملکرد خوب را در حوزه اقتصاد استان می دهد ضمن اینکه با سوابق کاری وی در وزارت جهاد کشاورزی میتواند بازوی خوبی برای سازمان جهاغد کشاورزی استان باشد.
به قرار اطلاع حسن زاده معاون سابق امور اقتصادی استانداری خوزستان با توجه به ارتباطات نزدیکی که با مقامات صنعتی در مرکز دارد ، یک سمت فولادی در تهران خواهد گرفت.
چطور وزیر جهاد کشاورزی پای دلالان را به صادرات سیب باز کرد؟
متاسفانه افزایش قیمت موز از جائی شروع شد که وزارت جهاد کشاورزی در نامه ای به وزارت صمت اعلام کرد واردات موز ، فقط منوط به صادرات سیب است که با این نامه ، پای دلالان سیب به واردات موز باز شد.
بعد شروع به صادرات سیب بی کیفیت شد که فقط بدرد خوراک دام می خورد و حتی موردی کشف شد که دلالان سیب زمینی را به جای سیب درختی جا زدند. شگرد استفاده مکرر از مجوزهای صادرات سیب برای واردات موز در کنار مجوزهای جعلی هم چالش هایی ایجاد کرد.
معلوم نیست تا کی باید این کشور و مردم تاوان سوء مدیریتها و قدرت نمایی دلالان را بدهند.
برچسب ها : رسانه های خوزستان دلالان بحران كم آبی خشكسالی