شماره خبر : 6243
منتشر شده در مورخ : ۹ آذر ۱۴۰۰
ساعت : 20:3
راوی گفت:آشفته بازار مرغ استان، دستوری درست نمی شود

راوی گفت:آشفته بازار مرغ استان، دستوری درست نمی شود


<در نظر گرفته شده > در تعهدات مالی چه جایگاهی دارد؟ 
استاندار خوزستان که ظاهراً ترجیح می دهد از بین رسانه‌های استان، با شبکه خوزستان ارتباط داشته باشد، در یک گفت و گوی تلویزیونی نتایج پی گیری مصوبات سفر رئیس جمهور به استان خوزستان را تشریح کرد که البته بیشتر مطالب را قبل از این هم عنوان کرده بود، اما آنچه که راوی را برای اشاراتی به این گفتگو واداشت برخی ابهام هاست که به خصوص در زمینه چگونگی تامین اعتبارات مربوط به سفر است.
از جمله استاندار گفته : بانکها مکلف شده اند اعتبارات ارزان قیمتی برای توسعه سرمایه گذاری در استان تامین کنند و حدود 3 هزار و 900 میلیارد تومان نیز تسهیلات قرض الحسنه برای ازدواج جوانان در نظر گرفته شده است.  ‌
به گفته استاندار : اعتبارات در نظر گرفته شده مجموعاً حدود 36 هزار میلیارد تومان است تا بتوان مشکلات اصلی استان را در بخش های مختلف حل کرد. وزارت نفت هم متعهد شد پنج هزار میلیارد تومان برای پرووِه های مختلف استان پرداخت کند. 
همچنین امکان اشتغالزایی برای حدود 150 هزار نفر در مدت سه سال فراهم می شود و حدود 36 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای اشتغالزایی و حمایت از بنگاهها در نظر گرفته شده است.
شرکت نفت همچنین امسال باید دو هزار میلیارد تومان پرداخت کند.
ابهام هایی که اشاره شد، به خوبی در نحوه اعلام اعتبارات و کمک ها مشخص است. اصلاً بانکها کی به داد مردم برای اشتغالزایی رسیده اند که حالا بار دوم باشد و نحوه پرداخت به هزار و پانصد هزار میلیارد تومان چگونه است که البته باز هم گفته شده < در نظر گرفته شده> ثانیاً وزارت نفت که روی کاغذ متعهد شده هفت هزار میلیارد تومان برای پروژه های مختلف پرداخت کند چه ضمانتی برای این کار هست چون بزرگواران نفتی حاضر به پرداخت عوارض قانونی به شهرداریها نیستند کجا به اینکه بخواهند کمک بکنند که باید دید این موضوع هم چه ضمانتی دارد و بهتر است آقای خلیلیان در این باره شفاف سازی کند.
آشفته بازار مرغ استان، دستوری درست نمی شود
اگر  تهران و تمام کشور بتواند مشکل عرضه و قیمت مرغ را حل کنند، گمان نمی رود که در خوزستان آشفته بازار مرغ سامان بگیرد، به خصوص اینکه حالا مسائل استان را نادیده می‌گیرند و می خواهند با وجود مشکلات خاص خوزستان مشکل را در اینجا هم دستوری رفع کنند که مسلماً نمی شود.
آنها که این روزها سری به مرغ فروشی های اهواز زدهاند متوجه شدهاند که هر روز نه یک نرخ بلکه چند نرخ در فروشگاه‌های مرغ حاکم است. 
اشکال کار اینجاست که بازرسی‌ها به خرده فروشیها خلاصه میشود و گر نه چطور آقایان نمیدانند مرغی که کشتارگاه یا واحد تولیدی هر کیلو 34 هزار تومان به فروشنده می دهد، انتظار دارند، مثلاً همان 31 هزار تومانی که در تهران نرخ گذاری شده، بفروشند.  ‌
بنابراین نظارت باید از تولید کننده شروع شود بعد به خرده فروشی برسد، نکته دیگر اینکه وزارت جهاد کشاورزی جوجه ریزی 60 روزه را به 90 تا 100 روز افزایش داده و این موضوع باعث کندی تولید شده است، به خصوص اینکه در استان همیشه تولید نسبت به مصرف منفی بوده است، اما چون طرح سراسری است اتحادیه مرغداران حق اعتراض ندارد در حالی که جوجه ریزی باید  براساس نیاز باشد و به گفته رئیس هیات مدیره مرغداران با این روال حتماً ماه بعد استان در تولید و عرضه مرغ مشکل خواهد داشت، مگر اینکه خوزستان را از رویه سراسری مستثنی کنند.
وی این را هم گفت که قیمت جوجه 4200 تومانی به 12000 تومان رسیده است. البته تولید مرغ در خوزستان معمولاً به میزان نیاز مصرف مردم نیست و کسری استان به میزان 30 درصد از استان های همجوار که مازاد دارند، تامین شده است.
گر حکم کنند که دزد گیرند ...  ‌
شرکت فاضلاب تهران به نقل از پیمانکاران این شرکت از سرقت 80 تا 90 درصدی ورقهای اجرای پروژه طرح فاضلاب پایتخت خبر داده و گفته پیمانکاران این شرکت از سرقت 80 تا 90 درصدی ورق های اجرای پروژه طرح فاضلاب پایتخت خبر داده و گفته پیمانکاران مجبور به خریداری مجدد این اقلام از بازار هستند.
به گفته وی حجم قابل توجهی از تجهیزات پیمانکاران مورد سرقت قرار می گیرد و همین مساله موجب شده که در تمام مناطق نگهبانان به صورت شبانه روزی حاضر باشنداما باز هم شاهدیم که با وجود نگهبان، سرقت ها صورت می‌گیرد.
می دانیم که در سال های اخیر سرقت تجهیزات فاضلاب (که ما  فکر می کردیم فقط در خوزستان است) در کشور افزایش یافته و این اقلام در بازار به راحتی یافت می شوند. 
البته پیمانکاران می گویند تمام تجهیزات سرقتی قابل ردیابی است ولی پلیس برخورد جدی با سارقان ندارد.
از جمله تجهیزات سرقتی، دریچه های فاضلاب است که چدنی هستند اما با افزایش سرقت ها، دریچه های بتنی جایگزین آنها می شود که باز هم دیده شده سارقان حتی دریچه‌های بتنی را هم به سرقت می برند تا آرماتورهای درون بتن را بفروشند!
معامله شیرین با دستاویز کرونا توسط جنایتکاران جهانی
سویه جدید کرونا این بار از آفریقای جنوبی سردرآورد و این طور که گفته اند، آنقدر چموش و خطرناک است که واکسن ها حریفش نمی شوند و خیلی باید مقامات مملکتی به خصوص در فرودگاهها و مرزهای مختلف مواظب باشند که باز هم مصیبت دیگری دامنگیرمان نشود. 
منتهی عجیب اینکه بلافاصله بعد از پیدا شدن ویروس جدید، چند کشور تولید کننده واکسن، برای فروش واکسن سویه جدید (اومیکرون) اعلام آمادگی کرده اند در حالی که ساختن یک واکسن، زمان بر است و مدتها طول می‌کشد تا آزمایش ها و مراحل راستی آزمایی آن طی شود. 
از این موضوع نتیجه می گیریم که کرونا و سویه های جدید آن حاصل ساخت همین کشورهایی است که فروش واکسن برای آنها به معامله شیرینی بدل شده که اگر چنین باشد این کار آنها از جنایت های جنگی بدتر است، منتهی وقتی دنیا را در دست دارند، کسی حریفشان نمی شود.
مدیریت زبان، مهمتر از آموزش زمان است
دکتر مخبر دزفولی در بحث مدیریت زبان آورده است که : خدا چند گرم ماهیچه در دهان ما قرار داده است که مهم ترین کاربردهایش چشایی ( لذت از خوردنی ها) و تکلم (لذت از رابطه) است.
با این زبان می شود دیگران را مسخره کرد یا به دیگران روحیه داد.
با این زبان می شود ایراد گرفت و پرخاش کرد یا تحسین و مهربانی کرد.
با این زبان می شود دل شکست، یا دلداری داد.
با این زبان می شود آبروی افراد را برد یا آبروی افراد را خرید.  ‌
با این زبان می شود آتش افروخت، یا آتش را خاموش کرد.
دکتر مخبر در آخر تز داده که : به نظرم مهم تر از آموزش زمان، آموختن مدیریت زبان است.
 

برچسب ها : تسهیلات قرض الحسنه سویه جدید كرونا فروشگاه‌های مرغ