راوی گفت: مسائل بورس را شفاف سازی کنید تا مجرای فساد و زیان مردم بسته شود
بعد از آنکه مردم به خاطر تبلیغات غلط و وعده وعیدهایی که برای جذب مردم به بورس دادند و آنها هم در این دام افتادند و بعد ورق برگشت و همه ( جز آنها که از پیش می دانستند وضع از چه قرار است و به موقع سهام خود را فروختند و حالا اسامی آنها هم اعلام شده ) اکنون آقایان به بررسی علل فساد در بورس پرداخته و از عوامل و عناصری که در به فساد کشاندن بورس دخالت داشته اند ، می گویند.
رئیس قوه قضائیه صراحتاً گفته : ناظران بورس در خرید و فروش، امر و نهی ها وبایدها و نبایدها دست دارند که منجر به ایجاد رانت شده و می شود. آقای اژه ای این را هم گفته که با ملاحظه گزارشات رسمی و مردمی ، تفاوتهایی بین فرآیند بورس در کشورمان و سایر بورس های دنیا می بینیم که می تواند باعث رانت و سوء استفاده عده ای و متضرر شدن عده دیگری بشود.
وی دستور داده که سازمان بازرسی کل کشور و مسئولین سازمان بورس و اوراق بهادار به اوضاع بورس رسیدگی و اقدام لازم را انجام دهند و هر جا به کمک قوه قضائیه نیاز باشد ، ورود خواهد کرد.
با توجه به اینکه دادستان کل کشور هم گفته که تخلفهایی وجود داشته و زمان تخلف اخطارها و تذکرات لازم را داده ، درست اینست که آسیب ها و رخدادهایی که به زیان مردم منجر شده شناسایی و عاملین آنها مجازات شوند و حتی اگر مجازات ها کافی نیست باید در آنها تجدید نظر کنند و ترتیبی داده شود که اولاً حقوق و منافع از دست رفته مردم تا حد مقدور به آنها برگردانده شود. ثانیاً ضمن شفاف سازی مسائل مربوط به بورس ، موارد فساد آور را مشخص کنند تا از تکرار آنها جلوگیری شود.
قیمت گذاری خودرو فقط از طرف شورای رقابت وجاهت قانونی دارد
هنوز جوهر دستور رئیس جمهور مبنی بر لغو افزایش قیمت خودرو و ارجاع قیمت گذاری به ستاد تنظیم بازار خشک نشده بود که دو شرکت خودروساز، افزایش 18 درصدی قیمت تولیدات خود را اعلام کردند، این در حالی است که در چند سال گذشته قیمت گذاری خودرو از وظایف شورای رقابت بوده اما هیچ ابلاغیه ای در خصوص قیمتهای جدید نداشته است.
یک عضو شورای رقابت هم در این باره گفته به موجب سیاست کلی اصل 44 هر گونه قیمت گذاری خودرو خارج از شورای رقابت وجاهت قانونی ندارد. به گفته وی لابی گسترده خودروسازان مانع از تشکیل دور سوم شورای رقابت شده تا در فاصله دو دوره چنین اقدامی در مورد افزایش قیمت خودرو اعمال شود چون در حال حاضر شورای رقابت رئیس ندارد.
به این ترتیب خودروسازان هر طور بخواهند عمل می کنند و نه دستور رئیس جمهور و نه مخالفت شورای رقابت مانع از بلند پروازی آنها نیست و در این میان تنها موضوع مغفول مانده ، حمایت از حقوق مصرف کننده است که دارای خودروی فرسوده است و امیدوار به تعویض آن هستند. بنابراین مردم انتظار دارند با توجه به اینکه در جریان افزایش قیمت خودرو ، رعایت مراحل قانونی نادیده گرفته شده ، هر دستگاهی که زورش می رسد وارد ماجرا شده و از حقوق اکثریت جامعه که حالا بنیه خرید یک پراید را هم ندارند کجا به سایر خودروها ، دفاع کنند.
اگر قرار باشد آن وضع بورسمان باشد و این هم وضعیت خودروهایمان چه امیدی می توان به آینده ای بهتر داشت؟
کمبود پزشک داریم یا نداریم؟
بالاخره معلوم نشد مملکت پزشک کم دارد یا ندارد.
شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب کرد که کم داریم و باید هر طور شده کمبود پزشک مرتفع شود اما نظام پزشکی اصرار دارد که خیر کمبود پزشک نداریم ولی در زمینه متخصص کمبود وجود دارد.
معاون آموزشی وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه اطلاعات ارائه شده در خصوص تعداد پزشکان در ایران کاملاً اشتباه است ، گفته : براساس اطلاعات کنونی ، در ایران به ازاء هر 10 هزار نفر ، 17 پزشک داریم و با برنامه ریزی های انجام شده تا سال 1404 این عدد به بالای 18 خواهد رسید که تقریباً نزدیک به مطلوب است.
دکتر باقری این را هم گفته : طرح این موضوع که تعداد پزشکان کشورهایی مانند سوریه و عراق از ما بیشتر است صحیح نیست و کاملاً با آمارهای WHO متفاوت است.
با توجه به این توجیه ها ، باید دید سرانجام دستورها و توصیه های مقامات بالا برای اقدام به منظور افزایش پزشک در کشور اجرایی خواهند شد یا اصرار وزارت بهداشتی ها که منکر آن هستند.
چنگلوایی از سازمان حفظ نباتات کشور، رفت
وزیر جهاد کشاورزی در حکمی شاهپور علائی مقدم را به عنوان مشاور وزیر و رئیس سازمان حفظ نباتات کشور منصوب کرد. وی پیش از این رئیس سازمان امور عشایری ایران بود.
علائی مقدم جانشین کیخسرو چنگلوایی شد که سابقه 10 سال رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان را در کارنامه خود دارد.
نظارت بر مبارزه با آفات ، بیماری ها و علف های هرز مزارع ، باغات ، محصولات انباری و گلخانه ای ، واگذاری مسئولیت ها به بخش خصوصی در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی و تایید و معرفی متقاضیان جهت صدور مجوز تاسیس کلینک های گیاه پزشکی و فروشندگان سموم از جمله وظایف این سازمان است.
حضور گله ای سگ های ولگرد، در غیبت مسئولان
شهروندی از شهرستان کارون کلیپی نمایش داده که حضور گسترده و واقعاً گله ای سگ های ولگرد در منطقه شریعتی 2 را نشان می دهد که معلوم است دنبال طعمه می گردند و مرتب این طرف وآن طرف رفته و عوعو می کنند. این طور که این بنده خدا گفته در ماه چند عابر و بچه توسط این سگ ها صدمه می بینند و معلوم نیست چرا مسئولین فکری برای رفع این معضل نمی کنند. البته این مشکل فقط مربوط به شهرستان کارون نیست و در کلانشهر اهواز هم سگ ها با خیال راحت هر جا اراده کنند جا خوش کرده و همسایه و همنشین مردم می شوند.
برچسب ها : بورس شهرستان كارون خوزستان