راوی گفت:گرانی حبوبات هم صدای مردم را درآورد
پاپی زاده سرپرست سازمان امور عشایری ایران شد
عباس پاپی زاده نماینده سابق دزفول با حکم وزیر جهاد کشاورزی، به سمت معاون وزیر و سرپرست سازمان امور عشایر ایران منصوب شد.
پاپی زاده عناوین و مسئولیتهایی در کارنامه خود دارد که از آن جمله است : مشاور عالی رئیس صندوق توسعه ملی ایران، نمایندگی دو دوره مجلس و نایب رئیس اول و سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده ایران در کمیته توسعه پایدار و امور تجاری بین المجالس جهانی. پیش از این شاهپور علایی مقدم رئیس سازمان عشایری کشور بود که دو روز پیش با حکم وزیر جهاد کشاورزی به عنوان رئیس سازمان حفظ نباتات کشور (به جای چنگلوائی ) منصوب شد.
همچنین وزیر جهاد کشاورزی در حکم دیگری، سید محمد آقامیری را به عنوان سرپرست سازمان دامپزشکی کشور منصوب کرد.
وی دارای مدرک دکترای دامپزشکی است که سابقه ریاست سازمان دامپزشکی را در کارنامه خود دارد.
گرانی حبوبات هم صدای مردم را درآورد
مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفته محصولات کشاورزی در بازار استان باید براساس سود مصوب برای واحد خرده فروش به دست مصرف کننده برسد.
(حالا تو بگو، کی گوش می کنه؟) محمد نژاد زاده که در پی نارضایتی مردم از افزایش بی رویه قیمت انواع حبوبات در بازار خوزستان، از روند فروش حبوبات در بازار بازدید کرده این را هم گفته: در واحدهای عمده فروشی براساس کیفیت محصول قیمتها درجه بندی می شوند که فروشندگان بر همین اساس باید محصول را بفروشند و با متخلفان به صورت جدی برخورد می شود.
وی در حالی از مردم خواسته موارد تخلف فروش محصولات کشاورزی را در بازار به سازمان جهاد کشاورزی خبر بدهند، که فروش این محصولات آزادانه با قیمت های بالا انجام می شود و این وظیفه بازرسان سازمان جهاد است که متخلفین را شناسایی و با آنها برخورد شود که اگر قرار باشد با توجه به تهدید مدیر توسعه سازمان جهاد که گفته با متخلفین برخورد جدی می شود بخواهند واقعاً <جدی> بگیرند، باید کرکره همه فروشگاهها را پائین بکشند، هر چند مشکل فقط در خرده فروشی ها نیست.
تحقیق شود آیا کمبود باران و خشکسالی در ایران دسیسه نیست؟
پیش از این از پیشرفت کشور چین در فناوری باروری ابرها و ایجاد باران به روش علمی گفتیم و به نظر می رسد برخی کشورهای سلطه گر به این فناوری دست یافته اند که قادرند ابرها را از آسمان برخی کشورها که قصد آسیب زدن به آنها را دارند دور کنند و موجب خشکسالی و کاهش آب ناشی از باران شوند، یعنی ممکن است مثلاً در یک نبرد پنهان سبب ناباروری ابرها و گرمایش منطقه ای خاص از زمین شوند و چه بسا این عمل ضد انسانی را در مورد ایران انجام داده اند که چنین احتمالی ایجاب می کند موضوع توسط کارشناسان هواشناسی و اساتید دانشگاه ها تحقیق شود، چون بعید است ناگهان در کشور، این همه رودخانه، دریاچه، تالاب، هور و صدها اکوسیستم خشک شود و کسی به این اتفاق که نه بلکه فاجعه مشکوک نشود. البته در بحث خشکسالی و کم آبی مسئولان کشورمان هم کم بی تقصیر نیستند و چه با احداث سدهای مساله دار و آزاد شدن حفر چاه زمان یکی از روسای سابق جمهوری تا دلتان بخواهد، گل به خودی زدیم اما بهتر است هم در صدد کشف علل فقدان شدید باران و هم به فکر فناوری باروری ابرها باشیم تا جلوی ضرر بیشتر را از هر جا که بتوانییم، بگیریم.
ایران با تمام وجود برای توافق در مذاکرات برجام تلاش می کند
این روزها در کشورمان، چشمها و گوشها، کنجکاوانه به مذاکرات مربوط به احیای برجام دوخته شده تا مگر با توافقی که حاصل می شود، درهای بسته به روی اقتصاد تجارت و افزایش درآمد ملی و خصوصی باز شود.
به خصوص تولید کنندگان بیصبرانه در انتظار گشایشی هستند که بتوانند حال و روز آنها را بهتر کند و شاید فقط آنها که به خاطر مشکلات برجامی از آب گل آلود ماهی می گیرند، خواستار ادامه روال فعلی باشند.
آقای ذوالنوری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاستهای خارجی مجلس در شبکه پنج رسانه ملی با تشریح روند مذاکرات در وین گفته: با تمام وجود برای انجام توافق تلاش می کنیم چون اگر مذاکرات به نتیجه برسد، میدان خنثی سازی تحریم ها، هموار می شود.
وی این را هم گفته مردم فکر نکنند نگران وضعیت آنها نیستیم و من شب تا صبح به خاطر وضع مردم خواب نمی روم. وی وجود برخی نوسانات مانند دلار را به دلیل فضای روانی دانست.
در این برنامه مردم تماس می گرفتند و نگرانی های خود را از وضع موجود مطرح می کردند و از جمله میپرسیدند حالا اگر انرژی هسته ای نداشته باشیم، چه اتفاقی می افتد که آقای ذوالنوری فوائد آن و کار بردش در پزشکی و موارد دیگر را برشمرد.
وی از مجری میخواست که سوالات و مطالب چالشی را مطرح کند تا او پاسخ بدهد.
آنفولانزا را هم جدی بگیرید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان هشدار داده که مردم بیماری آنفولانزا را سرسری نگیرند و پیشگیری از ابتلا به آن ضروری است.
وی زدن واکسن را با توجه به شیوع این بیماری بلامانع دانست.
به قرار اطلاع تاکنون 6 نفر بر اثر آنفولانزا فوت کرده اند و به هم استانی ها توصیه می شود موارد بهداشتی لازم را رعایت کنند و با مشاهده آثار بیماری فوراً به پزشک مراجعه نمایند.
برچسب ها : گرانی حبوبات آنفولانزا رئیس دانشگاه علوم پزشكی آبادان