راوی گفت:چرا به جای حل مشکل و فساد ستیزی، صورت مساله را پاک می کنید؟
پاک کردن صورت مساله همیشه آسانترین و در عین حال بدترین راه حل برای معضلات جامعه از سوی مسئولان بوده و این طور که معلوم است، همچنان در برهمین پاشنه می چرخد و بارزترین این ادعا حذف دلار 4200 تومانی است که قطعاً اثرات سوء آن را در کشور شاهد خواهیم بود.
اصولاً چرا باید تصمیمات اقتصادی در کشور، خلق الساعه و بدون جایگزین مناسب برای آنچه که با حذف آن خلاء بوجود خواهد آمد، باشد؟ خیلی از امکانات به خودی خود بد نیستند و عوامل فساد آور و مخل اقتصاد آسایش و آرامش مردم، آن ها را از مسیر درست خارج و زمینه را برای حذف آنها فراهم می کند، در حالی که قاعدتاً باید اگر آقایان ادعای فساد ستیزی دارند، اشکال را رفع کنند و با عوامل فساد مبارزه کنند، اما چون حریف مافیاهای فاسد نمی شوند، ترجیح می دهند، اصل موضوع را تغییر و به قیمت بدتر شدن اوضاع، مردم را از برخی امکانات که در زندگی آنها نقش حیاتی دارند، محروم کنند. واقعاً چرا به جای حذف ارز ترجیحی، نمی روند یقه آنها را بگیرند که با این ارز، کالا آوردند ولی به جای توزیع آن را احتکار کردند تا قیمت کالاها در بازار بالا برود، دولت هم نظارتی بر کار آنها نداشت؟ چرا سراغ آنها نمی روند که ارز 4200 تومانی برای کالای به خصوصی گرفتند اما آن را وارد نکردند ( نمونه اش همین قضیه فردی که قرار بود کره حیوانی وارد کند و نکرد و چون متخلف صاحب یک شرکت بزرگ لبنی است از رسیدگی به آن خبری در دست نیست.)آیا تصمیم گیران حذف ارز 4200 تومانی به این موضوع اندیشیده اند که با این تصمیمشان، قیمت دارو که حالا گران است، چقدر گرانتر خواهد شد؟ آیا به رشد بیشتر قیمت ها که بر اثر این تصمیم اتفاق خواهد افتاد، فکر کرده اند؟ آیا اقتصاد دانانی که چنین تصمیماتی را جلوی پای مقامات بالای مملکت می گذارند اندیشیده اند که با چنین اقدامی تکلیف 60 میلیون نفر از مردم که به گفته مرکز آمار و بانک مرکزی زیر خط فقر هستند، چه می شود؟
بهر حال انتظار مردم از دولتی که قرار بود انقلابی باشد و وضعیت معیشتی مردم را بهبود بخشد، اینست که وفای به عهد کند و بر عهدی که با مردم بسته، بماند و به جای حذف صورت مساله ها، راه حلها و راهکاری مناسب برای نجات مردم از فقر و تنگدستی و مقابله با فساد و حیف و میل سرمایه های کشور بیابد و دستگاه قضا هم به معنی واقعی فساد ستیز باشد تا مردم به آینده امیدوار شوند.
قرار نیست وضعیت امروز مردم با 40 - 50 سال پیش مقایسه شود
بزرگواری در یک سخنرانی گفته : وضعیت مردم در مقایسه با ابتدای انقلاب، بهتر است و سطح رفاه مردم بالاتر از آن دوران است. وی در اثبات این فرمایش خود دلیل آورده که < اکنون می بینیم با پیش آمدن هر تعطیلی مردم برای عزیمت به گردشگاه ها در شمال کشور، صف می کشند که اینها نشان از رفاه در کشور است.> این کارشناس مذهبی، این را هم گفته که : < البته باز هم اقشار ضعیف با مشکلاتی مواجه هستند، هر چند در مقایسه با ابتدای انقلاب، این مشکلات، بسیار کم است.>
خدمت این آقا عرض می شود که آیا 70 میلیون نفری که زیر خط فقر هستند، روزهای تعطیل راهی شمال میشوند؟ آیا اینکه خیلی از مردم ایام تعطیل غذایی درست می کنند و می روند جاده شمال یا در حاشیه شهرهای دیگر و در طبیعت زیراندازی پهن می کنند و غذایی میخورند و برمی گردند، نشانه در رفاه بودن آنهاست؟ مگر چه درصدی از مردم ویلای اختصاصی دارند؟ ضمناً با کدام محاسبه نتیجه گرفته می شود که وضعیت مردم در مقایسه با قبل از انقلاب بهتر و مشکلاتشان کمتر است یا قرار است با آن زمان مقایسه شود؟ چه کسی گرانی های بی حد امروز را در قبل و بعد از انقلاب سراغ دارد و ای کاش کسانی که چنین فرمایشاتی را می کنند آماری از زیر پوششی های بنیادها و موسسه های خیریه می گرفتند تا بدانند چه میزان از مردم در فقر مطلق هستند، کارگران با حقوق 4 میلیون تومان و پائین تر از آن هم، بماند.
اگر آقایان قادر نیستند مرحمی بر زخم های مردم بگذارند، بر آنها نمک نپاشند.
می شود اطمینان کرد که انتصابات جدید به دور از روابط سیاسی است؟
استاندار خوزستان در گفتگوی زنده تلویزیونی چند شب پیش گفته مدیرانی که انتصابشان سیاسی نبوده، میمانند اما مدیرانی که انتصابشان براساس روابط سیاسی بوده تغییر می کنند.حالا حرف بر سر اینست که آقای استاندار مطمئن است انتصابات زمان ایشان به دور از هر گونه رابطه سیاسی، جناحی و سفارشی بوده؟ البته در میان این انتصابات، افرادی هستند که قبلاً امتحان خود را داده اند و در باره صلاحیت آنها بحثی نیست اما چطور می توان اطمینان داشت آنها که در گذشته به برخی مدیرانافرادی را تحمیل کرده اند، باز هم به این کار ادامه ندهند هر چند چنین رویه هایی به ضرر مدیران مطیع شد و شاهد برکناری آنها هستیم.
جواب معنادار و فنی به حرف غیر کارشناسی یک نماینده
این روزها بحث گران شدن بنزین در برخی مناطق و بنادر از سوی یکی از مقامات کشوری و یک نماینده مجلس مطرح شده بود که سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به مصاحبه یک نماینده مجلس در این باره جواب معناداری داده و گفته : این خبر را با اطمینان تکذیب می کنم چون تغییر قیمت های حامل های انرژی نیازمند مصوبه مجلس است و اساسا مجلس در این خصوص هیچگونه مصوبه ای نداشته است. وی این را هم گفت که : معتقدم این نماینده مجلس از جزئیات طرح تخصیص بنزین براساس کد ملی بی اطلاع است.به جای این نماینده بودم، از این جواب دندان شکن، آب می شدم چون یک غیر مجلسی قوانین را بهتر از نماینده مجلس می داند!
برچسب ها : فساد ستیزی استاندار خوزستان انتصاب