راوی گفت:تحقق وعده های استاندار به میزان کارآمدی منصوبین جدید بستگی دارد
ذائقه و فرهنگ مردم دستوری عوض نمی شود
قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی گفته : در مسئله مربوط به جمعیت و فرزند آوری، معمولاً مباحث اقتصادی برای افراد جلوه گری می کند و آن را اولویت قرار می دهند.
وی این را هم گفته : مقهوریت ها در مقابل کمیت ها یک واقعیت است. از این رو خانواده ای وجود دارد که پول خرید پوشک فرزند را ندارد، اما برای سایر مسائل از جمله نصاب ماهواره، هزینه می کند و اینها مسائل فرهنگی است. ایشان در پاسخ به اظهارات عده ای که مشکلات اقتصادی را مانع فرزند آوری می دانند گفته : با وضعیت فرهنگی فعلی حتی اگر مقدار یارانه افزایش یابد، باز، عده ای به جای فرزندآوری به دنبال خرید سکه و دیگر هزینه ها می روند.
خدمت حاج آقا حریزاوی که اتفاقاً از خودمان هم هست عرض می شود: اولاً برای اینها که حرمت فرزند آوری را داشته و عیالوار شده اند، چه بستر تشویقی فراهم شده که دیگران به این امر مهم ترغیب شوند و کارگزاران دولتی که از این بابت حقی گردن صاحبان فرزند ندارند. قاعدتاً نباید طلبکار مردم باشند.
ثانیاً وقتی رسانه ملی و شبکه های داخلی فاقد برنامههای دل چسب، شاد و مردم پسند است، معلوم است که خانواده ها اقنا نمی شوند و سراغ شبکه های غیر داخلی می روند. چرا باید وضع طوری شود که کشور ما از غمگین ترین کشورهای دنیا باشد؟ مردم و جامعه امروز قدرت تحلیل دارند. وقتی یک گدا پولهایش را می برد بانک مسکن حساب پس انداز باز می کند تا به قول خودش پشتوانه ای برای آینده فرزندش باشد، معلوم میشود مردم در هر طبقه و برای هر موضوع تحلیل دارند بنابراین اگر درآمد ها در برابر تورم ناچیز باشد یا در عمل ببینند از وعده مسئولان برای مشوقهای فرزند آوری خبری نیست، همان کاری را می کنند که صلاح بدانند و ذائقه آنها دستوری عوض نمی شود.
هرکس هم سلیق های دارد و اگر مایلید مردم به تلویزیون خودمان روی بیاورند و برای نصاب ماهواره هزینه نکنند، در قبال افزایش اعتبارات رسانه ملی، از آنها بخواهید به جای درآوردن اشک مردم، دلهای آنها را شاد کنند.
تحقق وعده های استاندار به میزان کارآمدی منصوبین جدید بستگی دارد
استاندار خوزستان خبر داده که 60 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرحهای مختلف بهسازی و ایمنی جاده های استان اختصاص یافته و طبق برنامه طرح های بهسازی جاده های آبادان، خرمشهر و اروند کنار تا سال 1402 به بهره برداری می رسد.
خلیلیان این را هم گفت که : مسایل و مشکلات شهرهای آبادان و خرمشهر با گذشت چند دهه از پایان جنگ به قوت خود باقی مانده و مسئولان با خونسردی از آن گذر کرده اند که نمونه بارز آن احداث جاده قدیم خرمشهر - اهواز است.
در خصوص بهسازی و ایمنی جاده های استان باید دید که اعتبار تخصیص یافته ( هر چند کافی به نظر نمی رسد) در چه مرحله ای است و َآیا ابلاغ شده یا نه و روند اجرائی کار طوری هست که طبق گفته استاندار تا سال 1402 به بهره برداری رسد؟
نکته دیگر اینکه ایشان علت باقی ماندن مشکلات شهرهای آبادان و خرمشهر را خونسردی مسئولان گذشته دانسته است. این موضوع به آن معنی است که مسئولان فعلی نباید خونسرد باشند و با این رویه از مشکلات عبور کنند که باید دید چنین تغییری پدید آمده و مسئولان و منصوبین جدید در آبادان و خرمشهر و شهرهای دیگر استان فعالانه پای کار هستند و آیا به جای نشستن پشت میزشان، مدام بر پروژه ها و روند اجرایی آنها نظارت مستقیم دارند؟ ما شهرهایی داریم که فرمانداران و مدیران آنها باید لباس کار بر تن داشته باشند و حوزه کاری آنها به صورت کارگاههای عمرانی باشد. اگر آقای خلیلیان چنین وضعیت مدیریتی در استان حاکم کرد، می توان به تحقق وعده هایی که می دهد امیدوار بود، در غیر این صورت استان پیشرفتی نخواهد داشت.
منطقه آزاد یکسال است مدیر ندارد
در خصوص وضعیت منطقه آزاد استاندار گفته: <منطقه آزاد نه تنها هیچ توسعه ای در آبادان و خرمشهر ایجاد نکرده بلکه به دلیل ساختاری که بر آن حاکم بود، عملاً باعث شد برخی دستگاههای اجرایی به وظیفه خود عمل نکنند و این امر باعث عقب ماندگی این شهرها شده است.>
در این باره باید گفت : خنثی بودن منطقه آزاد، قولی است که جملگی برآنند و واقعاً در گذشته به درد استان و به خصوص آبادان و خرمشهر نخورده و مدیریت ضعیف آن را ناشی از حضور برخی افراد ناکار آمد در راس آن می دانند که درمواردی هم کار به مسائل قضائی رسیده، اما حالا دیگر بهانه ای برای فعال نبودن این سازمان نیست چون دبیری آن را به نیروئی که به انقلابی کار کردن معروف است سپرده اند و دستشان برای تعیین هیئت مدیره جدید منطقه آزاد باز است اما معلوم نیست چرا مدتهاست چنین اقدامی نکرده اند و همچنان اسکندری بدون در دست داشتن حکم در آنجاست.
فی الواقع از اواخر دی ماه سال گذشته که مدیر قبلی بازداشت شد تا حالا حکمی صادر نشده و گفته اند شاید این هفته حکم بزنند که بعید است.
می دانیم وقتی قرار است کسی جائی منصوب شود تا زمانی که برایش حکم صادر نشده، هر نوع دستور وی که بار مالی داشته باشد به عنوان تصرف در اموال دولت به حساب می آید.
حالا استاندار گفته دولت با تغییر مدیریت منطقه آزاد، انتظار دارد به وظیفه خود براساس اساسنامه عمل کند که آینده نشان خواهد داد این انتظار تا چه حد تحقق می یابد.
برچسب ها : استاندار خوزستان منطقه آزاد مشوقهای فرزند آوری