راوی گفت: معاون خوزستانی وزیر نه همدردی می کند، نه نظارتی بر پروژه راهسازی دارد
در خبرها بود که معاون وزیر راه و شهرسازی که خوزستانی است (خادمی) و مراحل ارتقاء خود را در این استان طی کرده، به یکی از استانها سفر کرده تا وضعیت راه های آنجا را بررسی کند.
راوی ابتدای خبر را که خواند تصور کرد با توجه به حادثه مرگبار جاده قدیم اهواز - خرمشهر، حتماً آقای معاون از این حادثه متاثر و تحت تاثیر قرار گرفته و تصمیم گرفته به خوزستان سفر کند و اگر نمی خواهد مثل سال های گذشته مشکلی از راههای استانش را حل کند تصمیم دارد لااقل از خانواده های داغدار دلجوئی و به آنها تسلیت بگوید که متاسفانه چنین نبود و ایشان به استان دیگری رفته و حتی دریغ از یک همدردی زبانی یا مجازی.
می دانیم که آقای خادمی معاون وزیر و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور است و می توانست از جهاتی وضعیت راه های استان چه جاده ای و چه ریلی را تقویت کند، ما که انتظار نداریم وی در خصوص استان خوزستان استثنا قائل شود اما حداقل قضیه اینست که جاده هایی که در استان از طرف شرکتی که وی مسئولیت آن را دارد، با کیفیت اجرائی شود که حتی این موضوع هم رعایت نشده است.
نمونه بارز چنین وضعیتی، جاده در دست ساخت بهبهان رامهرمز است که همین ابتدا نشست کرده در حالی که هنوز به بهرهبرداری نرسیده، جالب این که مدیر کل منطقه ای شرکت ساخت و توسعه زیربنائی و حمل و نقل که مجری این پروژه است در توجیه این نشست گفته این اتفاق به دلیل بارندگی و آب باران بوده که اگر قرار باشد جاده قبل از اینکه زیر بار ترافیک برود براثر بارندگی نشست کند، فردا که به بهره برداری رسید، زیر بار کامیون ها چه وضعی پیدا خواهد کرد که لازم است مقامات استانی در این مورد برخورد لازم را داشته باشند.
سرعت عمل رئیس کل دادگستری در رسیدگی به نشست جاده
خوشبختانه مطلع شدیم که در پی نشست جاده در دست ساخت محور رامهرمز - بهبهان، آقای مرادی رئیس کل دادگستری استان به دادستان بهبهان دستور داد ضمن حضور در محل، چنانچه قصوری بوده یا نظارت انجام نشده، با عوامل مربوطه برخورد قضائی شود.
از استاندار خوزستان و مدیر کل راه و شهرسازی هم انتظار داریم موضوع را پی گیری و ضمن رسیدگی به موضوع منبعد بر چگونگی ساخت این راه و دیگر پروژههای راه سازی در حال اجرا نظارت کافی داشته باشند. در این مورد مسلماً حتی با تشخیص غیر کارشناسی هم می شود فهمید علت اصلی نقص در زیرسازی جاده است.
غیر از نماینده، کسی پی گیر یا ناظر بر اجرای کارهای عمرانی نیست؟
حالا که صحبت از وضعیت راههای استان شد، یادم آمد که نماینده شادگان سه شنبه گذشته در برنامه بهارستان شبکه استان ضمن بررسی علل خرابی یا نیمه تمام ماندن خیلی از جاده های استان گفت در اجرای پروژه های راهسازی نظارت کافی نمی شود و هر جا که نماینده پی گیر یا بر اجرای کار نظارت داشت، کار پیش میرود، در غیر این صورت نه پیشرفتی وجود دارد و نه کیفیت رعایت می شود. وی مدعی شد یکی از جاده های استان در زمان نمایندگی قبلی او شروع شد اما چون در دوره بعد از انتخابات مجلس او رای نیاورد، پروژه هم خوابید، تا اینکه در این دوره، مجدداً مردم به او رای دادند و انتخاب شد و بعد از شروع به کار نمایندگی بر اثر پی گیری او، پروژه فعال شد.
اگر این ادعای نماینده واقعیت داشته باشد، خیلی واویلاست چون به این معنی است که کسی کارها را پی گیری نمیکند و نظارتی بر اجرای کارها نیست، در حالی که استان معاون عمرانی و مدیر کل دفتر فنی و اداره کل راه و شهرسازی دارد و نماینده مدعی است به جای همه آنها کار می کند که لازم است در این مورد مسئولان مربوطه جوابگو باشند.
استاندار نتیجه حضورش در جلسات هیات دولت را گزارش دهد
استاندار خوزستان با توجه به داشتن عنوان <ویژه> در جلسات هیئت دولت شرکت می کند و قاعدتاً در خصوص مسائل استان گزارش می دهد. پیشنهاد این است با توجه به اینکه این جلسات محرمانه نیستند، آقای خلیلیان پس از هر جلسه، گزارشی از آنچه در جلسه عنوان و احیانا نتیجه ای گرفته می شود به مردم استان بدهد تا میزان بازدهی حضور ایشان در جلسات هیات دولت روشن شود.
مصرف میوه های صادراتی برگشتی عوارضی ندارد؟
برگشت میوه های صادراتی و برخی اقلام دیگر مثل سیب زمینی، این روزها خبرساز شده است که باید موضوع بررسی و مشخص شود اشکال کجاست و آیا عملکرد ضعیف وزارت جهاد کشاورزی، دلیل این اتفاق است یا به گفته بعضی ها، دلایل سیاسی مطرح است.
ایران در سالهای اخیر روی صادرات میوه و محصولات کشاورزی به برخی کشورها حساب ویژه ای باز کرده، چرا که سالانه ایران تقریباً دو میلیارد دلار در آمد ارزی از این بخش دارد و جلوگیری از واردات محصولات کشاورزی توسط این کشورها میتواند در اقتصاد کشاورزی تاثیر منفی بگذارد، ضمن اینکه کاهش قدرت خرید مردم در بازار داخلی هم باعث افت تقاضا شده است.
و اما بعد از برگشت محصولات صادراتی، این روزها شاهد فراوانی و ارزانی بعضی از اقلام در بازار هستیم، مثل فلفل دلمه ای و فلفل های سبز دیگر. حالا این سوال برای مردم پیش آمده که آیا میوه های برگشتی سر از بازارهای داخلی درآورده اند و با توجه به حرف و حدیث هایی که در باره آغشته شدن سم به آنها وجود دارد مصرف آنها عوارضی نخواهد داشت که جا دارد در این مورد مسئولان شفاف سازی کنند.
مدیری که می خواهد کارهای انجام نشده مدیران قبلی را جبران کند
منطقه خشایار (بنی هاشم) بدون شک از آلوده ترین نقاط کلانشهر اهواز است و خیابان های آن به خصوص بازارچه ها در محاصره فاضلاب اند. تا حالا هیچ مدیر عاملی از آبفا موفق به رفع این مشکل نشده اما حالا کرمی نژاد مدیر عامل فعلی با رفتن نزد اهالی این بازار فعلا در خیابان های کسائی و زینب و گفتگو با آنها موافقتشان را برای همکاری به منظور اجرای طرح فاضلاب آنجا گرفته و قول داده با کمک آنها ظرف مدت یک ماه کار را تمام کند.
کرمی نژاد مدیری است که شب و روز و تعطیل و غیر تعطیل نمی شناسد و بنا دارد کارهای انجام نشده مدیران قبلی را جبران کند.
برچسب ها : بهبهان رامهرمز محصولات صادراتی كلانشهر اهواز فاضلاب خوزستان